Şimdi Ara

Spotify’ın ilk donanımı karşınızda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çevrimiçi müzik servisi Spotify’ın kendine ait donanımlar tanıtması her zaman gündemde olan bir mesele. Sonunda firmanın ilk donanım ürününü görebildik. Car Thing ismindeki cihaz ile Spotify keyfini aracınızda yaşayacaksınız. 12V girişe takılan Car Thing otomobile Bluetooth ile bağlanıyor.

“Hey, Spotify”

Cihazın sol tarafında dairesel bir ekran var. Bu ekranda şu anda ne çalındığı gösteriliyor. Sağ tarafında ise önceden belirlediğiniz çalma listelerini başlatabileceğiniz tuşlar bulunuyor. Ancak tüm bunlara gerek kalmadan akıllı asistanı kullanabiliyorsunuz. “Hey, Spotify” dendiğinde aktifleşen sesli asistan, dinlemek istediğiniz şarkıyı veya çalma listesini başlatabiliyor.

Spotify’ın paylaştığı blog yazısında Car Thing ürününün amacı insanların nasıl müzik ve podcast dinlediğini öğrenebilmek olarak belirtiliyor. Yani donanım üretme odağında geliştirilmemiş. Yine de Car Thing’in ardından Voice Thing ve Home Thing isimleri de duyuldu. Yeni donanımlar yolda olabilir.

Ayrıca Bkz.Göz kırpınca zaman duruyor

Car Thing ürününün testlerine ilk olarak ABD’de başlanacak. Premium üyelerin yeni cihazı araçlarında test etmesi ve deneyimlerini aktarması bekleniyor. Daha sonrasında işler yolunda giderse tüm dünyaya açılacaktır. Hem test hem de ürün ile ilgili hiçbir net tarih paylaşılmadı.

• Ürün odaklı bir şeye pek benzemiyor zaten ya baya saçma bir şey, öncelikle telefonlarımızda bluetooth var zaten, Spotify'dan çevrimdışı olarak da dinleyebiliriz, telefondan uzaklaştırmak desek, araçlardaki bluetooth sesli asistan ve müzik kontrolleri için gerekli kontrollerle birlikte geliyor, zaten eğlence paketi falan aldıysanız günümüzde Android Auto veya Apple CarPlay bulmamak oldukça zor pakette.

• Ürün çok kısıtlı bir ürüne benziyor.Ayrıca bir önceki yorumu yazan arkadaş çok haklı.

• aklıma snapchat'in gözlüğünü getirdi. bu da onun gibi saçma ondan heralde

• quote:

Spotify’ın paylaştığı blog yazısında Car Thing ürününün amacı insanların nasıl müzik ve podcast dinlediğini öğrenebilmek olarak belirtiliyor.

Burada amacını yazmış zaten. Bizi dinleyerek kendi gelirlerini garantilemek için verileri kullanacaklar.
  • Herkes veri haydetme peşinde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Walkman torunu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eyv kefelon muazzam yazı

• hayla spotify nedir neyin nesidir anlamadim bilmedim defalarca kurdum çalismadi nedeni Azerbaycan yasaklanmasi , ben vpn kullandim çalismadi yine malesef

• Penah000000 P kullanıcısına yanıt
    Ücretli ve ücretsiz müzik dinleme platformu. Sanatçılar müziklerini yüklüyor, müşteriler dinliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: altmisbirbucuk

Ücretli ve ücretsiz müzik dinleme platformu. Sanatçılar müziklerini yüklüyor, müşteriler dinliyor.
    hangi vpn ile çalisdira bileceyiz peki

• Penah000000 P kullanıcısına yanıt
    VPN konusunda nasıl tepki veriyor veya hangisi uygun bilmiyorum maalesef.
  • Müzik dinlemek için para vermek yerine SoundCloud dinleyin, inanın şu Spotify'e bin basar. SoundCloud'un her türlü önde olduğu kıyas. Uygulamaya para vermek derdi diye bir nane yok, öte yandan dinlenilen müzikleri indirip mp3 listemde çalıyorum.
    Veri olarak da en büyük müzik arşivine SoundCloud sahiptir. Ve en güzeli ücretsiz olarak sana gerçek özgürlüğü sunar!

• Düşününce güzel bir şey. İleride gelecek cihazlar muhtemelen telefon ve bilgisayar uyumlu olacak. Oyun mu oynuyorsun şunu aç de açsın, telefonun cebinde bir şarkı mı aklına geldi ver komutu gitsin :D
  • Hangisine hey diyeceğimizi şaşıracağız her tarafımız sesli asistan oldu.

• BLasTeaR kullanıcısına yanıt
    Ben indiremedim SoundCloud'da telefonuma (iPhone) müzikleri. Çevrimdışı dinleyebiliyor olmak benim için çok büyük avantajdı. Bunda yok sanırım? Ve çaldığım her müzik 25 saniyeden fazla uzun sürmüyor. :) Nedenleri nedir bunların?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altmisbirbucuk -- 19 Mayıs 2019; 16:58:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.