Ben forumda dolaştım ve iki şık arasında karar veremiyorum .Ben fanları boyamayıp dire hazır ledli fan mı alayım 17 TL'ye yoksa kasamdaki fanları sprey boyayla boyamalımıyım ?
Eğer sprey boya ile boyarsam tüm spreyler uv midir ?
Şimdiden Teşekkürler ....
Ben oyun oynucam 1 saate dönerim .Yorumlarınızı bekliyorum iyi akşamlar ...
Arkadasım kasa fanlarını boyamak bence mantıklı değil zaten ne yaparsan yap sonradan çatlama yapacaktır buda hep cirkinlik yaratacak ve sonradan döküleceğenden pislik yapacaktır benm sana tavsiyem güzel ledli fan al :D
quote:
Orijinalden alıntı: FaLCoN^
Arkadasım kasa fanlarını boyamak bence mantıklı değil zaten ne yaparsan yap sonradan çatlama yapacaktır buda hep cirkinlik yaratacak ve sonradan döküleceğenden pislik yapacaktır benm sana tavsiyem güzel ledli fan al :D
Çok teşekkür ederim arkadaşım .Başka kişilerde önerilerde buluna bilirler mi ?
Fanlar doğru boyandığı sürece çatlama kırılma yada başka bir sorun yaratmaz hatta bulabilirseniz şeffaf vernik bile kullanabilirisiz daha uzun ömürlü olur ancak astarı yüzünden pahalıya gelebilir bu durumda direk ışıklı fan da kullanabilirisin.Ben çok kez fan boyadım ancak kendinden led li yada uv boyalı fanlar kadar iyi olamıyor malesef
uv sprey ile boyaman bir ışık cümbüşü yaratmıcaktır. Anca uv spreyin parlaması için güzel bir led döşemen lazım mesela turuncu sprey ve mavi led mavi led yanıcak sprey boyayıda parlatıcaktır böylece kasanın içi mavi ışık fanların turuncu olacak ne kadar birbirine zıt renk tercih edersen fanların o kadar çok parlayıp dikkat çekecektir :) iyi çalışmalar