Şimdi Ara

SRO HATALAR VE ÇÖZÜMLERİ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
576
Cevap
0
Favori
241.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: |NicKoLay|

bende oyuna giriyorum 15 - 20 dk sonra pc kendiliğinden reset atıyor nasıl çözebilirim ?
  • Tebrikler tek sorum olcak kaç saatte yazdın ?
  • Onun yolunu buldum ben ilk önce herhangi bi site açıoruz.sonra sroya çift tıklıyoruz ve start la başbaşa kalıyoruz tabi girersen oynarsın oyuna giren varmı ??
  • Önce pc nin niye res attığını söleyim bende oldu bilmem olurmu bilgisayara fazla yüklenince oluo.Silin gereksiz programları
  • saol dc yememe şeyini bilmiodum ama emin deilim gene pisko dur gelene verio dc
  • Orjinalden alıntı: Nømad

Ve son olarak NUBOT hatası. Nubot kurmayı denediniz, elinize yüzünüze bulaştırdınız, oyun sürekli "the server is out of examination or cannot connect zart zurt hede hödö" hatası veriyor.
    a."C:\WINDOWS\system32\drivers\etc/hosts" dosyasını notepad ile açın, içindeki Joymax ile başlayan satırı silin, kaydedin çıkın. Eski versiyon Nubot hatasını bu çözer.
    b. Olmadı mı? Satırı sildikten sonra oyunu "program ekle kaldır" dan uninstall edin. Program Files içinden SILKROAD klasörünü de silin. Oyunu yeniden kurun ve updatelerini yapın.
    c. Gene mi olmadı. Gidin Pacman veya KO oynayın. Hakkınız
    budur.

Pacman le KO aynı kefeye
  • saol çok işime yaradı
  • ya arkadaslar peki oyunda yazilar neden hep kare kare cikar sorun ne olabilir format attim dediklerinizi aynen yaptim hep guncel driverler yuklu ama acaba sorun nerde???
  • _CeZa_ Oyunda yazılar kare kare mi çıkıyor hiç baışma gelmedi ama sanjırm bu bi arkadaşta daha olmutu sana çnerim oyunu lapat ve yeniden aç eminim olacaktır
  • server yesil renkte yani easy gibi birsey yazıyor ama bana bu durum da bile dc veriyor
  • lıtfen yardım
  • teşekkürler kardeş iyi bi iş yapmışsın
  • ya oyunu sildim yukledim kapadim acctim bussuru bisi yaptim genede yazilar kare kare bu arada bendeki ksro korece dilini felan her seyi yukledim :S sorun nerde bi bulamadim
  • Süper konu çoğu hatalarımı Burdan çözüyorum
  • banada salı günleri serverlarda onarım var yazısı hergün gelio oyunu açamıom yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
  • lütfen yardım edin

• nomad bide şu hataya el atsan çok makbule geçiçek

• 4€ver Nomad
  • Arkadaşlar benim işletim sistemim Windows Vista ve sro yu açmaya çalışdığımda
    bu hatayı verio oyuna girmio nası açabilirm ben silkroadı vistada lütfen acil yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qweqqa -- 10 Kasım 2007; 17:44:50 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.