Şimdi Ara

Square Enix de Bu Yıl E3 Konferansı Yapacak Firmalar Arasına Katıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  
         Square Enix'in resmi Twitter hesabından duyurulan habere göre 16 haziran Salı Türkiye saati ile 19:00'da özel bir E3 konferansı düzenleyecek. Square Enix'in önceki yıllarda konferansının olmadığını, uzun süreden sonra ilk kez yaptığını hatırlatmakta fayda var.

Bu haber sonrası Deus Ex: Mankind Divided ve belki de Final Fantasy XV hakkında daha kesin haberler duyabiliriz.

Ek olarak, Bethesda da firma tarihinde ilk kez bir E3 konferansı düzenleyecek. Dolayısıyla bu sene düzenlenecek olan E3, geçen senelere nazaran daha hareketli olacak gibi görünüyor.

• Artık yayıncılar da kendi E3 basın konferansını yapmaya başladı . Bu sene sırasıyla Bethesda ,Microsoft , EA , Ubisoft , Sony , Nintendo ve Square Enix var. Daha da artacak mı acaba ?

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu seneki E3 bomba olucak gibi.

• Uykusuz geceler, uykusuz sabahlarla devam edecek anlaşılan. Bu sene ki E3 bizi baya yoracak...

• Yeni Hitman'i göreceğiz bence. Bir de Mafia 3 gösterildi mi tadından yenmez bu E3
  • Bu seneki E3'ü merakla bekliyorum. Bomba oyunların gelecek olması, beni daha da heyecanlandırıyor
  • Bu E3 harbi harbi sağlam olacak gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Final Fantasy XV
    Deus Ex: Mankind Divided
    Hitman
  • e3 demek bol oyun demek
  • Bethesda kanadından DOOM 4 ü bekliyorum . SQUARE ENİX de Tomb Raideri göstersin yeter bana .

• DOOM4 NERDEEEE

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.