Şimdi Ara

Spotify iki önemli özelliği test ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Çevrim içi müzik sektörünün lider ismi Spotify, giderek yoğunlaşan rekabette önemli adımlar atarak pay kaybetmeme mücadelesi veriyor. Platform iki önemli özelliği yakında kullanıcılara sunacak.

Daha fazla etkileşim

Sızdırılan bilgilere göre yeniliklerden ilki kullanıcının cihazında bulunan sevdiği bir müziği Spotify kütüphanesine ekleyebilmesi. Eğer kullanıcının sevdiği müzik Spotify üzerinde yoksa cihazın depolama alanından Spotify kütüphanesine transfer edebiliyor. Bu özellik Android üzerinde gözlemlendi ve iOS ile ilgili bir bilgi bulunmuyor.

Ayrıca Bkz.Yurtdışı kayıt harcı 618TL oluyor

Diğer yenilik Favori Parçalar listesi. Bu liste dinamik olarak hazırlanıyor. Kullanıcının sık dinlediği parçaların yer aldığı liste zaman içerisinde yeni parçalarla güncelleniyor.

Son olarak Podcast’leri kayıt ederek dinleyebileceğiniz Sakla seçeneği, Podcast menüsüne tek tuşla gidebilme, müzik kütüphanesinde sürükleme yoluyla geçişler güncelleme içerisinde yer alıyor. Henüz güncellemenin ne zaman dağıtılacağı bilinmiyor.

• Spotify'da olmasa ne yapacağız

• Şu “sızdırılan” kelimesinden sıkıldım artık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bi güncelleme gelir yakinda

• Süper

• Önemli olarak görülebilecek; olmayan müziği eklemektir diye düşünüyorum. Diğer özellik için otomatik güncelleme kıstası nasıl olabilir bilemedim. Belki de sevdiğim listeye sevmediğim parçaların güncellemesini yapabilir. Bekleyip göreceğiz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üyelik ücretlerinde indirim yapsalar iyi olurdu

• Senelerdir kulaklık tuşuna 3 kere basarak önceki şarkıya geçmeyi ekleyemediler. Defalarca desteğe yazdım, spotify duy artık sesimizi.

• Yıllık Deezer Hi-Fi üyeliği aldım. Spotify Hi-Fi adı var kendi ortalarda gözükmüyor. Bilgisi olan var mı?

• Değişik kulaklıklarda bu oluyor, bir ara kullanıyordum. Spotify ve telefon ses ayarlarınızı kontrol edin, belki netice alırsınız.

• Arkadaşlar parçaların telefon hafızasın da depolanmadığı bir müzik uygulaması yok mu.? En azından depolama da yerleşik olarak değil de uygulama içerisinde tutabilirler parçaları.32 GB lik depolamanın yarısını şarkılar kaplıyor.

• Spotify kesinlikle kazandığını hakediyor

• Dahili depolama ve SD kartdan şarkılara erişebilme özelliği için geç kaldılar. Gelsin hemen deneyeceğim. Olmasını istediğim bir özellikti.

• Deezerda yıllardır olan özellik. Çok geç geldi bu özellik yahu

• Android'te bunu yapan programlar var. "Degauss headset control" yazın ilk karşınıza çıkan programı yükleyin. TRIPLE CLICK bölümünü 2x previous yapın ki bir öncekine gelebilsin. Bunun gibi eminim bir sürü uygulama vardır fakat Spotify'ın kendinden destekli olmasının tadını veremez.

• Güzel. Yıllık verdiğim meblağın her kuruşu helal olsun adamlara.

• var zaten?

• Arkadaş ben daha fazla etkileşim istemiyorum git ses kaliteni artır

• Sanki eksik gördüğüm şeyleri dinleyip yapmışlar gibi, çok sevindim. Adam gibi ekipmanım yok o yüzden Hi-Fi meselesine uzağım, ancak şu kulaklık tuşlarının fonksiyonlarını seçmemize izin verseler benim için eksiksiz olacak.

İleri ayar olarak pitch ve hız ayarlama da olsa efsane olurdu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.