Şimdi Ara

[SRO-2] Silkroad-2 (Silkroad Kingdoms) GELIYOR !! ÇIKIŞ TARİHİ 30/12/2013 *ÜYELİK* (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
3
Favori
21.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alchemy ve job sistemi düzeltilsin, unique sistemi Silkroad-R'deki gibi olsun (Tiger Girl'e 39 level üstü atak yapamıyor), CH-EU dengesi zaten yapıldı (cold-fire-lightning'in hepsini birden 120 yapabiliyorsun), alchemy başarısı kalıcı olarak %10 arttırıldı (yeni açılan char'ların hepsinde premium plus var, %5 lucky de ordan), Styria Clash gibi eğlenceli sistemler getirildi, 4 adet kale var ve her hafta savaş yapılıyor... Bu oyun düzeltilebilir ve eski şaşalı günlerine dönebilir diye düşünüyorum. Her şey Joymax'in elinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hey You!

quote:

Orijinalden alıntı: Alex

quote:

Orijinalden alıntı: Hey You!

Yahu sronew nedir? Joymax'a mı ait bu site. Nasıl üyelik dağıtıyor daha şimdiden. Nerede bunun open-beta duyurusu filan. Hadi yapıldı diyelim uluslararası ünlenmiş bi oyunun duyurusu japonca mı yapılır? Joymax'ın official sitesinde neden hala duyuru yok? Metin 3 çıksa ortalık yıkılır silkroad'a dandik bi siteden bildiri yayınlanıyor olaya bak.

ne japoncası ne metin 3ü? silkroad oynadıgından eminmisin sen ? yıllardır konuşuluyor silkroad 2.

Yıllardır konuşuluyor bir numara yok.İyi söyledin onu.
    Silkroad 2'nin duyurusunu yapmak bu siteye mi düşmüş onu soruyorum? Joymax dururken? İngilizce bir metin yayınlamak varken?

o site sro2'nin resmi sitesi, ve sro2 yi JOYMAX uretmiyor JOYMAX/WEMADE oyunun isim hakkini sattilar bu tamamen joymax'dan bagimsiz hazirlanmis yepyeni bir oyun.
    Oyunun anonsu gayet resmi yapildi, ilk kapali beta onumuzdeki ay basliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Wakisazhi

Bence hiç bir şekilde eski tadını veremez . Neden diye soracak olursanız ; önceden insanlar gerçekten oyun oynamak istiyordu , dostluk kuruyordu . İçlerinde fesatlık yoktu . Karşı tarafı nasıl dolandırabilirim ? nasıl zarar verebilirim diye bir niyet yoktu. Ticaret o kadar canlıydı ki , level 21-30 arası itemler dahi stallara koyulur ve alıcısını beklerdi. +7 silah görünce dibimiz düşerdi sadece hayranlıkla izlerdik. Keşke bunların hepsini tekrar yaşayabilsek ama ben öyle birşey olacağına inanmıyorum..

Kesinlikle katılıyorum. Önceden oyunda eğlenmek ön plandaydı, herkes oyun oynadığının farkındaydı.Şimdi ise en ufak birşeyde küfür vs. Oyunda herşey para oldu maalesef. Şimdi eğlenceden önce para konuşuyor oyunda.Eğer böyle olacaksa tekrar (ki muhtemelen böyle olacak) hiç tadı çıkmaz vede çoğu kişi başlamaz, zannetmiyorum.

edit: Büyük bir heyecanla girdim ama maalesef beklediğimi bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~MidNiqT. -- 6 Ekim 2013; 0:22:48 >

• ~MidNiqT. kullanıcısına yanıt
    Eskiden oyun oynadığının farkında olanları hatırlamıyorum. Oyuna siyaset katanları hatırlıyorum (Jangan Kalesi Türklerin olacak..!), dini inançlara küfür edenleri hatırlıyorum, exchange hilesi yapmaya çalışanları hatırlıyorum, unique'lerde birbirine PK olanları hatırlıyorum, yine unique'lerde partiden atılanları hatırlıyorum... Tamam, oyun eskisi gibi değil. Eskiyi hepimiz özlüyoruz, tamam. Ama böyle eskiyi överken sadece oyunun eski sistemini övün. Player kalitesi her zaman yerlerdeydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Eskiden oyun oynadığının farkında olanları hatırlamıyorum. Oyuna siyaset katanları hatırlıyorum (Jangan Kalesi Türklerin olacak..!), dini inançlara küfür edenleri hatırlıyorum, exchange hilesi yapmaya çalışanları hatırlıyorum, unique'lerde birbirine PK olanları hatırlıyorum, yine unique'lerde partiden atılanları hatırlıyorum... Tamam, oyun eskisi gibi değil. Eskiyi hepimiz özlüyoruz, tamam. Ama böyle eskiyi överken sadece oyunun eski sistemini övün. Player kalitesi her zaman yerlerdeydi.

+1 ama iyiydi be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşeyin + ve - leri vardır. Tamam dediğiniz olaylarda vardı, fakat ben eskiyi hatırlamaya çalışırken iyi yanlarını anımsadım. Bu sizin bakış açınızla alakalıdır. Benimde çok iyi anılarım geçmedi ama çok eğlendiğim zamanlarda oldu.
    Size karşı çok kez hile denenmiş olabilir, bunu yapanı tasvipte etmiyorum ama benim başımdan bu tür olaylar çok nadir geçmiştir. Bu yüzden bende ağırlık olan taraflarını anımsıyorum.Yani iyi taraflarını.
    "Bakış açısı"ndan bahsediyorsun; kendi başına gelenlere göre yorum yapıyorsun. Bense Silkroad'un oyuncu profilinden bahsediyorum. Bu hiçbir zaman kaliteli değildi.
  • Tabiikide kendi başımdan geçenlerle göre yorum yapacağım. Sizin veya başkasının başından geçenleri nerden bileyim ben. Silkroadın oyuncu profili size göre kaliteli olmayabilirdi fakat ben kendi gerçek hayattaki çevremle birlikte oynadığım için sorun yoktu.

edit: Oyuncu profili şimdikine oranla önceden daha kaliteliydi. Anlatmak istediğim olay bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~MidNiqT. -- 6 Ekim 2013; 22:13:44 >
    Oyuna en son ne zaman girdin bilmiyorum. Ben son 6 aydır oynuyorum. Muhabbetimiz saçma bir noktaya ulaştı. Gerçek hayattaki arkadaşlarının iyi olması, tüm oyuncuları iyi yapmaz. Ya da benim örneklediğim değersiz oyuncular, tüm oyuncuları değersiz yapmaz. Artık ortak bir nokta bulalım. Bu oyunun oyuncu profili her zaman aynıydı, şimdi de aynı. Son 6 aydır takıldığımı söylüyorum, eskisinden hiçbir farkı yok. Eski zamanlarda daha samimi bir ortam vardı sadece. Çünkü internet yeni yeni yaygınlaşıyordu ve insanlar sanal aleme başka bir gözle bakıyordu. Şimdi insanlar internetten soğudu, sohbetten soğudu, birbirleriyle kaynaşmaktan soğudu... Bu sadece Silkroad Online için geçerli değil, her türlü sanal mekanda aynı. Nerede Messenger? Nerede Facebook'un ilk zamanlarındaki tablo? Nerede Hi5?

• Ben gerçek hayattaki arkadaşlarımla oynadığım için daha iyi bir ortam buluyordum, evet eskiden daha samimi ortam vardı demek istediğimde buydu. Oyunu herşey maddiyata dökülmeye başladığı zaman bıraktım. Bırakalı da yaklaşık 2,5 yıl oldu. Dönmeyide düşünmüyorum. Ortada buluştuk sanırım. İyi akşamlar.
    Sana da.
  • Hey gidinin srosu ne yillarimi yedi bi zaman taklamakanda at koştururduj şimdi tatli bi ani olarak kaldi bu sro 2 filan hikaye

• bekleyip görelim
  • Cocuklugum gecti bu oyunla 2006 - 2009 okulu eker chari kasmaya giderdim, premiumsuz 1 saat oyuna giremedigimi bilirim, geceleri bota birakip sabahlari kontrol ederdim ne itemler dustu diye. Silkroad denildigi zaman kendimi hep farkli hissetmisimdir.

• Şu gelecek oyunun akibeti nedir tam olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

Şu gelecek oyunun akibeti nedir tam olarak?

trailer bile gelmiş bu ay kapalı beta varmış..
    http://v.youku.com/v_show/id_XNjE3OTYxODE2.html

• Bu mu beklediğimiz Silkroad Online 2 ?

Kalsın abi, indirip oynamam bile.. Silkroad ile alakası yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Bu mu beklediğimiz Silkroad Online 2 ?

Kalsın abi, indirip oynamam bile.. Silkroad ile alakası yok..

Bildiğin metin 2 olmuş bu

• Silkroad ile alakasi yok. Bu hangi oyuna benziyor deseler cabal derim. Skillere archerin duruşuna filan bi bakın. Silkroad ismini kullanmak saçma bu kadar farklı bir oyuna. Bi de bu traileri filan neden official yüklemiyor ilk günden beri buna taktım. Çın mali iphonelar gibi. Reklam yok ama herkesin elinde. Müşteri ürüne gidiyor satıcı değil. Maşallah.

• benimde hiç hoşuma gitmedi ama silkroadın devamı olarak tasarlandığı kesin..skiller ortam vs benziyor
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.