< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPRİNGWATER -- 26 Ocak 2024; 23:7:56 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPRİNGWATER -- 27 Ocak 2024; 17:48:41 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPRİNGWATER -- 27 Ocak 2024; 17:49:45 > |
|
|
Cevap için çok teşekkür ederim. Sizin 4200'e aldığınız cihaz şu an 6200 olan cihaz mı? Eğer yakın zamanda 4200'e aldıysanız şu an 6200'e almak mantıksız olacaktır. Bende su taşımaktan yoruldum, marketlerde artık bir siparişte 2 adet 5 litrelik getiriyor, bu sebeple bir çözüm arıyorum. Su arıtma cihazını hem ev hem yazlık için düşünüyorum. Daha önce hiç arıtma kullanmadım ve musluktan su içmedim. Bu sebeple düzgün ve sorunsuz bir cihaz arıyorum. Çok su içen biriyim, artık 5 litrelik ambalajlar yeterli gelmiyor. trendyol.com Spring Water 11 Aşamalı 12 Litre Tanklı Su Arıtma Cihazı Fiyatı, Yorumları - Trendyol https://www.trendyol.com/spring-water/11-asamali-12-litre-tankli-su-aritma-cihazi-p-68398325< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
İndirim kodu var mı? İnternet sitenizden şimdi alsak |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadoby -- 28 Ocak 2024; 15:16:34 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
Aşağıdaki üç ürün arasındaki farklar nelerdir? Bilgi verirseniz memnun olurum. Spring Water Titanium Spring Water pH Plus Pro Alkali Spring Water Premium Omnipure |