Şimdi Ara

Spyware mi? Yardım Edin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarı daha yeni formatladım, norton internet security 2005'i kurdum, ad-aware falan kurdum ama ikide birde hata mesajı çıkıp "registry ayarlarınız bozuk şu adresi ziyaret edin registry cleaner mıdır nedir onu indirin" diyo. kaç kere tarattım bilgisayarı nortonla, ad-aware'le ama nafile habire çıkıp kıl ediyo adamı. spyware midir nedir bilmiyorum ama bir program tavsiye edin de şunu kaldırayım yaw. kafayı yemek üzereyim.

• Güvenli mod da mı tarattın ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: jackosman

Güvenli mod da mı tarattın ?

yok güvenli mod da taratmadım normal mod da tarattım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: running_wild

bilgisayarı daha yeni formatladım, norton internet security 2005'i kurdum, ad-aware falan kurdum ama ikide birde hata mesajı çıkıp "registry ayarlarınız bozuk şu adresi ziyaret edin registry cleaner mıdır nedir onu indirin" diyo. kaç kere tarattım bilgisayarı nortonla, ad-aware'le ama nafile habire çıkıp kıl ediyo adamı. spyware midir nedir bilmiyorum ama bir program tavsiye edin de şunu kaldırayım yaw. kafayı yemek üzereyim.

http://www.evidence-eliminator.com/d.../insteelm2.exe
    Bilgisayarinizdaki internette girdiginiz tum sitelerin bilgilerini
    (Kötü) tüm adresleri bilgisayarinizin harddiskindeki aldiginiz gunden itibaren biriken tum izleri siler bilgisayarınız ilk günki gibi olur hizli ve taze.
    Bu arada gerekli hicbir bilgiyi silmez hicbir dosyaya zarar vermez sadece internet gereksiz dosya ve unistall ettiginiz dosya artiklarin temizler ve harddiskiniz SIFIR olur..!
    Programi yukledikten sonra ctrl+alt+e basin cikan programin arayuzunden quickmode tiklarsaniz otomatik olarak temizlige baslar.
    Derin temizlik istiyorsaniz safeshut veya safe restart i kullanin ancak bu birkac saat alabilir aksam calistirin sabah temiz ve sifir bilgisayariniz olsun
    gule gule kullanin.!

ARKADAŞ BU PROGRAMI İNDİR.HDD KOMPLE TEMİZLİK YAPAN BİR PROGRAM KULLANICI SERİAL İÇİN PM AT VEREYİM

• Güvenli mod da taratanı tavsiye ederim . Tabi ikisinin de güncel olduğunu farzedersek...
  • tamam sen de registry cleaner i indir reg ler idüzeltsin arkadaşım bir sourn yaratmaz ki o program
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.