Şimdi Ara

sprint hatlı i5 sms göndermeme sorunu çözülmüştür ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
5
Favori
3.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: msi675

quote:

Orijinalden alıntı: yellowcanary56

hocam hala gelen cevap yok bi kac kere dahani atsam acaba

Hocam yazmayı unuttum herhalde 2 gün önce attığım maile cevap gelmedi ama daha sonta timcook@apple.com u da ekledim sabah unlocked mesajı gelmişti )

Bide soyle yazip gonderdim :)))

Dear Sir/Madam,

I have an iphone 5 (16 gb) sprint line bought from USA, currently using that in Turkey and I am not able to send text messages through my iphone. I receive incoming texts but impossible to send, somehow.. Could you please kindly check if you can help me out?

Imei 990002245348***
    model a525

Thanks and Best regards,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sa aleyküm kardeşim bana şöyle bir mesaj geldi I'm sorry to have to inform you that your message could not
    be delivered to one or more recipients. It's attached below.

For further assistance, please send mail to <postmaster@apple.com>

If you do so, please include this problem report. You can
    delete your own text from the attached returned message.

<timcook@apple.com>: 550 5.1.6 recipient no longer on server: timcook@apple.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustuk963

sa aleyküm kardeşim bana şöyle bir mesaj geldi I'm sorry to have to inform you that your message could not

aşağıda yer alan mesaj alıcılardan biri veya birilerine iletilmemiştir.
    daha fazla yardım için <postmaster@apple.com> e-posta adresine mesajınızı iletiniz.
  • sprintleri nasıl simkilit çözdünüz.
    bilgisi olan cevap verirse çooook memnun olacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarikosman7

quote:

sa aleyküm kardeşim bana şöyle bir mesaj geldi I'm sorry to have to inform you that your message could not

daha fazla yardım için <postmaster@apple.com> e-posta adresine mesajınızı iletiniz.

Ben çözmedim çözülmüş geldi :))) yani cihazı amerikadan arkadasım getirdi hattı taktim çalıştı sadece msj gonderemiyorum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yellowcanary56

quote:

quote:

Ben çözmedim çözülmüş geldi :))) yani cihazı amerikadan arkadasım getirdi hattı taktim çalıştı sadece msj gonderemiyorum..

siz sprint ten nasıl aldırdınız.

tam fiyatını vererek mi aldınız yada bir arkadaşınız kontratlı aldı, telefonu size mi verdi.

ABD den sprint kullanıcısı bulup adamları aratıp Türkiyede unlocked yapmalarını isteyeceğim.
    muhtemelen de imei ile bu işi yapanlar buna benzer bir iş yapıyorlardır.

• sprintten iphone5 alan arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var.

ebay den kapalı kutu sprint iphone5 aldım. içinde sprint nanosim çıktı. telefon aktive edilmedi diye ekrana mesaj geliyor.
    sizlerin aldıkları telefonlar kilitli mi idi. bu kilidi nasıl çözdünüz. içinden annosim çıktı mı?
  • quote:

sprintten iphone5 alan arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var.

ebay den kapalı kutu sprint iphone5 aldım. içinde sprint nanosim çıktı. telefon aktive edilmedi diye ekrana mesaj geliyor.
    sizlerin aldıkları telefonlar kilitli mi idi. bu kilidi nasıl çözdünüz. içinden annosim çıktı mı?

Tarik ben de aynı paketi amerikadan kendim aldım sprint nano sim katlı,
    Sim lock'luydu 150 dolar karsilidinda tel aldigim yerden amerika disinda calistırması icin daha odedim 2 hafta sonra unlock oldu ve tr hattimla kullaniyorum.
    Islem 2 hafta sürdü, trde yapan bi yer biliyorum ama ucret artiyormus tabi araci girdiği için araya, istersen bilgilerini verebilirim

• 6.1 beta yazilim ile bu sorun yok artik ..

konu kismini aktif hale getir yeterli...
  • konu kısmını aklifleştirince sadece mms atmana izin veriyor.. sms yine atmıyor
  • Abi mail atmadığım yer kalmadı 4-5 gündür apple destekten online chat bile yaptım yarım saat sprint den aldığım iPhone 5'in sms göderememesine çözüm bulamadım, bu işlem için sprint kartı gerekiyor mu telefonu geri yükledikten sonra ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slymnaslan

quote:

Sim lock'luydu 150 dolar karsilidinda tel aldigim yerden amerika disinda calistırması icin daha odedim 2 hafta sonra unlock oldu ve tr hattimla kullaniyorum.
    Islem 2 hafta sürdü, trde yapan bi yer biliyorum ama ucret artiyormus tabi araci girdiği için araya, istersen bilgilerini verebilirim

verdiğin bilgi için teşekürler arkadaşım.
    araştımalarım sonucu şu şekilde.

Türkiyede unlocked fiyatları 209-320 Tl arasında değişiyor.
    ebay de 160 TL (90 dolar) yapan yerler var,
    tercih meselesi tabii ki.

daha iyisi ücretsiz yaptırmak yolu şu şekilde:

aldığınız iphone aktive edildikten sonra aldığınız kişinin sprint i arayıp yurtdışında kullanımı için açtırma talebini iletmesi.
    zaten para ile yaptıklarımızda bunu yapıyorlar.

tek sorun, iphone 5 in aktive olmasını nasıl yapacağız,
    alınan iphone5 in içinden nanosim kart çıkıyor. eğer bunu biz almasaydık. aldığımız kişi yeni bir sim hat takmaya gerek kalmadan kullanmış olduğu hattı bu karta tanıtarak ve aktive ederek kullanması gerekir. bu noktada net bir bilgi bulamadım.
    eğer sprint hattı ile kullanılmış bir iphone 5 olsa idi, herhangi bir sprint hattına sahip birisi bunu çözer diye düşünüyorum.

bir kişinin tek bir telefonu mu olmalı, buradaki belirsizliklerde ABD de sprint hattı kullanan birinin yardımına ihtiyaç var.

• Benimde de çok acil sprint sim kartına ihtiyacım var. telefonum unlock oldu ama sms atabilmem için sprint kart göremesi gerekiyormuş :( istanbulda sprint olan varmı?
  • ustad 6.1 yükleyip deneyen oldumu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demir-sefakoy -- 15 Kasım 2012; 17:24:54 >
  • sprint nano sim kart piyasada var ...
  • sprint kart var gel benim kart ile yaparız
  • Gencler simdi tekefonu aktive etmem icin ne gerekiyor' sinrasinda sprint i arayip unkocked yaptirmaya calisacam. Jailbreak vs mi gerekir

• quote:

Orijinalden alıntı: Slymnaslan

quote:

telefonun aktive olmasını nasıl hallettiniz.
    telefona turkcell hat taktım lock dedi, aktive de olmadı.
    aktive edersem sprint ile görüşecem açtırmak için.

içinde hat var, ancak bu hat aktive değil. aktive olmasını nasıl sağlatım. aktive olunca ne olur?

• Msi675 yada t-maister lutfen bana telefon numranizi pmden atabilrmisiniz arayip bu konuyla ilgili sizi rahatsiz edebilirmiyim

• selam hayırlı olsun telefonun bendede aynı problem var mail atacağım fakat mail yollayabileceğim bir edres bulamadım apple support sayfasında.Mail yolladığın adresi söyleyebilirmisin?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.