Şimdi Ara

Spyware sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eplorer çubuğuna site adı yazıp girmek istediğimde,siteye bağlanamadığı zamanwww.ask.com diye bir siteye yönlendiriyor, explorer çubuğunda önce ask.com sonra aradığım sitenin adresi yazıyor bu durumu nasıl ortadan kaldırabilirim teşekkürler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Trojen bulaşmış, sağlam bir anti-virüs ile ancak çözebilirsin bu sorunu. Uzun zamandır böyle bir sorunum olmadığı için şu an hangi anti-virüsler güncel ve gözde bilmiyorum, ancak dediğim gibi bilgisayarına trojen bulaştırmışın ve bunu da ancak sağlam bir anti-virüs ile çözersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şahbaba -- 10 Eylül 2008; 13:48:35 >
  • Ask'ın Toolbar ınımı yükledin ? Eğer onu yüklediysen , ilk olarak onu kaldırman lazım , daha sonrada Virüs prog.İle bi tarattır.
  • ben yüklemedim ama askın tolbarı gelen ekran,kayprsky internet scurty kullanıyorum,taratsam çözermi bu sorunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: dnazr

ben yüklemedim ama askın tolbarı gelen ekran,kayprsky internet scurty kullanıyorum,taratsam çözermi bu sorunu

çözebilir ama birde nod32, karspersky 7.0 yada herhangi bir sürümünü yükleyerek diğer sistem dosyalarını taramanı öneririm
  • Kaspersky antivirüs 2009 ve Super antispyware programları çok iyi.İkisi birden iyi çalışıyor.Kaspersky 2009 sistemi asla yormuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avg Kaldırma Hatası Çözüm
    8 yıl önce açıldı
    Windows Sorun Giderici Sorunu
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.