Şimdi Ara

SRO Avatar Design Contest..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu Benim Çizmiş Oldugum Avatar'm =)
    Biliyorsunuzki Silkroadın Düzenledigi Bir Etkinlik Var ve Bende Böyle Birşeyin Beni Ve Beni Destekleyenleri Temsil Etmesini İstedim =)
    Umarım Begenirsiniz.. =)
    Lütfen Bu Çok Kötü Olmuş vs vs Gibi Yorumlar Yazmayınız Gerçekden Ugraşdım =) Sonuçda Bir Ressam Degilim İlk Okuldan Kalma Bir Yetenek O Kadar xD
    Begenmenizi Gerçekdende İstiyorum vede Biraz Önce Resmi SRO'un Resmi Sitesine Upload Ettim =) Aynı Zamanda Oylarınızıda Beklicem Herkese Teşekkürler ...

• Emeğine Saygı Duyuyorum Ama Ben Bişeye Benzetemedim
  • Fotoğraf fazlasıyla büyük simage içine alırsan daha iyi olur.
  • Evet Biraz Büyük Tarayıcıdan Taratıp Direk Upload Ettim Görüntüde Bozulma Olmasın Diye =)
    @Logue Teşekkürler Yinede Yorumun İçin =) Nick'mden ve Class'mdan Yola Çıkarak Bir Avatar Çizmek İstedim =)
  • Sen beeniyorsan sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zulh92

• Çizimin Reel karakter ebatlarına uyumlu olarak çizilirse ve ayrıca Karakter Arka-Yan görünüşlerini çıkartırsan daha mantığa dayalı bi şekilde tasarımını sergilemiş olursun bana kalırsa. Başarılar...
  • Yeni Konu Açılmıyor Anlamadım Lütfen Alt Başlık Seçiniz Diyor sabahdan Beri :S İlk Defa Başıma Geldi Böyle..
    Bende Buraya Yazim Dedim..

Öncelikle Belirtim:Dark Warrior Çalıntı Çıktı
    Buyrun
    http://www.diablo-3.net/wp-content/gallery/artworks/ss42-hires.jpg
    Benim Çizdigim Hepsinden İyiydi Ya Seçmemişler xD
    Buda benim Çizip Gönderdigim Ebatlar büyük Oldugu İçin Elendi Herhalde
    http://img130.imageshack.us/img130/7647/troyth3warlock.jpg

Ozaman Arkadaşlar Ben Oyumu Unholy Assasinden Yana Kullanıcam
    Evet Dark Warrior Güzel Ama Emek Hırsızı Sonuçda

Sonra Konumuza Dönelim..
    Arkadaşlar Sizler Hangi Avatarları Begendiniz Hangilerine Oy Vermeyi Düşünüyorsunuz ?
    Benim Fikirlerim Şöyle Birtane Orta Asya Geleneksel Elbisesine Benzeyen Var Ama Türklükle Alakası Yok Onun
    Peruya Özel Bir Elbise Oynayan Makaslar Diye... ona Oyum 10/1 Sınıfda Kaldı xD
    Digerleri SteamPunklarda 2 Tane Var birisi En Altta Sağda digeride Kahverengi Elbiseli Ve Kanatlı Avatar Onada Oyum 10/2 Çünkü SteamPunkları Hiç Sevmem xD Fantastikligin İçine S... Çünkü =)=)
    Digerleri Zaten Kötü En Başta Olan Zaten Gelmişti Aynısı Yapmış Göndermiş Adam..
    Ben Sadece Şu 2sini Begendim ama Hangisine Oy Vermeliyim Bilmiyorum Kararsız Kaldım 2si Arasında..
    *Unholy Assasin
    Vs
    *Dark Warrior

• 2. verdım ben
  • hepside güzel çizmiş valla ama ben 1. adama verdim kimse artık
  • oylama ne zaman bitio? Tarihe bakmayı unuttumda en güzeli kurukafalı olandı ben ona oy verdim bi de sağ alt da vardı bitane demir bacaklı falan çok güzel çizmiş ama bi tek rogue larla two handed warriorlar hitap ediodu fark ettnz mi bilmiorum ama her cizen kendi char ı için yapmş her bir kıyafet de ayrı bir ifade vardı...
  • Bunlara hiç gerek yok aslında. Koysunlar yeniden Angel Wing'i satışlar tavan yapacaktır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vBulletin -- 24 Kasım 2010; 17:00:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vBulletin

Bunlara hiç gerek yok aslında. Koysunlar yeniden Angel Wing'i satışlar tavan yapacaktır!

+1
    Magic'te 3oo silk denedim çıkmadı . . Bi 3oo silk daha olsa denerim
  • Benim de favorim Angel Wing. İki gün önce 5 tane magic pop aldım 50m vererek, 3. kartta çıktı. 50m'ye favori dressime sahip oldum.
  • bizim serverde magıc pop kardları 50m normal silk çektim 200 silke çıkaaramadım angeli kısmetse haftaya salı 50 silke çıkar
  • bu adamın yüzü neden yok

bi peçe çizip üstünede 2 tane kara kaş , kara göz çizerdin olur biterdi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender53

Benim de favorim Angel Wing. İki gün önce 5 tane magic pop aldım 50m vererek, 3. kartta çıktı. 50m'ye favori dressime sahip oldum.

Bende Kardeşimin Gaziyla Denedim 5.ci kartta çikti 50 silke favori dress im oldu
  • Ben assasin creedin kine oy werdim güzel olmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.