quote:Orijinalden alıntı: Bob Marley hadi bende yazim bari belki bende girerim 1 dk içinde tam 1.30 saat sonra girebildim
Yinede girdin. Ben 14 saattir deniyorum sbotla hala "Requesting user confirmation" heralde bi 14 saat daha beklerim neyse acelemiz yok
Sbot kullananlarda host editlemesine gerek yok, Serverin check durumunu kontrol etmeden önce size en uygun hostu seçiyor zaten
girdim simdi dier carımı denıyorum :D:D:D quote:Orijinalden alıntı: EnKaZs Yinede girdin. Ben 14 saattir deniyorum sbotla hala "Requesting user confirmation" heralde bi 14 saat daha beklerim neyse acelemiz yok
ya gecen iki carımı birden giremiyorum dedikten sonra soktum sımdı yanlıslıkla ayarları yaptıktan sonra botu kapattım. GİREMİYORUMMMM!! Hade bakalım
Bundan 11 dakİka sonra girdim ama yazmayı unuttum gercekten bu konuda bişi var. quote:Orijinalden alıntı: EnKaZs ya gecen iki carımı birden giremiyorum dedikten sonra soktum sımdı yanlıslıkla ayarları yaptıktan sonra botu kapattım. GİREMİYORUMMMM!! Hade bakalım GIREMIYORUMMMMMMM!!!
quote:Orijinalden alıntı: emokon quote:Orijinalden alıntı: KORSAN_TR ben .28e bağlanıyorum her zaman oyuna girmem en fazla 2 saat Bende 28 e bağlanıyorum. Peki neden giremiyorum? işe yaramıyor da ondan günlük en az 4 saat 28 - 29 - 30 da deniyorum ama girilmiyor