|
Bildirim
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPRİNGWATER -- 11 Mart 2025; 18:55:58 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPRİNGWATER -- 12 Mart 2025; 13:16:58 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPRİNGWATER -- 13 Mart 2025; 0:55:8 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPRİNGWATER -- 15 Mart 2025; 21:17:38 > |
|
![]() Bu ürünü almayı düşünüyorum, açık sistem olması filtre boyutlarını büyüttüğü için daha uzun ömürlü olacağını düşünüyorum. BU modelin diğer kapalı sistem omnipure modellerden daha pahalı olmasının sebebi nedir? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazYakalı -- 16 Mart 2025; 12:4:28 > |
Peki bu cihaza standart omnipure filtreli kapalı sistem arıtmalarınıza göre nerdeyse 2 kat fazla para ödeyerek ne gibi artılarım olacak. Fiyat performans açısından hangisi daha mantıklı onu anlamak için soruyorum. Örneğin 15binlik olan cihazın filtreleri daha kaliteli veya daha uzun süre kullanılıp daha geç değiştirilebilir vb. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|