Bildirim
Spotify Premium
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
spotify güncelde hep sıkıntı çıkarıyor sanırım ama deezer için var. cracktool yüklerseniz hemen premium yapıyor.
ayrıca deezer tavsiye ederim spotifyden daha iyi gibi -
spotify nin calma listesini beğeniyorum , deezerin olduğunu biliyorumda suanlik spotify için arıyorum oneriniz için teşekkürler -
Bence ücret ödeyerek premium alın. -
quote:
Orijinalden alıntı: DimitriVegas
spotify nin calma listesini beğeniyorum , deezerin olduğunu biliyorumda suanlik spotify için arıyorum oneriniz için teşekkürler
http://www.sinfuliphone.com/showthread.php?t=10029464
http://www.sinfuliphone.com/showthread.php?t=10055021
bi inceleyin ozaman bu konuları. flex ile yapılıyormuş ama son versiyona varmıdır bilmiyorum
-
Kesinlike parasını hakediyor.Christmas müzikleri için bile o parayı sonuna kadar hakediyor.Bence premiumu satın alın.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
aylık 10 lirayı sonuna kadar hak eden bir uygulama varsa o da spotify'dır.
parayı verin premium alın pişman olmazsınız. -
Parayi verdim premiumu aldim hakediyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Suan 1aylık alana 2ay sınırsız, ben aldım
acaba bu durum üye olanların üyeliklerini iptal ettirip tekrar aktif ettirmesiyle de yararlanılabilir? Yaklaşır bir senedir premium üyeyim fakat 1 ay üyeliğe 2 ay bedava üyelik de cazip geldi gözüme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedoctor1907 -- 14 Aralık 2014; 17:53:13 > -
Bende 5 aydır premium kullanıyorum kesinlikle müzik kalitesinden offline çalma gibi özelliklerinden dolayı hak ediyor
yaklaşık 1 senedir kullanıyorum parasını hakediyor -
7-8 ay para verdim son 3 aydır para vermiyorum kredi kartı bilgilerimi sildim ama 3 aydır premium kullanıyorum ses çıkarmayın -
Bu konuda bir bilgim yok
Bdayspotify yükleyin ofline özelliği hariç premium kullanın
Aynı durumdayız hocam, coca cola kırmızı kasadan, puanlarla 1 senelik üyelik almıştım, 16/11/2014'te bitti üyelik, hesapta sanal kart ekli ve limit olmadığı için, program hergün otomatik çekmeye çalışıyor parayı ama çekemiyor, ben 1 aydır para ödemeden hala premium özelliklerini kullanabiliyorum. Geriye dönük borç çıkarmasınlar bize. Var mı bir fikrin bu konuda? -
Parayı hak eden nadir uygulamalardan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bende premium kullanmaya başlicam ama bir sorum var herhangi bir kısıtlama yok değilmi yani müzik indirme ve müzik Değiştirme konusunda
Ben de bişey sorucam şimdi ben spotifyin premiumunu aldım telefonumu değiştirdim yada aynı hesabı tablete açmak istesem sıkıntı olur mu?
bide normal banka kartı olur mu?
Olmaz.Aynı zamanda bilgisayardan,tabletten,telefondan giriş yapabilirsiniz(premium alınca).Şahsen ben bilgisayarda spotify dan müzik dinlerken yatağa uzanıp telefonumdan bilgisayardaki şarkıyı spotify ile değiştirebiliyorum.Sesini kısıp açabiliyorsunuz falan filan
Banka kartıda sorun olmaz
Benzer içerikler
- dopamine jailbreak
- iphone"umu bul kapanmıyor
- icloud isim örnekleri
- icloud numara değiştirme
- iphone yanlış şifre süreleri
- jailbreak nedir
- ios 17 hangi telefonlarda var
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X