Selamlar, Udemy üzerinden MySQL kursu alıp bitirdim ve SQL alanında kendimi başka nasıl geliştirebilirim diye araştırırken iş ilanlarına bakmak aklıma geldi. Örnek olarak bulduğum bir iş ilanından alıntı:
Bu beceriler SQL ile alakalı tamam fakat udemy gibi yerlerde pek fazla içeriğe ulaşamadım. Google'dan aratınca da genelde baya teknik yazılar çıkıyor. Bunlar nedir ve nereden öğrenebilirim? |
SQL İş ilanlarındaki şu beceriler ne oluyor ?
-
-
kimse sana cevap vermediği için ve ben de buralara aylarca uğramadığım için ben sana cevap vermeye çalışayım.
o dediğin şeyleri tam olarak bilmesem de veritabanının ana konularından birisi ve o dediklerini udemy den bulamazsın ve microsoftun sitelerinde gezinmelisin. sql zaten teknik. :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: BalkanGöçmeniBirBeykimse sana cevap vermediği için ve ben de buralara aylarca uğramadığım için ben sana cevap vermeye çalışayım.
o dediğin şeyleri tam olarak bilmesem de veritabanının ana konularından birisi ve o dediklerini udemy den bulamazsın ve microsoftun sitelerinde gezinmelisin. sql zaten teknik. :)
Teşekkür ederim hocam.
Microsoft'un siteleri derken ne tür yerlere göz atmam gerekiyor acaba?
-
dökümanlarına. pdfdrive ı google da arat ve oradan bulabilirsin. pdfdrive ülkemizde yasak
-
Biraz geç olacak ama bu şirket microsoftun geliştirmiş olduğu mssqlde iyi derecede işinin ehli birini arıyor diyebiliriz :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X