Merhaba başlıktaki gibi Sro'ya yeni başladım Rogue bir karakterim Lyra'dayım. Bana yardım edebilicek rehber olabilicek birini arıyorum. Neden internettekilere göre yapmıyorsun diyicek olursanız da internetten en çok öğrendiğim bir kaç skil var onları yükselticem bu kadar. Diğerlerini pek öğrendiğim sayılmaz. Şu farm işi, zırhlar-silahlar, hırsız-avcı-tüccar, birde sanırım yardımcı skiller vardı neyse işte oyunu bana uygulamalı olarak öğreticek birini arıyorum. Oyun içinden konuşmaya çalıştığımda adamlar benim yüzüme bile bakmıyorlar üstelik AFK'de değiller birbirleriyle konuşuyorlar ama benim yüzüme bile bakmıyorlar Lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
Bana sorarsan eğer paran varsa yeni bir çar alabilirsin.Bu forumdada çar satan ilhan abi gibi birçok güvenilir kişi var.20 Liraya +110 level çarlar satılıyor artık.Ama eğer ben bu işte iddalıyım diyorsan.Şu konu yardımcı olabilir sana.
Yeni character almaya gerek yok ben kasarım o sorun değilde oyun içinden hem birlikte oynuyacağımız hem birbirimize yardım ediceğimiz biri yok mu diye söylüyorum
Bence çok geç olmadan bırak zaten 40 lvle gelir sıkılırsın yanlız sonra char alcam dersin alırsın onu 120 yapamadan soyulur falan yada sıkılır bırakırsın bu oyun biteli çok oldu private dene daha çok keyif alırsın emin ol
beyler hydrusa gecmek isteyen varsa buyursun gelsin benim guilde kasarım sıkıntı yok The_Turk
oyunu sil kardes bulaşma derim bana kalırsa eger oynarsan ileride anlarsın ne demek istedigimi...
Oynayan kaldı mı ya millet başlıyo ne var oyunda yeni