O çocuğun videosu 3-4 yıl önce atv de verilmişti.. Silkroad oynarken değil ogame oynarken böyle çıldırıyor bu çocuk.. Yani bu video kısmen montaj(SRO Görüntüleri)
Ne silkroad ne de ogame, unreal tournament oynarken sıyırmış bebe
Evet.Ogame nin arka planında UT un müziği çalmaz heralde?Muhtemelen WASD da kullanmaz??
Çok eski bir video çocuk unreal tournament oynuyordu.
Adam videoya yazmış zaten Unreal Tournament'ten aldığını.Böyle daha güzel olmuş.
quote:
Orjinalden alıntı: BlackDragoN
Ne silkroad ne de ogame, unreal tournament oynarken sıyırmış bebe
Hmm ben ogame diye biliyordum.. Çünkü ancak ogame adama böyle şeyler yaptırabilir..
Bende çok önceden izlemiştim Silkroad Oynamıyor, arkadaşın dedigi gibi Unreal Tournament oynuyor.Hatta bu videoyu Hazırlayan arkadaşlar kesmişler görüntüleri , Oysaki monitörü görebiliyorduk Ekranda neyi oynadıgını
böle oyunmu oynanır bea manyak bu çocuk
2-3 sene önce bu video verilmişti televizyonlarda sanırım Unreal Tournament oynuyordu.
evet bunu ATV de yayınlamışlardı ESC tuşuna basmaya çalışıyor falan lan bu çocuk yüzünden bizimkilerin bilgisayara bakış açısı değişti
Delirmiş herhalde Bence bizim türkler daha sakin bi millet.Öyle anıran bi çocuk olsa kafaya babadan bi darbe alır ozmn görür ölmeyi
tırstım çocuktan dövesim geldi
quote:
Orjinalden alıntı: KingDoruk
hem tırstın hem dövcen
Bu çocuk unreal oynuyor hatta unrealın sitesinde bu videoyu vermişlerdi buna temiz bir dayak atmak lazım ancak öyle akıllanır.
quote:
Orjinalden alıntı: mr.chucky
quote:
Orjinalden alıntı: KingDoruk
hem tırstın hem dövcen
eet
bu videou cs den tut hoi2 ye kadar tüm videolarını yaptılar
ve tarihlikbi video
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme