Çok teşekkürler cevabınız için. Gerçekten güzel bir eklentiymiş. |
Spy Drop - Amazon TR Fiyat takip uygulaması -HepsiBurada,Teknosa,MediaMarkt ve daha fazlası eklendi (12. sayfa)
-
-
chrome'da nesatilir giriş yapamadım
-
Ne güzel kullanıyorduk şimdi neden çalışmıyor ? Destekse destek verelim böyle bir uygulama kapanmasın.
-
Evet kaç gündür bende de çalışmıyor. Grafik yükleniyor diyor ama yüklendiği falan yok. Başka bu sorunu yaşayan var mı acaba?
-
Aynı sorun bende de var. Kara cuma öncesi düzelirse çok iyi olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende hiçbirinde çalışmıyor maalesef.
-
Şimdi baktım çalışıyor bende. Farklı tarayıcıda deneyin.
-
alternatifi olmayan ücretsiz bir uygulama ama son 1 aydır patlak. Siteyi falan kapatıp gitmişler sanırım.
-
Geri döndüler.
-
Telefona android güncellemesi gelse bu kadar sevinmezdim
-
fiyat database'i çalışmıyor herhalde. Şu ana kadar çoğu sitede bomboş çıkıyor. Eski tadı yok . Umarım düzeltirler kampanyalara kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 29 Ekim 2021; 13:30:22 > -
Site tekrar açılmış ama veritabanı güncel değil. Eski haliyle tekrar döner umarım. Ücretli olarak da yayınlamayı düşünebilirsiniz.
-
Keşke yeniden aaçılsa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mesajım bulunsun açılırsa kullanalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden çalışmıyor artık? Bir benzerini bilen var mı?
-
Güzel fırsatlar veriyordu.
-
Neden durdu acaba, işlediği zamanlar gayet iyiydi. Umarım yapan kişi yeniden canlandırır.
-
hocam tekrardan aktif etmeyi düşünüyor musunuz?
alternatif bilen var mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X