< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
💧En İyi Su Arıtma Cihazı: Spring Water - Omnipure Türkiye Distribütörü (73. sayfa)
-
-
su arıtma cihazı almak istiyorum yalnız hangisini alcağım seçim yapamıyorum ayda 6 damacana bitiriyoz ankarada oturuyorum. yardımcı olurmusunuz. bütçem 10 bin +2 bin
-
Merhaba, ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Siz değerli forum üyemize özel, linkteki ürünü 12.000TL'ye gönderim sağlayabiliriz:
Farklı bir sorunuz veya talebiniz olursa, bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Sağlıklı ve mutlu günler dileriz.
-
Bu cihaz bana uygun 3 taksitle satın alabilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Özel mesaj yoluyla iletişim bilgilerinizi gönderir misiniz rica etsek?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun!
Bu özel gecede dualarınızın kabul, gönlünüzün huzur dolması dileğiyle…
Spring Water ailesi olarak, bu mübarek gecenin bereketini sevdiklerinizle paylaşmanızı ve su gibi arınmış bir hayat sürmenizi temenni ediyoruz.
Hayırlı Kandiller.
Spring Water Ekibi💧
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPRİNGWATER -- 26 Ocak 2025; 13:53:40 >
-
Bu bir flaş indirim bildirimidir!
Spring Water Nsf Sertifikalı 11 Aşamalı 12 Litre Tanklı Ters Ozmoz (RO) Su Arıtma Cihazımız(Ücretsiz ilk Kurulum) 5.929,95TL fiyatıyla, Spring Water - Trendyol Mağazamızda indirimde!
• Ürün Linki: https://www.trendyol.com/spring-water/nsf-sertifikali-11-asamali-12-litre-tankli-ters-ozmoz-ro-su-aritma-cihazi-ucretsiz-ilk-kurulum-p-68398325Gerçek kullanıcı deneyimlerine ve müşterilerimizin değerli yorumlarına, aşağıdaki ekran görüntülerinden ulaşabilirsiniz:
-
benim de acil şekilde su israfı yapmayan bir arıtıcıya ihtiyacım var ama bütçe olarak da beni çok zorluyor.
Bulunduğum ilde çeşme suyu içilemiyor, damacana çok pahalı geliyor zira günde 5 kişi 10 litreden fazla su içiliyor. Tarlı su çeşmesinden dolduruyorum o da 30 yıldır doldur taşı yapa yapa belim, kolum ağrıyor.
Sizin ürünü almayı 1 yıldır düşünüyorum ama tam heves ediyorum, bütçe engel oluyor, zira aldıktan sonra da araştırdığım kadarıyla filtreler değişecek yılda ya da 2 yılda bir.
ultra viole almasak su mikroplu mu diye içimde bir korku kalacak ki o parça da yıllık değişim istiyormuş üstteki linke baktım, çamur ile ilgili bir parça var ayrıca da pompalı versiyondan almam lazım.
Tüm bunlara bakınca , içinde her parça olan benim işimi görecek bir ürünü ve filtrelerinin fiyatı ve değişim süresiyle ilgili bana ister buradan ister özelden hem fiyat verip hem de bir açıklama yapar mısınız? şu parça gereklidir şu değildir vb şekilde.
hayırlı günler
-
Merhaba, ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz. linkteki ürünümüzü siz değerli forum üyemize özel %10'luk indirim uygulayabiliriz. Ancak taksit imkanı mümkün olmuyor. Taksitle almak isterseniz de mevcut fiyattan, 6 taksit imkanı sağlayabiliriz.
Özel mesaj yoluyla iletişim bilgilerinizi iletmeniz yeterlidir. Ayrıca sormak istediğiniz farklı sorularınız ya da talepleriniz olursa, seve seve yardımcı olmak isteriz.
Sağlıklı ve mutlu günler dileriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPRİNGWATER -- 26 Ocak 2025; 16:51:3 >
-
3 gündür haber bekliyorum?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, daha önce aradık ancak ulaşamadık. Tekrardan iletişime geçeceğiz. Gecikme için özür dileriz.
İyi akşamlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X