bişey değil. Uzun süredir dhden aile üyeliğimiz var. Valla en son 4-5 ay oldu heralde 26 tl mi ne vermiştim. 6 ay - 6 ay devam ediyoruz :D Ne zaman vermişim onuda unutmuşum. |
Bildirim
bişey değil. Uzun süredir dhden aile üyeliğimiz var. Valla en son 4-5 ay oldu heralde 26 tl mi ne vermiştim. 6 ay - 6 ay devam ediyoruz :D Ne zaman vermişim onuda unutmuşum. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 1 Şubat 2021; 22:27:50 > |
Merhaba, acaba masaüstü uygulamasındaki reklamlara nasıl bir çözüm buldunuz? Xspotify varmış ama DMCA yediği için hiçbir yerde bulamadım. Şuan ezblocker kullanıyorum fakat pek kullanışlı değil < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
AKP'nin zorunlu kildigi sansurden sorumlu temsilcinin maasi nasil karsilanacakti baska? |
gidin 2 yıllık bir bölüm yazın. veya aöf falan. ayda 9 liraya kullanın premium :) |
|
şşş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Zam deyince biz de bir şey sandık 3 TL de nedir. Buralarda ona zam bile denmiyor, güncelleme bile sayılmaz o, olsa olsa fiyat yaması denir. Şöyle en az %30 bindireceksin ki adına zam olduğu hissedilsin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bunlar gavur ise başımızdakiler ne acaba |
|
Annem abim ben aile üyeliği kullanıyoruz. Kişi başı 10TL mi ediyor? |
|
aramızda kalsın ama siz bu işi biliyorsunuz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 3 Şubat 2021; 21:44:47 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |