arkadaşlar bilgisayarın duvar kağıdı "SPYWARE INFECTION your system......" gibi bir şey yerleşti ve bunu değiştirmemem izin vermiyor ayrıca saatin yanında da üç tane kırmızı çarpı ikonu çıkıyor ve benzer bir uyarı ordada çıkıyor.ayrıca bir internet explorer sayfası açtığımda secure32.html diye bir sayfa açılıyor yine spy olduğu ve bunu temizlemek için şu adrese gidin diyor .bu konuda acil yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
niye internet explorer kullanıyorsun ki bizler bu yüzden firefox kullanıyoruz.
sorun sadece internet explorer da değil duvar kağıdının da dediğim şekilde olması ve değiştirilememesi sistem de sorun olduğunu gösteriyor sorunun çözümü hakkında fikirleri olanlar dan yardım bekliyorum lütfen
quote:
Orjinalden alıntı: xoro
sorun sadece internet explorer da değil duvar kağıdının da dediğim şekilde olması ve değiştirilememesi sistem de sorun olduğunu gösteriyor sorunun çözümü hakkında fikirleri olanlar dan yardım bekliyorum lütfen
bahsettiğin problem ile internet explorer arasında doğrudan bağ var. söylediklerimi yabana atma !
aynı sorun bir arkadaşımın bilgisayarındada mevcuttu..
tüm güncel spayware temizleme programları ve antivürüs pragramları ile tarama yapmama bulaşan virüsleri temizlememe rağmen tekrar tekrar ortaya çıktı 1 günlük uğraşı sonunda kurtulamayacağımı anlayınca format attım..
arkadaş seni anlıyorum,yapacağın tek şey format atmak.temizleme programlarıyla çözemezsin sorunu.sanırım çözmeye uğraştın ve masaüstünü ele geçirdi spyware.bir zamanlar aynı sorunla bende karşılaştıydım ama üzgünümki format atmalısın makinene.
format attiktan sonra antivirus ve firewall kullanmalisin
bu sorunu bende 2 defa yaşadım.biliyormusun ne yaparsan yap kalıyor.onun için her ne kadarda kulağa hoş gelmesede format atmak bu virüsü yoketmekten çok ama çok daha kolay
bendede aynı problem dün oldu ama format atmadan düzelttim webroot spysweeper yukledim temizledim şu an problem yok.
her zaman her yerde en temiz çözüm format atmaktır
gökhan kardeş linkte bi sorun var başka bir yere upload etsene.
arkadaslar bu tur topicler defalarca acildi nicin arama motorunu kullanmiyorsunuz kur ewidoyu bir sorun kalmaz daha farkli yontemlerde var bak dh icine saygilarimla
Formatlamaya gerek yok bendede ayni durum oldu.once ad-aware yaptim fakat tam olarak temizleyemedi daha sonra XoftSpy calistirdim hepsini temizledi,beni formattan kurtardi.!!
Arkadaşlar,bahsi geçen cws_secure32.html belası ile takriben 4 saat uğraştım.Bir çok antivirus,spyware programları denedim.Yabancı forum sitelerinde de bu konu ele alınmış. Yine yabancı bir sitede yukarıda linkini verdiğim programcık öneriliyordu.Hemen indirip çalıştırdım. Sonuç:MÜKEMMEL
Arkadaşlar,verdiğim linkteki noktalı yerler 'tamindir'yazıyoruz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme