Şimdi Ara

SPYBOX S11PLUS 4K UHD Cİ ANDROID UYDU ALICISI SORU GÖRÜŞLERİNİZ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
822
Cevap
19
Favori
99.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zeynelmemmedow

quote:

Orijinalden alıntı: KorayBABA.

BU SORUNU BEN YAZDIGIMDA BURADAKI KULLANICI GORUNUMLU ASLINDA SATICI VE BAYİİ LER YOK OYLE SEY DIYE HALI ALTINA SUPURUYORLARDI TURKEY FORUMDA DAHA BU SABAH PAYLASILAN BIR SIKAYET DAHA PAYLASIYORUM

23-01-2018, 13:13#60

cesur81 

New MemberGiriş Tarihi

Merhaba genel olarak bakıyorum da herkes de aynı sorunlar var. Hakkını yememek lazım Ali Bey'in bunları çözmek için uğraştığına gönülden inanıyorum. Yalnız bence en büyük sorunu şu an cihaz akşam kapatılınca sabah açılmaması. Bir aç kapa tuşu olmayışı nedeniyle bu cihaz açmama olayı bence en acil olması gereken sorun. Sürekli adaptörü sök tak çok sıkıntı. Onun dışında kalanlar büyük resim de ki teferruatlar. Mesela eşim arıyor işteyim: Bu uydu açılmıyor yine diyor. Fişleri sök tak diyorum. Bana haklı olarak: Onca para verip koşa koşa aldığın uydu bu mu diyor. Haliyle sinir oluyorum. Eski uydu da hiç böyle bir şey yoktu diyor. Lütfen lütfen lütfen. Önce şu sorun bir giderin. Bu yaşta kadının diline düştük. En acil şekilde desteklerinizi biliyorum.

Hoşgeldin Koraybaba.
    Benim icin bu enigma 2 kanal listesi atilsa yeter filtv den epg kopyalamak icin.
    Eger bunu basarsinlar tek kelime olumsuz yazarsam namerdim.

Hoşbuldum sayın Zeynel...
    Enigma 2 olayıni beceremezler zira 7 aralık oncesinde muhendisle yaptigim telefon gorusmesinde akabinde suregelen forum yorumlarinda bunu vereceklerini soylediler fakat sozlerinde duramadilar.
    Atlanta android cihaza spyboxun eski modellerine ve bircok android altyapili cihazda enigma 2 kanal listesi uzerinden epg si olmayan tum kanallara epg veriliyor ama ne hikmetse s11 icin bunu beceremediler..
    Bari bunu yapabilseler amenna ama umut yok.
    Turkey forumda bu konu ile alakali yorum yapanlari kaale alip cevap dahi yazamiyorlar.
    DEDIGIM GIBI BU CIHAZA 750 TL YAZIKTIR GUNAHTIR. KIMSEYE KESINLIKLE TAVSIYE ETMIYORUM KEZA ONLARCA TEKNIK SIKINTISI OLAN BIR CIHAZ ICIN SOYLENECEK TEK CUMLE SPYBOX S11 E VERILECEK 750 TL COPE ATILMIS TONLARCA PARA EMEK VE ZIYAN OLAN VAKITTEN IBARETTIR...

• quote:

quote:

quote:

BU SORUNU BEN YAZDIGIMDA BURADAKI KULLANICI GORUNUMLU ASLINDA SATICI VE BAYİİ LER YOK OYLE SEY DIYE HALI ALTINA SUPURUYORLARDI TURKEY FORUMDA DAHA BU SABAH PAYLASILAN BIR SIKAYET DAHA PAYLASIYORUM

cesur81 

New MemberGiriş Tarihi

Merhaba genel olarak bakıyorum da herkes de aynı sorunlar var. Hakkını yememek lazım Ali Bey'in bunları çözmek için uğraştığına gönülden inanıyorum. Yalnız bence en büyük sorunu şu an cihaz akşam kapatılınca sabah açılmaması. Bir aç kapa tuşu olmayışı nedeniyle bu cihaz açmama olayı bence en acil olması gereken sorun. Sürekli adaptörü sök tak çok sıkıntı. Onun dışında kalanlar büyük resim de ki teferruatlar. Mesela eşim arıyor işteyim: Bu uydu açılmıyor yine diyor. Fişleri sök tak diyorum. Bana haklı olarak: Onca para verip koşa koşa aldığın uydu bu mu diyor. Haliyle sinir oluyorum. Eski uydu da hiç böyle bir şey yoktu diyor. Lütfen lütfen lütfen. Önce şu sorun bir giderin. Bu yaşta kadının diline düştük. En acil şekilde desteklerinizi biliyorum.

Hoşgeldin Koraybaba.
    Benim icin bu enigma 2 kanal listesi atilsa yeter filtv den epg kopyalamak icin.
    Eger bunu basarsinlar tek kelime olumsuz yazarsam namerdim.

Hoşbuldum sayın Zeynel...
    Enigma 2 olayıni beceremezler zira 7 aralık oncesinde muhendisle yaptigim telefon gorusmesinde akabinde suregelen forum yorumlarinda bunu vereceklerini soylediler fakat sozlerinde duramadilar.
    Atlanta android cihaza spyboxun eski modellerine ve bircok android altyapili cihazda enigma 2 kanal listesi uzerinden epg si olmayan tum kanallara epg veriliyor ama ne hikmetse s11 icin bunu beceremediler..
    Bari bunu yapabilseler amenna ama umut yok.
    Turkey forumda bu konu ile alakali yorum yapanlari kaale alip cevap dahi yazamiyorlar.
    DEDIGIM GIBI BU CIHAZA 750 TL YAZIKTIR GUNAHTIR. KIMSEYE KESINLIKLE TAVSIYE ETMIYORUM KEZA ONLARCA TEKNIK SIKINTISI OLAN BIR CIHAZ ICIN SOYLENECEK TEK CUMLE SPYBOX S11 E VERILECEK 750 TL COPE ATILMIS TONLARCA PARA EMEK VE ZIYAN OLAN VAKITTEN IBARETTIR...

Duygularima 1e1 tercuman olmussunuz koraybaba

• zeynelmemmedow Z kullanıcısına yanıt
    kendını ne guzel tarıf etmıssın azerı gıbı yazıp ıstanbul turkcesıne donen vatandas yazayımda yıne sıkayet edıp mesajı sıldırme
    sen 5 gun once olmayan wıfı sorununu bahane edıp bu foruma dalıs yapmadınmı ne oldu wıfı sorunun zeynel
  • quote:

cesur81 

New MemberGiriş Tarihi

bu nasıl bır ıftıra yahu
    onunde cıhaz oldugunu ıddıa edıyorsun once cıhazına bakıp soyle bır seyı yazmaya utanmıyormusun ?
    bırde kalkıp her mesaj atanı bayıı elemanı dıye suclamayı bırak
    cıhazın yanında acma kapama tusu var kumandada acma kapama var basıcak kapanıcak basıcak acılacak

• Kullanici gibi gorunen aslinda novacomun avukati fatiin cakması gene geldı
    Daha milletin yorumunda ne yazdigini anlayamamis cahillik kotu sey EGITIM SART

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeynelmemmedow -- 23 Ocak 2018; 18:16:2 >
  • Sayin zeynel biz kullaniciymis gibi gorunen bayii ve firma elemanlarini kaale almiyoruz sizde gormezden gelin.

CIHAZI GECE KAPATIP SABAH FIS CEKILMEDEN ACILMAMASIYLA ALAKALI TURKEY FORUM DAN YENI MESAJLARI PAYLASMAYA DEVAM EDECEGIM.

23-01-2018, 16:48#63

cesur81 

New MemberGiriş Tarihi

Orijinal Mesaj Sahibi *ali* 

Eko modu kapalı yapıp tekrar test edebilir misiniz.

Ali bey Eko mod bende açık değil. Ama bu sorun sürekli oluyo
  • quote:

Kullanici gibi gorunen aslinda novacomun avukati fatiin cakması gene geldı
    Daha milletin yorumunda ne yazdigini anlayamamis cahillik kotu sey EGITIM SART

hadı gene ıyısın cakma azerıden sayın zeynel oldun ergen kardesım
  • quote:

Sayin zeynel biz kullaniciymis gibi gorunen bayii ve firma elemanlarini kaale almiyoruz sizde gormezden gelin.

CIHAZI GECE KAPATIP SABAH FIS CEKILMEDEN ACILMAMASIYLA ALAKALI TURKEY FORUM DAN YENI MESAJLARI PAYLASMAYA DEVAM EDECEGIM.

23-01-2018, 16:48#63

cesur81 

New MemberGiriş Tarihi

Orijinal Mesaj Sahibi *ali* 

Eko modu kapalı yapıp tekrar test edebilir misiniz.

Ali bey Eko mod bende açık değil. Ama bu sorun sürekli oluyo

koray efendı

cıhazın yanında acma kapama tusu var kumandada acma kapama tusu var basıcak acılacak bu kadar

neden dogrusunu bıldıgın halde hala ıftıra atmaya devam edıyorsun ?
  • TURKEY FORUMDAKI YURDUM INSANI KENDINCE CARELER ARIYOR. GECE KUMANDADAN KAPATILDIGINDA SABAH KUMANDA TUSUNA VE MAKINEDEKI AC KAPA TUSUNA BASILSADA ACILMAMA SORUNUNA FISI SOK TAK YAPMAKTAN SIKILANLARIN YORUMLARINI PAYLASMAYA DEVAM EDIYORUM

23-01-2018, 16:59#64

kartalkaya19 

Average MemberGiriş Tarihi

Orijinal Mesaj Sahibi cesur81 

Merhaba @cesur81

Bendeki Spybox S11 , açma kapa tuşlu uzatma prize takılı. Akşam prizin tuşundankapatıyorum, sabah yine açmak istediğimde prizin tuşundan açıyorum. Spybox'ta hemen devreye giriyor. Prizden kapa yaptığımda ,ertesi günde yine prizden açtığımda Spybox'ta açılmama gibi bir sorun yaşamadım. Bu prizlerden özellikle akım korumalı prizlerden tavsiye ederim. Aynı prize Televizyonda takılı. 
    Yani kumandanın aç kapa tuşuna basmak yerine , prizin aç kapa tuşuna basacaksınız.

Cesur81

İlahi ne güldüm. İşte Türk insanı. Yaratıcılık var. Şaka bir yana haklısınız da priz TV dolabının arkasında zaten sıkıntı da orda. Cihaz sıkıntı çıkarıyor. Bende it çek tak çıkar tv dolabıyla cebelleşiyorum. Yoksa o dediğinizi yapmayı bende düşünmedim değil. Türk aklı her yerde aynı. Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KorayBABA. -- 23 Ocak 2018; 19:27:31 >

• cıhazı test etmek ısteyen arkadaslar kadıkoy magazamızda 4K TV ve WIFI baglantı ıle deneyebılırler

CIHAZDA WIFI SORUNU YOKTUR evımde tv ıle holden 6 metre uzaktan wıfı kullanıyorum

kumanda cekım sorunu yoktur tv kapatıp acmak ıcınde kullanabılırsınız

bagımsız tuner ıle ramı kullanmaz dıger androıd cıhazlar gıbı dvb apk kullanmaz kanal gecısınde yavaslama yoktur

resım ıcınde resım pip

my onlıne sıstemı ıle mag 254 cıhazlardakı gıbı 24saat acık kalsa 3 mb ınternet ıle donmasız ıptv ızletır

cepten ızleme ve kumanda

usb 3.0 gırısı ıle 4k vıdeoları formatları sorunsuz donmasız ızletır

youtube

İnternetten Kanal Güncelleme

İnternetten Yazılım Güncelleme

2 gb ddr4 ram ıle yarıs oyunlarını donmasız oynatır

androıd 7 versıyonu enson uygulamaları ındırıp kullanabılırsınız telefonlarınızda androıd 6 var

mıracast ıle cep telefonu ıle ekran paylasımı yapar

bluetouth takılarak kulaklık veya kamera baglanabılır

ısteyen 4k vıdeo dolu hdd getırebılır 4 k vıdeo formatlarını sorunsuz donmasız acmaktadır

SPYBOX S11PLUS 4K UHD Cİ ANDROID UYDU ALICISI SORU GÖRÜŞLERİNİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 29 Ocak 2018; 12:42:12 >

• selam

merhaba

kodi 17.6
    digiplay çalışıyormu ?
    dsmartgo çalışıyormu?
    netflix çalışıyormu ?
    filbox hemen bu üç uygulama benim için önemli sorunsuz olması

evet yazdıgınız uygulamalar sorunsuz calısmaktadır .
  • quote:

TURKEY FORUMDAKI YURDUM INSANI KENDINCE CARELER ARIYOR. GECE KUMANDADAN KAPATILDIGINDA SABAH KUMANDA TUSUNA VE MAKINEDEKI AC KAPA TUSUNA BASILSADA ACILMAMA SORUNUNA FISI SOK TAK YAPMAKTAN SIKILANLARIN YORUMLARINI PAYLASMAYA DEVAM EDIYORUM

kartalkaya19 

Average MemberGiriş Tarihi

Orijinal Mesaj Sahibi cesur81 

Merhaba @cesur81

Bendeki Spybox S11 , açma kapa tuşlu uzatma prize takılı. Akşam prizin tuşundankapatıyorum, sabah yine açmak istediğimde prizin tuşundan açıyorum. Spybox'ta hemen devreye giriyor. Prizden kapa yaptığımda ,ertesi günde yine prizden açtığımda Spybox'ta açılmama gibi bir sorun yaşamadım. Bu prizlerden özellikle akım korumalı prizlerden tavsiye ederim. Aynı prize Televizyonda takılı. 
    Yani kumandanın aç kapa tuşuna basmak yerine , prizin aç kapa tuşuna basacaksınız.

Cesur81

İlahi ne güldüm. İşte Türk insanı. Yaratıcılık var. Şaka bir yana haklısınız da priz TV dolabının arkasında zaten sıkıntı da orda. Cihaz sıkıntı çıkarıyor. Bende it çek tak çıkar tv dolabıyla cebelleşiyorum. Yoksa o dediğinizi yapmayı bende düşünmedim değil. Türk aklı her yerde aynı. Saygılar

Şu mesajı da şuraya kopyalaalım da insanlar yanıltıcı reklamlara itibar edipte 750 tl çöpe atmasınlar.

• ovvv burası savaş alanına dönmüş .
  • BİN KERE LANET OLSUN BU S11 I ALDIGIM GUNE
    SUREKLI SUREKLI ARAYUZ HATASI VERIYOR KILITLENIYOR
    USB DEN SUREKLI KURTARMA YAZILIMI ATMAKTAN GINA GELDI
    MENUYE GIRILMIYOR ŞIMDIDE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KorayBABA. -- 23 Ocak 2018; 23:4:8 >
  • quote:

BİN KERE LANET OLSUN BU S11 I ALDIGIM GUNE
    SUREKLI SUREKLI ARAYUZ HATASI VERIYOR KILITLENIYOR
    USB DEN SUREKLI KURTARMA YAZILIMI ATMAKTAN GINA GELDI
    MENUYE GIRILMIYOR ŞIMDIDE

Maalesef ayni kilitlenme aldigimdan beri benimde basima geliyor cildirmamak elde degil

• smartkafa S kullanıcısına yanıt
    sen iyice dagıttın . bu yazdıkların xalaka ?
    xalaka kelimesine mi takıldın . bizim yöresel dilde anlamı " ne alaka "
    Sen ne anladın
  • Kendisi BSTuydu olarak 5 para etmez cihazi 750 tl ye satar resimleriyle kanitladigimiz kusurlari yok sayar sonra kalkar 200 tl lik cihazlara laf atar.
    Evvela 2 kelimeyi bir araya getir anlatmak istedikleriniZI duzgun cumleler kurarak ifade et.
    Ardindan ota cope noktaya virgule her cumleye atlama ki senin fatih oldugunu saf kullanicilar anlamasin.
    Burada paramizla nasil bir rezil cihaz aldigimiza devaminda aylardir suregelen teknik hatalarla bogustugumuza mi uzulelim yoksa senin bos muhabbetlerine mi cevap verelim.
    Seni kaale almiyoruz zira sen kullanicisin ama novacomun avukati hatta bayii hatta muhendis gibi geyik yapiyorsun.
    Senin teknik bir sorunun varsa sorunu sor bekle olmadi fatihi ara olmadi aliyi ara olmadi aldigin yere git laf kalabaligi yapma fatih.
    Allah nasib ederse bu yaz istanbula tasinacagim ozellikle seninle gorusecegim fatih.
    HER NEYSE BEN BU LANETOLASI HURDADAN BOZMA S11 I ALDIM VE HADDINDEN FAZLA SIKINTI YASIYORUM TIPKI DIGER KULLANICILAR GIBI
    ●SUREKLI ARAYUZ KILITLENMESI
    ●CIHAZ COKMESI
    ●KUMANDA HASSASIYETININ OLMAMASI
    ●CCCAM 5 SANIYE VE DAHA UZUN SUREDE ACILMASI
    ●ENIGMA 2 KANAL LISTESININ ATILAMAMASI
    ●SEBEKE ARAMA YAPINCA EPG SI MEVCUT KANALLARDAKI EPG LERIN BILE KAYBOLMASI
    ●GORUNTUNUN SABITLENEMEMESI
    ●RENK CANSIZLIGI VE KESKINLIGIN OLMAMASI
    ●CIHAZI GECE KUMANDADAN KAPATINCA NE KUMANDA ILE NEDE CIHAZIN AC KAPA TUSUYLA BIRDAHA ACILAMAMASI TAKI FISI CEKENE DEK
    ●SON 7 ARALIK VE 18 ARALIKTAKI YAZILIMLARDAN SONRA WIFI BAGLANAMAMASI YADA SUREKLI KOPMASI
    ●11 BIN KANAL IZERINE EKLENINCE CIHAZIN LAUNCHER ARAYUZ COKMESI

TUM BU SORUN VE SIKINTILAR MEVCUT VE BAKIYKEN VE BIRCOK KULLANICI BU SIKINTILARI YASADIGINA DAIR YORUM YAZARKEN HALA SATICI BAYII LERIN FAKE HESAPLARLA CIHAZI OVMESI GERCEKTEN KARAKTER YOKSUNU INSANLARLA MUHATTAP OLDUGUMUZUN KANITIDIR.

IS BU IKEN BAYII, MUHENDIS, VEYA FIRMA YETKILILERIN SORUNLARIN COZUMU ILE ALAKALI TEK BIR GIRISIMDE BULUNMAMASI ,DAHILINDE SAHTE HESAPLARLA SON KULLANICIYMIS GIBI BURADA REKLAM POMPALAMASYONU YAPMALARIDA O DENLI KUCUK DUSURUCU BIR DURUMDUR.

DURUM BUYKEN BEN BU CIHAZI ALDIM CIHAZ KUTUSU BELGELERI MEVCUT 750 TL ETMEYECEK BASIT BIR IPBOXTAN IBARET.

UYDU ALICISI ARAYISINDA OLAN INSANLARA BIR AGABEYLERI OLARAK KESINLIKLE TAVSIYE ETMIYORUM. 750 TL COPE ATMIS OLURSUNUZ.
    TUM BU YUKARIDA BAHSETTIGIM MADDE VE HUSUSLARI DELILLERIYLE MERAK EDEN HERKESE KANITLAMAYA HAZIRIM.
    KISACA 2+2=4 SPYBOX S11 E VERECEGINIZ 750 TL ILE COPE ATTIGINIZ 750 TL ARASINDA HICBIR FARK YOK.
    BURADAKI VE TURKEY FORUMDAKI REKLAMASYON YORUMLARA KANIPTA KESINLIKLE ALMAYIN ALDATILMAYIN ALDANMAYIN.

GEREKIRSE GIDIN CIHAZI YERINDE GORUN DAHADA GEREKIRSE GEREKSINIMLERINIZ ACISINDAN UZUN SURE INCELEYIN.

MAZERETSIZ YERINDEN 7 VE MESAFELI 14 GUN IADE HAKKINIZ OLDUGUNUDA UNUTMAYIN

SEVGILER SELAMLAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KorayBABA. -- 24 Ocak 2018; 16:23:20 >

• KorayBABA. K kullanıcısına yanıt
    Hoca bu adamlar beni iyice geyiğe bağladılar .
    Sevdim bu muhabbeti . Bu adam evvelsi senede böyle idi .
    Sıkıştımı her yola başvuruyor .
    İşler bozulunca tekrar tezgahı serdi.
    Ciddi yazıyoruz olmuyo . Beni iyice geyiğe sardılar
  • quote:

Kendisi BSTuydu olarak 5 para etmez cihazi 750 tl ye satar resimleriyle kanitladigimiz kusurlari yok sayar sonra kalkar 200 tl lik cihazlara laf atar.
    Evvela 2 kelimeyi bir araya getir anlatmak istedikleriniZI duzgun cumleler kurarak ifade et.
    Ardindan ota cope noktaya virgule her cumleye atlama ki senin fatih oldugunu saf kullanicilar anlamasin.
    Burada paramizla nasil bir rezil cihaz aldigimiza devaminda aylardir suregelen teknik hatalarla bogustugumuza mi uzulelim yoksa senin bos muhabbetlerine mi cevap verelim.
    Seni kaale almiyoruz zira sen kullanicisin ama novacomun avukati hatta bayii hatta muhendis gibi geyik yapiyorsun.
    Senin teknik bir sorunun varsa sorunu sor bekle olmadi fatihi ara olmadi aliyi ara olmadi aldigin yere git laf kalabaligi yapma fatih.
    Allah nasib ederse bu yaz istanbula tasinacagim ozellikle seninle gorusecegim fatih.
    HER NEYSE BEN BU LANETOLASI HURDADAN BOZMA S11 I ALDIM VE HADDINDEN FAZLA SIKINTI YASIYORUM TIPKI DIGER KULLANICILAR GIBI
    ●SUREKLI ARAYUZ KILITLENMESI
    ●CIHAZ COKMESI
    ●KUMANDA HASSASIYETININ OLMAMASI
    ●CCCAM 5 SANIYE VE DAHA UZUN SUREDE ACILMASI
    ●ENIGMA 2 KANAL LISTESININ ATILAMAMASI
    ●SEBEKE ARAMA YAPINCA EPG SI MEVCUT KANALLARDAKI EPG LERIN BILE KAYBOLMASI
    ●GORUNTUNUN SABITLENEMEMESI
    ●RENK CANSIZLIGI VE KESKINLIGIN OLMAMASI
    ●CIHAZI GECE KUMANDADAN KAPATINCA NE KUMANDA ILE NEDE CIHAZIN AC KAPA TUSUYLA BIRDAHA ACILAMAMASI TAKI FISI CEKENE DEK
    ●SON 7 ARALIK VE 18 ARALIKTAKI YAZILIMLARDAN SONRA WIFI BAGLANAMAMASI YADA SUREKLI KOPMASI
    ●11 BIN KANAL IZERINE EKLENINCE CIHAZIN LAUNCHER ARAYUZ COKMESI

TUM BU SORUN VE SIKINTILAR MEVCUT VE BAKIYKEN VE BIRCOK KULLANICI BU SIKINTILARI YASADIGINA DAIR YORUM YAZARKEN HALA SATICI BAYII LERIN FAKE HESAPLARLA CIHAZI OVMESI GERCEKTEN KARAKTER YOKSUNU INSANLARLA MUHATTAP OLDUGUMUZUN KANITIDIR.

IS BU IKEN BAYII, MUHENDIS, VEYA FIRMA YETKILILERIN SORUNLARIN COZUMU ILE ALAKALI TEK BIR GIRISIMDE BULUNMAMASI ,DAHILINDE SAHTE HESAPLARLA SON KULLANICIYMIS GIBI BURADA REKLAM POMPALAMASYONU YAPMALARIDA O DENLI KUCUK DUSURUCU BIR DURUMDUR.

DURUM BUYKEN BEN BU CIHAZI ALDIM CIHAZ KUTUSU BELGELERI MEVCUT 750 TL ETMEYECEK BASIT BIR IPBOXTAN IBARET.

UYDU ALICISI ARAYISINDA OLAN INSANLARA BIR AGABEYLERI OLARAK KESINLIKLE TAVSIYE ETMIYORUM. 750 TL COPE ATMIS OLURSUNUZ.
    TUM BU YUKARIDA BAHSETTIGIM MADDE VE HUSUSLARI DELILLERIYLE MERAK EDEN HERKESE KANITLAMAYA HAZIRIM.
    KISACA 2+2=4 SPYBOX S11 E VERECEGINIZ 750 TL ILE COPE ATTIGINIZ 750 TL ARASINDA HICBIR FARK YOK.
    BURADAKI VE TURKEY FORUMDAKI REKLAMASYON YORUMLARA KANIPTA KESINLIKLE ALMAYIN ALDATILMAYIN ALDANMAYIN.

GEREKIRSE GIDIN CIHAZI YERINDE GORUN DAHADA GEREKIRSE GEREKSINIMLERINIZ ACISINDAN UZUN SURE INCELEYIN.

MAZERETSIZ YERINDEN 7 VE MESAFELI 14 GUN IADE HAKKINIZ OLDUGUNUDA UNUTMAYIN

SEVGILER SELAMLAR...

bir şey sormak istiyorum (MAZERETSIZ YERINDEN 7 VE MESAFELI 14 GUN IADE HAKKINIZ OLDUGUNUDA UNUTMAYIN ) yazmışsınız neden peki siz bu süre içinde iade etmediniz sizden iade etmeniz istendi siz iade etmediniz cihazı

• fenerli34 kullanıcısına yanıt
    fenerli34

tforumda tarıkk mesajını okursan goruceksın sanırım okudun ?

en basıtı cıhazın yanında acma kapama tusu var boyle bır sacmalık varmı ?

cıhazın wıfı sorunu olsa satan kısı gelın kendınız gorun dermı ?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.