Şimdi Ara

Sro Pvp sv'si Aranıyor Gir Bak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ßeyler bu sene son senem olduğu için sınava çalışacağımdan dolayı emek sw'sine vakit ayıracak vaktim olmadığından online sayısı yüksek kısa sürede kapanmayan girdiğimde pvp atıp çıkabileceğim açıkcası arada girdiğimde eğlenceğim bir sw arıyorum pvp sw'si 110cap-120cap-ama 120cap tercihim özel itemler olan vs. olursada iyi olur ama farketmez online sayısı yüksek istediğim zaman girdiğimde açık olacak pvp yapılabilecek kişi olan sw arıyorum böyle bir sw bilen varsa ö.m atsın

• Yok mu beyler böyle bir sw bilen
  • quote:

Orijinalden alıntı: L0nelyHeRo

ßeyler bu sene son senem olduğu için sınava çalışacağımdan dolayı emek sw'sine vakit ayıracak vaktim olmadığından online sayısı yüksek kısa sürede kapanmayan girdiğimde pvp atıp çıkabileceğim açıkcası arada girdiğimde eğlenceğim bir sw arıyorum pvp sw'si 110cap-120cap-ama 120cap tercihim özel itemler olan vs. olursada iyi olur ama farketmez online sayısı yüksek istediğim zaman girdiğimde açık olacak pvp yapılabilecek kişi olan sw arıyorum böyle bir sw bilen varsa ö.m atsın

Dostum hedefin yüksekse hiç bulaşma bence bekle 1 sene. Ben dediğim gibi yaptım şimdi isroda charlarımı ayarliyorum unide takilicam. Oyun olarak haxball yada fps tarzı oyunlarla idare et. Yani istediğinde kapatabilecegin bir şey. Sen gidip pvp ye başlasan bile itemin ezik olcak uniq desen çoluk çocuktan fırsat kalmaz. Gel beni dinle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ozaman online olmayan oyunlarda takılayım en iyisi öyle birşey önerebilecek var mı diye konuyu değiştireyim daha iyi olacak :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.