Şimdi Ara

SQUAD GOREVINDE 90M PARA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o görev nerden alınıyoo nasıl yapılıyoo help mee
  • :D
  • Zuhahaha
  • okçularda bug var. eğer oku birine giderse o adamı partice kesmişiniz gibi bişey oluyor. adamın parasının yarısı kalan partiye dağılıyor ben olsam orda zorla toplardım paraları herkesten
  • quote:

Orjinalden alıntı: goggo_tr

o gorevi yapmadan once butun paranı inn e koyman gerek yatınca paran gidio expin diil

sen sanki çok biliosun sallamaın bea paran gittii yok o sadece 1 bug arada oluo millet sana arada vuruo o görevle alakası yok şöle düşün aynı cz gibi öldürünce paranın yarısı gider tek farkı ırklar aynı e bunada bugg dioruz goggo sende bilmeden sallama lwl ım 63 bu görev gelir kaynaım +5 cleaver ları topla +7 e bas geçerse ne mutlu 40m
  • OO Çok Güzell Ben Göreve Gidip Adamlar ın Dibine Girip Yaratıga Uzaktan 5 li Çakcam Adama Gelcek Ve Parasıda Bana Göreve Gidip Party den Çıkcam OO Köşeyi Döndüm Tamda Okçu Olmuştum
  • burası neresi ve nası girilio bende keseyim girip
  • Heheheheheheh, Hornet görevinde ben de yatıyordum, kendi kalemde kendi partyimde ve kendi iki charım, okçu nankör mage babasını yatırıyordu :
  • Ben şanslıyım demek ki para ile girdim hiç de ölmemiştim hatta bi spear defans chitin düşürdüm ama dün +7 olurken yandı
  • ben o goreve 3 kere gittim ilk gittiğimde 200 k param gitti.ikincide bişey oladı üçüncude 200 k ile gittim 1.5 m ile dondum
    bide 3 tane chitin bi tane cirimson robe çıktı
  • geçmiş olsun benim de 201 m im gitti şu salak oyunun bugu yüzünden
  • okcular 5 lı atınca ve bırı sana carpsa mesela paran onlara gıdıodu galıba duzelttıler
  • quote:

Orjinalden alıntı: kooooz

o görev nerden alınıyoo nasıl yapılıyoo help mee
    46+ lar alabiliyor o görevi 46 + değilsende içeri 46+ adamlarla gir ama faydası olmaz bu arada captin fargodan alınır görev
  • beyler alakası yok oyunda lag oldugu zaman okcuları yada magelerin skilli sana deyebiliyor. öldugun zamanda cz deymiş gibi paranın yarısı ona gidiyor en iyisi paranı inn hostese koymak
    ayrıca gorevdeyken yatınca ex,para,np vs. gitmio emin olabilrsiniz

gorev için 45-50 lwl arası bi adam gerekio o adam gorevi acınca partydeki herkez gorev alanına ısınlanıo twin ape,desert haunga,orc scout war
  • Benden de 200m gitti hemde beni kesen adam bi kuruş bile gitmedi ?
  • BEYLER ARKADAS DEİMSİNİZ Kİ O LVL BU BARAYI NERDEN BULDUN DİYORSUNUZ

BNM LVL 57 dual +8 MD PP diger takılar +9 +2 reverse chitin fulll

+ kasada itemler

ama benm tek sansın ( 67 lvl presit olması ) :D
  • walla ben 1m le gittim 6 m le döndüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: hethunter2323

walla ben 1m le gittim 6 m le döndüm

• quote:

Orjinalden alıntı: iceman002

quote:

Orjinalden alıntı: goggo_tr

o gorevi yapmadan once butun paranı inn e koyman gerek yatınca paran gidio expin diil

sen sanki çok biliosun sallamaın bea paran gittii yok o sadece 1 bug arada oluo millet sana arada vuruo o görevle alakası yok şöle düşün aynı cz gibi öldürünce paranın yarısı gider tek farkı ırklar aynı e bunada bugg dioruz goggo sende bilmeden sallama lwl ım 63 bu görev gelir kaynaım +5 cleaver ları topla +7 e bas geçerse ne mutlu 40m

yanlıs biliomusum herkesden ozur dilerim

• arkadasın sana vurmuyo ben otururken ben baskanı kestim gözüktü 1.5m para geldi cok mutlu oldum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.