Şimdi Ara

Squat yaparken bel ağrısı çekiyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
21.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Denerim de gücüm kalmaz herhalde zaten 50 kg yapıyorum,gerçi ağırlık iyi artıyor.
  • ass to grass olayından mı bilemem ama ben de 5x5 yapıyorum 75kgdayım squatta kendinizi yandan videoya alıp inceleyin bi sorun yoksa antrenman bitince esneme germe hareketleri yapın hatta başlarken de stabilizasyon ve mobilazyona özen gösterin özellikle sacrum kemiğinin bölgesini hissetmeye çalışın
  • Ağrılarım şiddetli olduğu için ben 1 hafta ara verdim. 3 gün daha dinlenme hakkım var. Dinlenme süresinin sonunda 80 olan ağırlığımı 60'a indirip hareketin kusursuzluğundan emin olana kadar ağırlık artırımı yapmıcam. Sonuçları yine buradan yazarım.
  • Gücün kalır merak etme. En güçlü kas gruplarını kullanıyorsun squatta. Güçsüzleştiğin an formunu bozup beline ve dizine yük bindirme yeter. Benim yaptığım hata bu oldu. Bunu en kısa zamanda düzelticem. Benim düştüğüm hataya düşmeni istemem.
  • İlk mesajınızda belinizle ilgili sorun yaşadığınızı söylediğiniz için onu yazmıştım =)

Ama bacağın iç,arka kısmına doğru bir ağrı yaşıyorsanız ekstradan Hamstring kaslarınızda zayıflamıştır. Bu arada Olimpik bir Atlet,Sporcu değilseniz ATG yapmanızı gerektiricek bir sebep yok ..
  • squat a 1 ay aradan sonra başladım 40kg kaldırıyorum yukarı kaldırırken bel ağrısı çekiyorum. muhtemelen ağırlık biraz fazla geliyor. çok problem olur mu böyle çalışırsam? zamanla düzelir kanısındayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

squat a 1 ay aradan sonra başladım 40kg kaldırıyorum yukarı kaldırırken bel ağrısı çekiyorum. muhtemelen ağırlık biraz fazla geliyor. çok problem olur mu böyle çalışırsam? zamanla düzelir kanısındayım.

40 kg yüksek bir ağırlık değil , acaba formunda mı sıkıntı var?

bir süre dinlendir, olmadı kendi vücut ağırlığındanbç başlayıp kademeli ağırlığı arttır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.