Şimdi Ara

spsnin cıvkı çıkmış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Darkjedi

l2xreborndayım:D balanced server ver bakayım bakayım 2 kere silence yiyip kesiyorsan karşındaki eziqtir:D nerde eşitlik xD:D borumu gerçekten 2kere silence :D xD

Tabii silence yiyince öle mal mal beklemiyosun yer yemez topuk geçince geriye doğru ani bir dönüş yapıp önce hızı düşüren skili atıyorsun sonra ice dagger En son 1 cancel sallayip Başlıyorsun saydırmaya zaten c.speed çok iyi :D Silence yesen bile kaçmaya devam adam nasıl olsa yavaşladı 1 kere :D
  • Süper oldu süper bendede lvl 78 sps var abyss 7xde ama hakkaten degerlerını dusurduklerı cok ı oldu eskıden extrem tempestte ne idi ya c3 zamanları heryer sps baska char yok herkez acmıs sps paso sarj lı cak sarj lı cak hero gıbı gezınırlerdı valla cok ıı oldu c4 le mokoko oldular mana ları gıttı c5 dede slepplerı mokoko oldu i oldu ii birazda fighter zamanı arkadaslar öle değilmi
  • Ben yeni sleep +9 patlattim patlatmaz olaydim zaten zor artilaniyor ama teke tekte yaptigim tek sey, pvp olunca cancel, frost bolt, surrender to water, hydro blast, sleep. Sonra kendime CP ve HP, sonra zaten light vortex ve solar flare vurunca indiriyon.
  • Bnce en iyi mage overlord .. sps yerine sorcerer daha iyi bnce .. overlord için ama cok para istior onu iyi yaparsanız ne dagger ne tank hiç bişi bişi yapıor ..
  • SpellHowler hep güçlüydü sps hep eziqti ama ben çoq seviodum (necro yu bile yatirir die biliodum)
    SpellHowler e +21 ver Empowerli al s-grade armor al Chant of Victoryi 6k m.atk
    SpellHowler vs SpellSinger = Win SpellHowler
    SpellHowler in Silencesi de var
    SpellHowler vs Destroyer = Win DestroyerFrenzy var
    SpellSinger eziq bunu bil

• Darkjedi arkadasiminda dedigi gibi sps gercekten cok kotulesti..benimde 4 sene once ilk oynadigim char sps idi..extreme titanda gercekten cok guzel chardi bide +li dusk lar falan oldugundan bartmak gibi olmasin ama cafede alamadigim adam yoktu ama simdiye bakarsak ben hawkeyeden baska char acmiyorum..sps dende kolay kestigimde bir char yok en fazla 2 kere wurmam yetiyor..
  • sh ye ver +21 i sps ye de bisi verme kim kazandi sh arkadaslar sps kotu deil sizler onun kotu oldugunu dusunmeye basladiniz cunku bazi ozellikleri +lari gitti tmm sps yerlerde dediniz ben hala sps ile oynuyorum sh aldiigmda cok oluyo chari kullanmayi biliyosaniz alamayacaginiz char kalmaz butun charlar şcşn gecerli bu he tmm sizi ezenler illaha ki olacaktir ama orda da onemli olan sizin rakibi ne kadar zorladiniz sh ye +21 leri takiyosun sen benim sps me +21 leri tak takistir sonra +21 sh ile karsima gec bakalim alabilecek misiniz arkadaslar oyunu hepiniz biliyosunuz her charin bir + bir - yonu var diger charlara veya genel ortalamaya gore degisen ozellikler bunlar en basili necro sps ve sh yi dusunun sps en hizlilari en dusuk vurani necro ortada yer almak ta ne cok hızlı ne de cok yuksek atc.ye sahip ama bunlar dusukte deil ve sh asla hafife alinmamali yavas ama en yuksek atc. sahibi olan char sps nin tam tersi birbirlerinin eksik olan kısımlari gibi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.