Şimdi Ara

SPYBOX ANDROİD UYDU ALICISI (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
9.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam siz sattığınız bütün cihazları hızlı ve başarılı buluyorsunuz zaten :D

filboxı bile anlatırken sanki sky hbo felan türkiyeye gelmiş gibi hissettim yemin ediyorum.

edit. android uydu alıcılarından uzak durun arkadaşlar. a firması b c d farketmez hepsi aynı cihazarın paranız sömürülüyor.

defalarca uyardı ustalar forumda ama para sizin alma özgürlüğüde sizin.

android sevdalısıysanız benzer özellikteki uydu alıcıları 30-40 dolar aliexpressde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incendies -- 12 Mart 2016; 4:22:05 >
  • faithless1905 F kullanıcısına yanıt
    sen vu gibi linux cihazları gör sonra digitürk gibi olur mu olamaz mı gör :) ben digitürk kullanan biri olarak sana söyliyim, digitürk den çok daha iyi görüntü kalitesi.

ha android dersen haklısın, pazarda satılan hd uydu alıcılarından bile kötü görüntü verir.
  • bu cihazi bilmiyorum ama 1 gb ram li kutulardan uzak durun yetersiz kaliyor
  • 4K lı olan model çıkacakmı
  • Bende atlanta g5 mini ve spybox s8 arasında kaldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asi_karizma

Bende atlanta g5 mini ve spybox s8 arasında kaldım

Hangisini almalı acaba? Ustalardan biri yardım etse keşke acele uydu alıcısı almam lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitaf73

quote:

Bende atlanta g5 mini ve spybox s8 arasında kaldım

Hangisini almalı acaba? Ustalardan biri yardım etse keşke acele uydu alıcısı almam lazım.

Ben g5 aldım kardeşim. Ama çok ta memnun sayılmam. cihaz çok ısınıyor ve klavyeli kumandasında ki joystick kullanışsız. tekrar alıcam bu spybox alırım büyük ihtimalle

• Bu konu tutmamış sanırım...almayı düşünüyordum halbuki...

• mesela ne gibi bir sorun var?

• E2 tabanli bir alici almanizi tavsiye ederim

• SpyBox S8 sipariş verdim umarım pişman olmam. Atlanta G5 ile SpyBox S8 arasında kaldım bakalım yarın geliyor..
  • Evet spybox sonunda geldi.. Kanal geçişleri ve görüntü kalitesi çook hoşuma gitmekle birlikte geri kalan tüm zımbırtı tırıvırı..

Şuan gereksiz bir harcama yaptığımı fark ettim. Android ile ilgili youtube hariç hiç bişi stabil çalışmıyor. Ondada sesli arama çalışmıyor(googledada çalışmıyor) IP tv ara sıra açıyo, seyirtürk spysinema hiç bişi açmıyor. Sınırsız fiber internetim var ve ethernet ile bağladım. Kimse nete suç bulmasın diye..

Miracast sadece müzik video ve resim gösteriyor. İlk çıkan samsung smart tv ye sahibim ve bunların hepsini zaten yapabiliyordum (resim video görüntüleme, harici bellek gösterimi, youtube vb.)

CcCam server bi çok kanalı çözmüyor

Çok ilginç bir şekilde tv kendi kendini resetlemeye başladı, ekran görüntüsü birden kararıp tv sesi kendini kapatmaya felan başladı. Umarım sorun devam etmez yoksa iade etmeyi düşünüyorum.

Adamlar güzel cihaz yapmış kumandada çok iyi ama daha çooook yol alması lazım cihazın. Acaba atlanta g5 mini mi alsaydım diyorum !?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdminAS -- 8 Ekim 2016; 18:38:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AdminAS

Evet spybox sonunda geldi.. Kanal geçişleri ve görüntü kalitesi çook hoşuma gitmekle birlikte geri kalan tüm zımbırtı tırıvırı..

Şuan gereksiz bir harcama yaptığımı fark ettim. Android ile ilgili youtube hariç hiç bişi stabil çalışmıyor. Ondada sesli arama çalışmıyor(googledada çalışmıyor) IP tv ara sıra açıyo, seyirtürk spysinema hiç bişi açmıyor. Sınırsız fiber internetim var ve ethernet ile bağladım. Kimse nete suç bulmasın diye..

Miracast sadece müzik video ve resim gösteriyor. İlk çıkan samsung smart tv ye sahibim ve bunların hepsini zaten yapabiliyordum (resim video görüntüleme, harici bellek gösterimi, youtube vb.)

CcCam server bi çok kanalı çözmüyor

Çok ilginç bir şekilde tv kendi kendini resetlemeye başladı, ekran görüntüsü birden kararıp tv sesi kendini kapatmaya felan başladı. Umarım sorun devam etmez yoksa iade etmeyi düşünüyorum.

Adamlar güzel cihaz yapmış kumandada çok iyi ama daha çooook yol alması lazım cihazın. Acaba atlanta g5 mini mi alsaydım diyorum !?

Arkadaşlar yiğidi öldür hakkını ver demişler :)

Cihazdaki uygulamaların hepsini güncelledim ve sorunlar düzeldi. Filmler diziler yabancı şifreli kanallar ip tv hepsi canavar gibi oldu. Bi tek sesli arama düzelmedi onunda bi ayarı varmış akşam arayıp tarif edecekler ve inşallah sorunsuz olarak kullanmaya devam edicem.

Miracat için benim tel uygun değilmiş (Sony Xperia) samsungla denedim herşey tıkır tıkır çalışıyor.

Tv kendi kendine kapanıyordu onuda kendim çözdüm. Gelen s8 box 60hz çıkışa ayarlıymış, onu 1080i 50hz olarak değiştirdim 2 gündür sorun yok.

Cihaz aceleye geldiği için uygulamalar güncellemeden yollanmış firma özür diledi. Yani süperr :

• Kanal ekleme nasıl yapılıyor? Tv8.5 eklemeye çalıştım beceremedim :)

Edit: Buldum ve ekledim 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdminAS -- 15 Ekim 2016; 20:46:38 >
  • Merak edenler için cihazın kanal geçişleri digiturk hd uydu alıcısına göre çok daha hızlı.

Ip tv kanal geçişleri ise uydu kanal geçişlerine göre daha hızlı. Yani oldukça başarılı. Herhangi bir donma 1 kez yaşadım ondada modemi kapatıp açtım düzeldi. Başkada yaşamadım. Hatta ip tv kanalların gruplanması vs. Çok hoşuma gitti AKK olmasa tv yi sürekli ordan izlerdim :)

Sesli arama hala çalışmıyor o sorun yazılımsalmış firma çözmeye çalışıyormuş.

Kanal güncelleme internet üzerinden 10sn sürüyor müthil kolaylık.

Android kısmında tv ile uyumlu uygulama keyif veriyor ama telefonla uyumlu uygulamalar çok kullanışlı değil. Mesela LCW, N11 vb..

Flash bellek üzerine zamanlı kayıt çok başarılı. İstediğim kanalı saati ve kayıt süresini giriyorum kendi kayıt alıyor. Kaydıda çok başarılı gösteriyor.

• Merhabalar

Spytv bazı kanallar mesala kanal d. Çizgili görüntülü çıkıyor.
    Ayrıca. İnternet hızım ciyazda 70 mb ustune çıkmıyor. Modem ve cepten wifii 120 mb

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanbey34

Merhabalar

Ayrıca. İnternet hızım ciyazda 70 mb ustune çıkmıyor. Modem ve cepten wifii 120 mb

Merhaba cihazı daha hızlı olsun diye kablo ile bağladım ancak donmalar oldu wifi ile bağladım düzeldi.

Not: wifi ile bağlantılarda bazen en düşük hızda baplanabiliyorsunuz bu kablo içinde geçerli. Şu yazıyı okursanız ne demek istediğimi anlarsınız.

Webtekno
    Wi-Fi Hızınızı 5 Kat Arttırmanızı Sağlayacak Müthiş Uygulama: Wi-Fi Analyzer
    http://www.webtekno.com/mobil/wi-fi-analyzer-android-h17560.html

• quote:

quote:

Merhabalar

Merhaba cihazı daha hızlı olsun diye kablo ile bağladım ancak donmalar oldu wifi ile bağladım düzeldi.

Not: wifi ile bağlantılarda bazen en düşük hızda baplanabiliyorsunuz bu kablo içinde geçerli. Şu yazıyı okursanız ne demek istediğimi anlarsınız.

Bende g5 ile spybox arasında kalmıştım tercihi g5 ten yana yaptım aldığım firma firma beylikdüzünde distribütör atlanta firması bizzat gidip elden aldım. Ama kendilerinden hiç memnun kalmadım pazarlamacılar cihazı kendileri bile tanımıyor mesela kumandadan sesli arama özelliği var mı diye sordum olması lazım diyor sonra önünde ki bilgisayardan bakıyor pardon yokmuş diyor. Cccam için yardımcı olurmusunuz dedim numaramı aldılar sizi arayacağız dediler 1 ay oldu aramadılar sonra ben aradım yetkili yok döndüğünde arattıralım sizi dediler 5 aydır hala arayacaklar. Şükür ki cihaz sağlam. Ama aklım halen spybox ta kaldı.

• quote:

quote:

quote:

Merhabalar

Bende g5 ile spybox arasında kalmıştım tercihi g5 ten yana yaptım aldığım firma firma beylikdüzünde distribütör atlanta firması bizzat gidip elden aldım. Ama kendilerinden hiç memnun kalmadım pazarlamacılar cihazı kendileri bile tanımıyor mesela kumandadan sesli arama özelliği var mı diye sordum olması lazım diyor sonra önünde ki bilgisayardan bakıyor pardon yokmuş diyor. Cccam için yardımcı olurmusunuz dedim numaramı aldılar sizi arayacağız dediler 1 ay oldu aramadılar sonra ben aradım yetkili yok döndüğünde arattıralım sizi dediler 5 aydır hala arayacaklar. Şükür ki cihaz sağlam. Ama aklım halen spybox ta kaldı.

Sizin adınıza üzüldüm kendi adıma sevindim :)

Ben eksenuydu dan aldım çok ilgili ve bilgililer sağolsunlar.Değişim bile yaptılar hatta vade farkı ödemeyeyim diye muhasebecileri aradı sanal postan geçti.

• Arkadaşlar merhaba,

TV Sony Bravia Full HD 32EX402 Model

Spybox S9 4K Uydu alıcısı aldım.. ama Uydu alicisi HDMI Bağlantısi ile bağlantı yaptım.. belirli belirsiz bir sürede ekran yeşil,pembe renk değişikli yapıyor! Ve Belirli belirsiz aralıkta düzeliyor yada uydu alıcısını kapatıp açtığımda düzeliyor.

Uydu alicisini başka TV'de denedim problem yok!

HDMI kablosunu değiştirdim problem aynı..

HDMI 4 Grisi var hepsini denedim aynı..

TV en son güncellemesini yaptım sorun aynı..

1080P 60Hz denedim aynı

1080İ 50Hz denedim aynı

En düşük ayarda denedim yine ayni kafayı yiyeceğim!!!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.