Şimdi Ara

SRO Periyodik Tekleme(Donma&Kasma) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bakalım önce ram alacağım,64 bite geçeceğim,psuyuda değiştiririm.Zaten aklımda olan şeylerdi ikiside,vesile oldu bu da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Vertigo.

Bakalım önce ram alacağım,64 bite geçeceğim,psuyuda değiştiririm.Zaten aklımda olan şeylerdi ikiside,vesile oldu bu da.

Hiçbiri de sorununu çözmicek, çünkü aynı sorun bende de var. Normal oynarken gayet akıcı oyun, ama kalabalık alanlarda, uniq- fortress war, samar önü gibi yerlerde, aynı senin dediğin gibi periyoduk donmaları bende yaşıyorum. Efektleri de kapatsam, V tuşuna basıp herşeyi gizlesemde, bu teklemeler oluyor. Sanırım win7 den kaynaklanan bir sorun. Yabancı forumlar dahil, bakmadıgım forum kalmadı. Ama maalesef çözümünü bulamadım. Uyumluluk modundan XP Sp2 yi seçsem işler dahada kötüye gidiyo, düz yürürken bile yaşıyorum bu sefer donmaları.
    Sistem özellikleri:
    AMD Phenom II 940 X4 BE
    Gigabyte MA790X-UD4
    HIS ICEQ 4 Turbo-X HD4850 1GB
    Kingston Hyper-X 1066 mHz 2*2 4GB Dual kit
    Western Digital 1TB Caviar Black HDD
    OCZ StealhX 600W PSU

• quote:

Orijinalden alıntı: f34rl3ss18

quote:

Orijinalden alıntı: .Vertigo.

Bakalım önce ram alacağım,64 bite geçeceğim,psuyuda değiştiririm.Zaten aklımda olan şeylerdi ikiside,vesile oldu bu da.

Hiçbiri de sorununu çözmicek, çünkü aynı sorun bende de var. Normal oynarken gayet akıcı oyun, ama kalabalık alanlarda, uniq- fortress war, samar önü gibi yerlerde, aynı senin dediğin gibi periyoduk donmaları bende yaşıyorum. Efektleri de kapatsam, V tuşuna basıp herşeyi gizlesemde, bu teklemeler oluyor. Sanırım win7 den kaynaklanan bir sorun. Yabancı forumlar dahil, bakmadıgım forum kalmadı. Ama maalesef çözümünü bulamadım. Uyumluluk modundan XP Sp2 yi seçsem işler dahada kötüye gidiyo, düz yürürken bile yaşıyorum bu sefer donmaları.
    Sistem özellikleri:
    AMD Phenom II 940 X4 BE
    Gigabyte MA790X-UD4
    HIS ICEQ 4 Turbo-X HD4850 1GB
    Kingston Hyper-X 1066 mHz 2*2 4GB Dual kit
    Western Digital 1TB Caviar Black HDD
    OCZ StealhX 600W PSU

Arkadaş haklı olabilir.Bende 3-4 gün önce Win7 yükledim sonras ZSZC silkroadı yükledeim oyunda hep kasılıyor pc önceden kassa bile bu derece değildi.
    isro yuda yüklüyeceğim yarın öbür gün onda da kasma yaparsa XP ye dönerim.

• arkafdaslar benim pc konuyu acan arkadasınkınden cok az bi farkla daha gücsüz 400 wattlık güç kaynagı var ve aynı sorun bendede varama benim ki son 1 aydır ve aklıma söyle birsey geldihavalar sıcak bu yuzden güc kaynagı fanlara yuklenip pc ye güc bırakmıyo olabilir mi cunku güc kaynagım yuksek deil ama kısın boyle bir sorun yasamazdım
  • konu sahibi ram almıştır ve sorunu çözülmüştür
  • arkadaşlar bendede aynı sorun var pc format atıım. olmadı.sonra kasada elektrik kaçağı gördüm.onuda hallettim.topraksız prizden kaynaklanıyordu onuda düzellttim yine sonuç aynı. ekran kartının enson driverlerini yükledim sonuç yine aynı.win 7 64 bit ultimate kullanıyorum.ama daha öncede kullanıyordum böyle bişey yoktu. bu elektrik kaçağından saonraa çok belirginleşmeye başladı.ama sadece oyunlarda 1 2 saniyelik donmalarla ilerliyor çok basit (200 300 mb likoyunlarda) bile oluyor.

ati radeon hd2400 pro
    intel core 2
    foxconn anakart
    3GB ram
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.