Şimdi Ara

SRO HATALAR VE ÇÖZÜMLERİ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
576
Cevap
0
Favori
241.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • servera giremiyorum trafic yogunmuş.. normal midir? nezamana kadar gecer basına gelip te cozum bulan varmı ne etmeliyim.. yeni yukledim hale oyuna giremedim..
  • aptalix o sabah açınca bişe olmez sabah aç 9 10 gibi açılır veya gece 12 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silahşor -- 3 Temmuz 2007; 9:21:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aptalix

servera giremiyorum trafic yogunmuş.. normal midir? nezamana kadar gecer basına gelip te cozum bulan varmı ne etmeliyim.. yeni yukledim hale oyuna giremedim..

bu server yogunlugundan kaynakli bir durumdur. yani seninle alakasi yok. bununla ugrasmamak ve oyuna istedigin zaman girmek istiyorsan "premium" olarak cikarilan seyi satin alman gerekiyor. bunun hakkinda detayli bilgiye ust konulardaki "baslangic rehberi" icerisinden ulasabilirsin.
  • silahşörüm saolasın aşşalayıcı da olsa soylediğin cevap niteliğindedir... ama saat 00:14 ve ben 14 dk dir girmeye calısıyorum .. daha 01:00 a çok var ama giremezsem sonra konusuruz..
  • yardımm silkroad açarken UNİDENTFİED CLİENT . CLOSED YAZI START GELMİO YARDIM EDİN ARKADAŞLAR
  • LÜTFEN YARDIM EDİNNN BAKIM OLDUĞU İÇİN Mİ YOKSAAAAA
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhan44

yardımm silkroad açarken UNİDENTFİED CLİENT . CLOSED YAZI START GELMİO YARDIM EDİN ARKADAŞLAR

erhan büyük ihtimalle nub*t vb. bir b*t tarzı program nedeniyle clientını değştirmiş olma ihtimalin var mı???Varsa eğer yeniden yüklemeni öneririm.
  • ben 2 yıldır bu oyunu oynuorum herzamanki hali ile son 2 gündür aldığıım dc nin haddi hesabı yok 15-20 dk da bir dc oluor oyun sırasında iken ayriyetten preminium goldum da var.. kii server larda boş ama ben yinede 15-20dk da bir dc oluorum.. kullandıım nod32antivirüs sro ya ters gelebilecek başka bişi olcaaınıda sanmıorum win firewall ayarları hariç :S nubot hiç kullanmadım yetkili veya bilgili bi arkadaşım yardımcı olursa sevinirim

• bune ?

the server is undergoing inspektion or updates.connect tohttp://www.silkroadonline.net for more information.

bi türlü giremiom oyuna yaa!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silahşor -- 10 Temmuz 2007; 12:15:47 >
  • haftalık bakm...bekle 1-1.5 saat...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nømad

Arkadaşlar burada belli başlı SRO hataları ve çözümleri konusunda sizleri yönlendirmeye çalışacağım.
    SRO teknik olarak biraz nazlı bir oyun diyebilirim. Güncel bir windows, güncel anakart ve ekran kartı sürücüleri ve temel birkaç program sorunsuz bir oyun deneyimi için şart.

Öncelikle SALI GÜNLERİ OYUNUN BAKIM GÜNÜDÜR. SERVERLER 07:00 - 13:00 ARASI KAPALIDIR diyeyim size. Gereksiz konu açmayın salı günleri affetmem.

SRO ya başlamadan önce aşağıda verdiğim programların kurulumunu ve sürücü güncellemelerini yaparsanız rahat edersiniz. Muhtemelen de sorunsuz bir şekilde oyununuzu oynarsınız. Bunları yapmanız durumunda oyunun en sık rastlanılan hatası "??????? RUNTIME ERROR" çözülecektir.

1. Windows update: "Başlat/Windows Update" simgesine tıklayın. Kalanını windows sizin için otomatik olarak halledecektir. Tabiki windows unuzun orjinal olduğunu varsayıyorum. Eğer değilse bunu yapmayın, elinizdeki windows dan da olmayın.

2.Microsoft .net (Microsoft .NET Framework ) pakedi. Artık her bilgisayar için olmazsa olmaz bir paket. Muhakkak kurun. İndirmek için TIKLA

3.Ekran kartı sürücülerinizi en güncel versiyona yükseltin.

Nvidia ekran kartları (GeForce Serisi) için TIKLA
    Ati ekran kartları (Radeon Serisi) için TIKLA

4. Anakart sürücülerinizi en güncel versiyona yükseltin.
    İntel chipset TIKLA
    Via chipset TIKLA
    Nvidia chipset TIKLA
    Sis chipset TIKLA

5. Ve son olarak NUBOT hatası. Nubot kurmayı denediniz, elinize yüzünüze bulaştırdınız, oyun sürekli the server is out of examination or cannot connect zart zurt hede hödö hatası veriyor.
    a. Öncelikle internet bağlantınızı kontrol edin. BAğlantıda bir sorununuz varsa bu hatayı alırsınız. Eğer bağlantınız sağlamsa;
    b."C:\WINDOWS\system32\drivers\etc/hosts" dosyasını notepad ile açın, içindeki Joymax ile başlayan satırı silin, kaydedin çıkın. Eski versiyon Nubot hatasını bu çözer.
    c. Olmadı mı? Satırı sildikten sonra oyunu "program ekle kaldır" dan uninstall edin. Program Files içinden SILKROAD klasörünü de silin. Oyunu yeniden kurun ve updatelerini yapın.
    d. Gene mi olmadı. Gidin Pacman veya KO oynayın. Hakkınız budur.

6. Bu yazdıklarım eğer sisteminizde bir donanım hatası veya internet bağlantınızda bir sorun (kesilme, modemsel sorunlar, firewall veya antivirus sorunu) yoksa oyunu sorunsuz oynamanızı sağlayacaktır. Hala problemleriniz varsa bu konu altına yazın cevaplamaya çalışalım.

Nomad sen melekmisin hislerime tercüman oldun bu yazılarla süpersin EMEĞE SAYGI!!

• arkadaşlar benim ismimin üstünde [cleopatra] yazıyor biri bana
    bunun sorun olduğunu söyledide acaba doğrumu ve doğruysada
    nasıl bundan kurtulabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dooblynin arkadası

quote:

Orjinalden alıntı: qazwsxesz

nomad bana demişti üst konudan devam edelim diye bende buraya yazıorm işallah cvp bulursunuz
    13 Haziran 2007; 13:06:39

arkadaşlar kuzenim de böyle bir hata veriyo
     SRO HATALAR VE ÇÖZÜMLERİ

bir sitede bulduk çözüm yolu şöyle diyorlar
    Bu hatayı bilgisayarınızın ekran kartının driverlarını yükleyerek ve ekran kartını update ederek çözebilirsiniz .
    Birde Parite.B adlı virüs bilgisayarınıza bulaşmışsa bu hata çıkıyor iyi bir antivirüs ile bu virüsü yok edip bilgisayarınıza restart atıp oyuna girebilirsiniz.
    tamamda biz ekran kartını driverlarını nasıl yükliycez yükleyebilsek bile markasını bilmiyoruz ekran kartınının bu yüzden hangi ekran kartını ve nasıl yüklenceğini lütfen söyleyin

resimde de yazıyor ekran kartın GeForce Fx 5200

arkadaşım aynı hata yüzünden bende baş ağrısı çektim nomad arkadaşımızın verdiği linklerden nvidia nın linkine tıkla ordan graphic cards ordan FX series e tıkla indir ve kur Güncelleştirmedir bu!! mutlaka indir yoksa hatayı çözemessin

• NOMAD BEN BUNLARI YAPTIM YİNE ???????????????????????????????????????? İŞARETİ GELİO
  • yha bendede gelmeye basladı????????????????????????? hatası
    oyuna gırıyorum 5-6dk sonra bu hata gelıyo bunu caresı yok mu yav
  • nomad bakarmısn benim windows xp ama orjinal dğeilve ???????? hatasını alıyorum kaç kere silip yükleyip sahte cd ile format attıysamda düzelmediben napabilrim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: anilcan07

quote:

Orjinalden alıntı: Dooblynin arkadası

quote:

Orjinalden alıntı: qazwsxesz

nomad bana demişti üst konudan devam edelim diye bende buraya yazıorm işallah cvp bulursunuz

13 Haziran 2007; 13:06:39

arkadaşlar kuzenim de böyle bir hata veriyo
     SRO HATALAR VE ÇÖZÜMLERİ

bir sitede bulduk çözüm yolu şöyle diyorlar
    Bu hatayı bilgisayarınızın ekran kartının driverlarını yükleyerek ve ekran kartını update ederek çözebilirsiniz .
    Birde Parite.B adlı virüs bilgisayarınıza bulaşmışsa bu hata çıkıyor iyi bir antivirüs ile bu virüsü yok edip bilgisayarınıza restart atıp oyuna girebilirsiniz.
    tamamda biz ekran kartını driverlarını nasıl yükliycez yükleyebilsek bile markasını bilmiyoruz ekran kartınının bu yüzden hangi ekran kartını ve nasıl yüklenceğini lütfen söyleyin

resimde de yazıyor ekran kartın GeForce Fx 5200

arkadaşım aynı hata yüzünden bende baş ağrısı çektim nomad arkadaşımızın verdiği linklerden nvidia nın linkine tıkla ordan graphic cards ordan FX series e tıkla indir ve kur Güncelleştirmedir bu!! mutlaka indir yoksa hatayı çözemessin

ALLAHINI SEVEN YARDIM ETSİN SRO AŞKINA BENDEDE BU HATA ÇIKIO

• ya nomad peki ben bişey sorcam daha oyuna tıklamadım bile zaten evde dğeilmi işşteyim bişey sorcam sana ben bot kullanıyorum ama yasalara uygun bot 25 ytl karşılığında olan varya ondan işte 200 kredilik peki bi sorun olurmu acaba.banlanma felan olurmu...acil pm plz
  • ya nomad peki ben bişey sorcam daha oyuna tıklamadım bile zaten evde dğeilmi işşteyim bişey sorcam sana ben bot kullanıyorum ama yasalara uygun bot 25 ytl karşılığında olan varya ondan işte 200 kredilik peki bi sorun olurmu acaba.banlanma felan olurmu...acil pm plz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nømad

Arkadaşlar rehber üstkonusu için çalışmalar yapıyorum. Hatalar için bu topiği kullanalım.

ya lutfen 20 level ken alt a bastım kırmızı yazı yazdı ustumde herkez bana saldırdı bu nasıl gecer soyle lutfen
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.