Şimdi Ara

[SRO-2] Silkroad-2 (Silkroad Kingdoms) GELIYOR !! ÇIKIŞ TARİHİ 30/12/2013 *ÜYELİK* (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
3
Favori
21.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Microsoft, Nokia'yı alacağına Silkroad'u alsaydı keşke...

Silkroad Online'ın en parlak olduğu zamanlarda, Yahoo oldukça iyi bir teklif vermişti. Joymax sadece Kore server'larını Yahoo'ya satmıştı. Korean SRO, Yahoo'nun hakimiyetinde. Joymax ile hiçbir bağlantısı yok. Ama orası da bitik. Toplam server kapasitesi 2000 ve %30'luk bir doluluk oranı var. Demek ki tek suç Joymax'te değilmiş. Her şey eninde sonunda değer kaybediyor. Joymax yanlış politikalar yapmasaydı, her şey en eski sistemde devam etseydi bile oyun yine popülaritesini kaybedecekti. Bu kaçınılmaz bir son. Super Mario bile bitti yani.
  • arkadaş çok mu zor?

Bize dengeli ve keyifli bir oyun kurgulayıp sunmak bu kadar güç mü?

Ama burada yazan (okuyan) herkes gibi ben de bunca yıla rağmen bir umut, bir heyecan ile bekliyorum.

Cabal, knight online karışımı bir görüntü var ortada.. Hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Microsoft, Nokia'yı alacağına Silkroad'u alsaydı keşke...

Silkroad Online'ın en parlak olduğu zamanlarda, Yahoo oldukça iyi bir teklif vermişti. Joymax sadece Kore server'larını Yahoo'ya satmıştı. Korean SRO, Yahoo'nun hakimiyetinde. Joymax ile hiçbir bağlantısı yok. Ama orası da bitik. Toplam server kapasitesi 2000 ve %30'luk bir doluluk oranı var. Demek ki tek suç Joymax'te değilmiş. Her şey eninde sonunda değer kaybediyor. Joymax yanlış politikalar yapmasaydı, her şey en eski sistemde devam etseydi bile oyun yine popülaritesini kaybedecekti. Bu kaçınılmaz bir son. Super Mario bile bitti yani.

ksronun yahooya ait olduğunu bilmiyordum o kadar büyük bir firma csro gibi kapatmaz heralde.serverı açık tutma parası çerez parası gibidir onlara.

• Yeni oyun SRO 1 deki Donwhang'ın atmosferini, müziğini bozmasın, ben o oyunu oynarım..
  • Oynarım her türlü. PS3, Xbox falan güzel de, PC'de saatlerce SRO oynadığım günleri arıyorum valla. Nasıl bir illetse kaç yaşımıza geldik kurtulamadık. O çinlilerdeki asalet neydi öyle yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F355 Challenge -- 7 Eylül 2013; 3:59:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

O çinlilerdeki asalet neydi öyle yahu.

+1 uçan şehir fln tırt olmuş, o eski egzotik hava yok oyunda.karakterleride beyenmedim.
  • Grafik falan bahane benim için o skil efektleri ve kullanımı aynı tarz olsun bi 7-8 sene mi daha veririm :) Büyük heyecan ile bekleniyor.Yeni haberler geldikçe konu güncellenirse çok iyi olur.Haber için teşekkürler.
  • Bekliyoruz bakalim :)

• Yahu sronew nedir? Joymax'a mı ait bu site. Nasıl üyelik dağıtıyor daha şimdiden. Nerede bunun open-beta duyurusu filan. Hadi yapıldı diyelim uluslararası ünlenmiş bi oyunun duyurusu japonca mı yapılır? Joymax'ın official sitesinde neden hala duyuru yok? Metin 3 çıksa ortalık yıkılır silkroad'a dandik bi siteden bildiri yayınlanıyor olaya bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hey You!

Yahu sronew nedir? Joymax'a mı ait bu site. Nasıl üyelik dağıtıyor daha şimdiden. Nerede bunun open-beta duyurusu filan. Hadi yapıldı diyelim uluslararası ünlenmiş bi oyunun duyurusu japonca mı yapılır? Joymax'ın official sitesinde neden hala duyuru yok? Metin 3 çıksa ortalık yıkılır silkroad'a dandik bi siteden bildiri yayınlanıyor olaya bak.

ne japoncası ne metin 3ü? silkroad oynadıgından eminmisin sen ? yıllardır konuşuluyor silkroad 2.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alex

quote:

Orijinalden alıntı: Hey You!

Yahu sronew nedir? Joymax'a mı ait bu site. Nasıl üyelik dağıtıyor daha şimdiden. Nerede bunun open-beta duyurusu filan. Hadi yapıldı diyelim uluslararası ünlenmiş bi oyunun duyurusu japonca mı yapılır? Joymax'ın official sitesinde neden hala duyuru yok? Metin 3 çıksa ortalık yıkılır silkroad'a dandik bi siteden bildiri yayınlanıyor olaya bak.

ne japoncası ne metin 3ü? silkroad oynadıgından eminmisin sen ? yıllardır konuşuluyor silkroad 2.

Yıllardır konuşuluyor bir numara yok.İyi söyledin onu.
    Silkroad 2'nin duyurusunu yapmak bu siteye mi düşmüş onu soruyorum? Joymax dururken? İngilizce bir metin yayınlamak varken?

• Silkroad2 çıksında varsın japonca -çince sunulsun yeterki çıksın.Silkroad 2 ,blade and soul bu oyunları torunlarım oynuyacak bu gidişle

• quote:

Orijinalden alıntı: NK'

http://www.mmobilgesi.com/haber/silkroad-2den-heyecanlandiran-goruntuler/

Fake olduğu yazılmış burda.

ne sahtesi ya
  • quote:

quote:

ne sahtesi ya

Sahte mi değil mi şimdi o site joymax'in bu haberi yalanladığını nereden öğrenmiş kaynağı yoksa ümitle bekleyeme devam

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza53

quote:

quote:

ne sahtesi ya

Sahte mi değil mi şimdi o site joymax'in bu haberi yalanladığını nereden öğrenmiş kaynağı yoksa ümitle bekleyeme devam

hocam başka bir forumdan buldum %100 gerçek bence

quote:

Çıkacaktır , proje orjinal verilen link (58.83.180.88) CIMO , CSRO ve CSRO-R ekibinin sunucu IP'lerine ait JOYMAX çatısı altında projenin yürütüldüğü bir gerçek hayırlısı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza53

Grafik falan bahane benim için o skil efektleri ve kullanımı aynı tarz olsun bi 7-8 sene mi daha veririm :) Büyük heyecan ile bekleniyor.Yeni haberler geldikçe konu güncellenirse çok iyi olur.Haber için teşekkürler.

+1
    Eski silkroad havasını versin yeter bana.Grafik felan hiç önemli değil.
  • Bu oyun aynı haliyle devam eder arkadaşlar.

• Ben de istiyorum düzgün bir şey çıkmasını ama o site öyle yazmış. Göstermek istedim sadece.
  • Bence hiç bir şekilde eski tadını veremez . Neden diye soracak olursanız ; önceden insanlar gerçekten oyun oynamak istiyordu , dostluk kuruyordu . İçlerinde fesatlık yoktu . Karşı tarafı nasıl dolandırabilirim ? nasıl zarar verebilirim diye bir niyet yoktu. Ticaret o kadar canlıydı ki , level 21-30 arası itemler dahi stallara koyulur ve alıcısını beklerdi. +7 silah görünce dibimiz düşerdi sadece hayranlıkla izlerdik. Keşke bunların hepsini tekrar yaşayabilsek ama ben öyle birşey olacağına inanmıyorum..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.