Şimdi Ara

sql server 2005 sorunum??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sql dilini detaylı olarak öğrendim bunu php ve asp de kendi bilgisayarımda uygulayabiliyorum.şimdi oracle vea sql server 2005 gçip kendi bilgisayarımda öğrenmek istiyorum ama bildiğim kadarıyla server olmadan çalışmaz diye biliyorum...bunu nasıl kendi bilgisayarım da çalıştırırım sadece öğrenmek için çalıştırmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim..

• sql server express ücretsiz olarak micrsoft un web sitesinden indirip kurabilirisiniz. yine microsoft un sitesinden örnek veritabanları ve yönetim konsolunuda indirip sql dilini öğrenebilirisiniz.
  • dediğiniz giibi sql express 2005 indirdim ve bir de buna ait kitap aldım oldukça detaylı bir anlatıma sahip...yalnız bazı şeyleri yapamıyorum ondan sordum..yani demek istedğinizi server bağlanmadan veritabanı hazırlayabilirim
  • Bence VmWAre tarzı bir program kurup içerisine 2. bir Server 2003 SANAL bilgisayar kurabilirsin zaten kendi ana bilgisayarınla da aynı IP subnetinden IP verirsen görüştürebilirsin. Ana bilgisayarının kaynklarını kullanıyor hem de çok kullanışlı ben aynısnı Sistem Nwtwork öğrenmek için yapıyorum

eğer bilgisayarın yeterince güçlüyse 3-4 tane sanal bilgisayarı eş zamanlı çalıştırabilirsin

quote:

Orjinalden alıntı: enver_volkan

dediğiniz giibi sql express 2005 indirdim ve bir de buna ait kitap aldım oldukça detaylı bir anlatıma sahip...yalnız bazı şeyleri yapamıyorum ondan sordum..yani demek istedğinizi server bağlanmadan veritabanı hazırlayabilirim
  • ya bişi sorcam sanal bilgisayarla neler yapılabilir bende programlamayla ilgileniyorumda
  • quote:

Orjinalden alıntı: C# C++ JAVA SQL

ya bişi sorcam sanal bilgisayarla neler yapılabilir bende programlamayla ilgileniyorumda

• ben microsoft virtual 2007 üzerinden 2. windowsu kurdum. Aynı şekilde sıfır bi windows.
    ben programları portatif hale getirmek için kurmuştum ama sistem mühendisi kuzenim, oracle öğrenmemi tavsiye etti ve VMware i kullarak
    sanal bilgisayarlar kurup öyle çalışmam gerektiğini söyledi.

yani 2 bilgisayarın varsa, bunlara birer sanal kurarak 4 bilgisayara çıkarıyosun. Neye yarar ? galiba çalışmalarına yardımı olur.
    ağ kurma, ağ güvenliği, permissionları deneyebilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.