Şimdi Ara

Squirtle Tanıtım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Size bu yazıda Squirtle'ı tanıttım.Bilgileri Bulbapedia'dan aldım umarım beğenirsiniz

Squirtle
    (Japoncası Zenigame) Su-Tipi Pokemondur.1. Nesilde tanıtıldı.16 leveldaWartortle'a,36 levelda ise Blastoise evrimleşir.Bulbasaur ve Charmander'la birlikte Pokémon Red, Green, Blue, FireRed, ve LeafGreen oyunlarında başlangıç pokemonu oldular.On altı rozeti elde edip,Red'i yenerseniz Pokémon HeartGold ve SoulSilver'da Squirtle'ı elde edebilirsiniz.

Fizyoloji
    İki ayaklı ve ayaklarının renginin açık mavidir ve bununla birlikte Squirtle'ın en önemli özelliği sırtında sert kabuğu
    Sırtındaki kabuğu doğumdan sonra sertleşir.Uzaktan akraba olabilecek diğer bazı kaplumbağa-pokemonlar vardır.Torkoal ve Turtwig gibi...
    Squirtle'ın kabuğu onun için çok extreme bir savunma aracıdır.Withdraw saldırısıyla kabuğu fiziksel saldırıları önleyebilir.Pürüzsüz,sert kabuğu yüzme hızını artırarak ve su direnci en aza indirerek Rapid Spin ve Skull Bash gibi saldırılara yardımcı olur.
    Squirtle doğuştan yüzücüdür.Çenesi çok güçlü gözükmeyebilir ama aslında Squirtle'ın çenesi Bite saldırısını öğrenebilecek kadar güçlüdür.
    Squirtle'ın kuyruğu Tail Whip ve Aqua Tail gibi hareketleri yapabilir ve kuyruğu bir sincap kuyruğunu andırır.

Cinsiyet farklılıkları
    Herhangi bir fark yoktur.

Özel yetenek
    Squirtle ağzıyla suyu sprey gibi kullanabilir.İlk başta sadece baloncuk ve kabarcık çıkartabilir ama zamanla Water Gun ve Hydro Pump saldırılarını öğrenebilir.Ayrıca kabuğunun içindeykende su püskürtebilir.Buz-tipi bazı ataklarıda öğrenebilir.(Örn:Ice Beam ve Blizzard gb.)

Davranış
    Squirtle'ın vahşi olması nadir görünen bir olaydır.İyi ve uslu bir pokemon olarak kabul edilir.Onlar Bulbasaur gibi aceleci,Charmander gibi sert değildir.Kendi gruplarına sadık ancak bazen insanlara karşı biraz tutumlu olabilirler.

Habitat Su Kenarı
    Onları okyanus ya da derin yüzme kanyonlarında yaşadığını görebilirsiniz ama onların asıl habitatları küçük tatlı su havuzları ve göller gibi görünürler.Trainerlar onları daha sık kentsel ortamlarda bulunurlar.Kanto onları bulabilmek için en olası yer.

Yedikleri(Bulbapedia'da Diet diye geçiyor)
    Onlar yemek olarak çok seçici değillerdir.Buldukları çoğu şeyi yerler.Vahşi doğada su bitkilerini yerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alterfiend -- 15 Ocak 2011; 21:43:11 >

• En önemli özelliği iki ayaklı ve ayaklarının açık mavi olmasıdır.

Bu biraz ilginç geldi.
  • Galiba orada çevirirken bir hata olmuş tekrar bakıyorum.
  • Muhtemelen, kaplumbağalar dört ayak üzerinde gezer ya, onun iki ayak üzerinde gezmesini kastetmiştir. Öyle tahmin ediyorum yani :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.