Şimdi Ara

Spotify, sanatçıları engellemenize izin verecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    He senin derdin müzik veya şarkı, şarkıcı değil, senin partine oy atıyor ise iyi şarkıcı, sanatçı, star, ama senin partine oy atmadı ise kötü sanatçı, çöp. Sen müziğini müzik setinden değil oy sandığından dinliyorsun. O zaman aç sevdiğin siyasetçiyi sabahtan akşama kadar onun nakaratlarını dinle sana yeterli. Protest sanata yönel aşk ile alakan yok çünkü.

Bir şarkıcı veya besteci, sizinle aynı parti, siyasi görüş, burç, futbol takımı, cinsel yönelim veya felsefe veya dünya görüşünde olmak zorunda değildir. Olamaz da zaten. Sırf bu özellikleri size uyuyor diye de tek bir parçası bile yüreğinize dokunmayan dandik şarkıcılara prim verirseniz gerçek sanatçıları, besteciyi ve icracıyı es geçer harcarsınız. Geriye de elinizde her görüşe ve kişiye göre eğilip kıvrılan her yolun adamı bir yalaka ama sanatı beş para etmese de çok dinlenen bir sürü uyanık türetirsiniz.

Ahmet Kaya da bir çoğuna göre aykırı ve dışlanan bir sanatçıydı, ama kaçı gerçekten kötü söylediğini, şarkılarının vasat olduğunu iddia edebilir? Elini vicdanına koyup bunu söyleyenin ya müzik bilgisi yok, ya müzik tarzını sevmiyor veya hiç aşık olmamış ya da resmen kulağı sağırdır bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 22 Ocak 2019; 11:11:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Pop müzik elbette dinlenir. Neden dinlenmesin?
    dinle iste bir sey mi dedim ben? Pop dinle ve dinlemeye devam et, cocuklarina falan da dinlet :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umarım müzik türü engellemeyide en kısa zamanda getirirler. Türkçe rap, hiphopı anında engellerim.

• Kullanıyorum zaten. Ancak uygulamanın içinde olması her zaman daha avantajlı. Mobilde özellikle.
  • 6ix9ine seri F5 çek kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.