Şimdi Ara

spy denen olay bu mudur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben spy denen zımbırtıları anca forumlarda okuduğum kadar biliyodum bu gün bişiler oldu pc ye bakn bakam bu spy mı oluyo nasıl hallediceğiz.

• valla resimden anladığım kadarıyla bu bir sitenin kısayolu. tıkladığında web sayfası açılıyor değilmi.
    bu oraya nasıl geldi bilmiyorum ama belkide bir programı kurarken yadanette dolanırken birşeylere evet demişsen yuklenmiştir ama spylar böyle ben spyım diye bağırmaz sendeki sanırım bir antispy programının reklamı dedğim şekillerde bulaşmış olabilir. firewall eksik etme b sayarından birde sen yinede tarat b sayarınıda. neden soruyu kısaca sordun anlamadım biraz açıklama yap tıklayınca ne oluyor tarattınmı bi programla bilgi vermezzsen nasıl yanıt beklersinki.
  • arkadaşın dediği gibi bir site kısayolunu masa üstüne kopyalamış... muhtelelen bir parçasınıda ya C sürücüsüne yada ProgramFiles dosyasına kopyalamıştır. Ekle/Kaldır a bak. gözüküyorsa oedan kaldır. daha sonra C:/ ve Program files dosyalarına bak.. ilgili bir dosya bulursan sil. en son olarak ta.. bilgisayarını bir AntiSpyware ile bilgisayarını tarat.

AntiSpyware olarak: Spyware Doctor, Microsoft AntiSpyware ve Ad-Aware SE Personal önerebilirim.
  • Evet bu bir ssite kısayolu ama bilgisayarına nasıl erişmiş acaba? Muhtemelen bir şeyi kurarken masaüstüne atmıştır kendini. Spy olmadğı yüksek ihtimal. Spysweeper diye bir program var www.download.com'dan ara 15 günlük deneme sürümünü bulursun.
  • spy değil genellikle bu gibi ikonlar proğram yükledikten sonra ve internetten yanlışlıkla indiriliyor..
    ama risk almak istemiyorsan spyware doctor ile tarama yap varsa bulur...başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nightwish-Nemo -- 25 Ekim 2005, 18:45:26 >
  • www.spybot.info

buradan spybot SD 1.4 indir güncelle ve tara..

sorun düzelecektir..
  • Site kısayolu olduğu doğru, böyle kısayollar genellikle spy lar tarafından oluşturuluyor. Bence %99 SPY
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.