Şimdi Ara

Sroyu Bıraktık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda oyunu oynanmıcak hale getirmeyi başardılar.Goldbotlar yada kimilerinin dediği gibi sronun kendi botlarının yüzünden oyuna giremez olduk.30 ytlye premium alalım dioruz o zamanda insan kendini enayi gibi hissediyor para veriosun oyuna giriosun goldbotlardan kascak yer bulamıosun paranla rezil oluosun.Heryer bot zaten bottan geçilmio neptune açılır açılmaz heryer yüksek lvlarla doldu.Oyunda artık millet globalden çatır çutur küfür edio GM görmek imkansız.Oyun daha kaliteli hale getirilceğne içine edildi,yani bi oyun bu kadarmı rezil edilir.Direk sinir,stres oyunu haline geldi.Bizde sonunda bıraktık.Darısı diğer arkadaşların başına.Oynayan arkadaşlara sabırlar dilerim

• pre alınca lag bıtıyomu dc yıyon yıne gırıyon yıne dc kasmıyonkı en ıyısı bb
  • quote:

Orijinalden alıntı: asmorias

pre alınca lag bıtıyomu dc yıyon yıne gırıyon yıne dc kasmıyonkı en ıyısı bb
    şiddetle sana wow tavsiyemdir...
  • quote:

ben bırakıyomda o benı bırakmıyo :D
    hayırlısı olsun kardesım bızede nasıp olur su ıllet ınsallah zaman zaman ben bıle baska oyunları ıncelıyorum bunamı baslasam dıe bı ara az kaldı cabala gıdıyodum dırekten donduq :D aslında o oyundaha avantajlı
    tekrar donsemmıkı ula muaaaaaaaaaaaaaaaa :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sweetzero -- 10 Mart 2008; 1:26:03 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: asmorias

cok cok haklısın... bende zamanında kac defa bırakıyorum dedim... sattım charlarımı bitti, kapadı dedim bu defter ama işte pratiği uygulamaya dökemiyo insan tekrardan basladım...
    şimdi bunuda satıcam inşllh, bırakcım diyorum ama nerdeeeee...
    sigaradan beter...

• quote:

Orijinalden alıntı: Zhanglang

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sapika

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellSinG_AlucarD

quote:

+1

Alıntıları Göster
    +2
    quote:

Orjinalden alıntı: slipknott_38

quote:

+1

+2

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    banım açıldı beni özlediniz
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kocaeliİzmit

+2
    quote:

quote:

+1

+2

Alıntıları Göster
    en iyisi sen knight e başla :D:D:D:D:D:D:D::D:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: forumcu88

Sonunda oyunu oynanmıcak hale getirmeyi başardılar.Goldbotlar yada kimilerinin dediği gibi sronun kendi botlarının yüzünden oyuna giremez olduk.30 ytlye premium alalım dioruz o zamanda insan kendini enayi gibi hissediyor para veriosun oyuna giriosun goldbotlardan kascak yer bulamıosun paranla rezil oluosun.Heryer bot zaten bottan geçilmio neptune açılır açılmaz heryer yüksek lvlarla doldu.Oyunda artık millet globalden çatır çutur küfür edio GM görmek imkansız.Oyun daha kaliteli hale getirilceğne içine edildi,yani bi oyun bu kadarmı rezil edilir.Direk sinir,stres oyunu haline geldi.Bizde sonunda bıraktık.Darısı diğer arkadaşların başına.Oynayan arkadaşlara sabırlar dilerim

çok haklısın legendler ve bir takım eklemeler ile oyun çorba oldu ,aynen dediğin gibi stress ,sinir katsayılarını yükselten bir duruma geldi oyun zaten globaldeki küfürleşmelerde sanırım bu sıkıntının bir şekilde dışa yansıması...

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxtatarxxx

quote:

Orjinalden alıntı: forumcu88

Sonunda oyunu oynanmıcak hale getirmeyi başardılar.Goldbotlar yada kimilerinin dediği gibi sronun kendi botlarının yüzünden oyuna giremez olduk.30 ytlye premium alalım dioruz o zamanda insan kendini enayi gibi hissediyor para veriosun oyuna giriosun goldbotlardan kascak yer bulamıosun paranla rezil oluosun.Heryer bot zaten bottan geçilmio neptune açılır açılmaz heryer yüksek lvlarla doldu.Oyunda artık millet globalden çatır çutur küfür edio GM görmek imkansız.Oyun daha kaliteli hale getirilceğne içine edildi,yani bi oyun bu kadarmı rezil edilir.Direk sinir,stres oyunu haline geldi.Bizde sonunda bıraktık.Darısı diğer arkadaşların başına.Oynayan arkadaşlara sabırlar dilerim

çok haklısın legendler ve bir takım eklemeler ile oyun çorba oldu ,aynen dediğin gibi stress ,sinir katsayılarını yükselten bir duruma geldi oyun zaten globaldeki küfürleşmelerde sanırım bu sıkıntının bir şekilde dışa yansıması...
    Bne yaklaışık 2 aydır oynuyorum oyunu ilk günler eğlence ile kasrdım para yaptım çar yaptım oyuna para yatırdım ama şuan çok pişmanım botlar sayesinde ne görev yapıyorum ne adam gibi exp kasıyorum ben de bugün oyunu bırakıyorum sırf sinir küpü oldum oyun ölü gibi geliyor artık botlardan başka bişi yok onlarla muhabbet :D etmem edemiyosun arkadş ortamı azaldı kimse manuel yolla kasmıyor doğal olark pc başında yok party kavramı bitmiş durumda oyun tamamen ölü gibi hiç bir aksiyon ve eğlence yok bunların üstüne lag herşeyden beter bugün bende son damlaya geldim çarımı satıp bende oyunu bugünden itibaren bırakıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saeros -- 10 Mart 2008; 9:58:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Saeros

Bne yaklaışık 2 aydır oynuyorum oyunu ilk günler eğlence ile kasrdım para yaptım çar yaptım oyuna para yatırdım ama şuan çok pişmanım botlar sayesinde ne görev yapıyorum ne adam gibi exp kasıyorum ben de bugün oyunu bırakıyorum sırf sinir küpü oldum oyun ölü gibi geliyor artık botlardan başka bişi yok onlarla muhabbet :D etmem edemiyosun arkadş ortamı azaldı kimse manuel yolla kasmıyor doğal olark pc başında yok party kavramı bitmiş durumda oyun tamamen ölü gibi hiç bir aksiyon ve eğlence yok bunların üstüne lag herşeyden beter bugün bende son damlaya geldim çarımı satıp bende oyunu bugünden itibaren bırakıcam.

Alıntıları Göster
    açıkçası benim prenin son 2 günü kalmış olması lazım onuda oynayıp arkadaşlarla vedalaşmayı düşünüyorum oyunun gereğinden fazla cılkı çıktığı için yenisini almayı düşünmüyorum şu duyurusunu yaptıkları bot banlama olayınındaki başarılarına göre belki fikrimi değiştirebilirim ama şimdilik daha fazla oynamayı düşünmüyorum umarım benim gibi düşünenler çoğunlukta olur da oyuna şu andaki hali ile katlanabilenler daha düzgün bir oyun oynayabilirler [bekle beni wow geri geliyorum ]

• quote:

Orijinalden alıntı: Angurvadal

açıkçası benim prenin son 2 günü kalmış olması lazım onuda oynayıp arkadaşlarla vedalaşmayı düşünüyorum oyunun gereğinden fazla cılkı çıktığı için yenisini almayı düşünmüyorum şu duyurusunu yaptıkları bot banlama olayınındaki başarılarına göre belki fikrimi değiştirebilirim ama şimdilik daha fazla oynamayı düşünmüyorum umarım benim gibi düşünenler çoğunlukta olur da oyuna şu andaki hali ile katlanabilenler daha düzgün bir oyun oynayabilirler [bekle beni wow geri geliyorum ]

Alıntıları Göster
    En temizi KsrO ama ona geçişte çok teferruatlı.Dediklerine göre lag bot 5kcılar yokmuş privater server gibiymiş nerdeyse. Ksro ile ilgili resimlere bakıyorum 10D itemler falan var.Denemeye değer doğrusu...

• quote:

Orijinalden alıntı: xoxomaster

En temizi KsrO ama ona geçişte çok teferruatlı.Dediklerine göre lag bot 5kcılar yokmuş privater server gibiymiş nerdeyse. Ksro ile ilgili resimlere bakıyorum 10D itemler falan var.Denemeye değer doğrusu...

Alıntıları Göster
    Bnde bıraktım, en iyisini yapmışsın Biz arkadaşlarla Rappelz Online'a başlamayı düşünüyoruz, boyutu çok fazla ama bence değer..

• quote:

Orijinalden alıntı: sronline

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sronline

Beraber CEZE yaparsınız Atilla , Apos kesersiniz ,Maradonda çay demlersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Evil Clown

quote:

Orjinalden alıntı: sronline

Beraber CEZE yaparsınız Atilla , Apos kesersiniz ,Maradonda çay demlersiniz

Alıntıları Göster
    hiçbir online oyuna bagımlı kalma

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathWall

hiçbir online oyuna bagımlı kalma

Alıntıları Göster
    en iyisini yaptın bizde bi bırakabilsek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kocaeliİzmit

+2
    quote:

quote:

+1

+2

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Kocaeliİzmit

+2
    quote:

quote:

+1

+2

+3

charın hacklendiginde yada en ufaktan soyliyim quest reward da yanlıs item ı secen arkadas gm ile birebir KONUSARAK itemı degistirtti.

char hacklenirse itemların goldlardan emin degiliim geri veriliyor. gm le konusabilme olanagı oyunu oyun yapıyor.

ve wow da en ufagından hile mesela balıkcılık denen birşey var oltayı atıyon belli süre gerek balık gelene kadar. o süre beklemeden direk atıp cekme hilesi vardı bu yüzden banlanan lar oluyor gözünün yasına bakılmıyor hiç bir türlü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Forvelin_

quote:

+2
    quote:

quote:

+1

+2

+3

charın hacklendiginde yada en ufaktan soyliyim quest reward da yanlıs item ı secen arkadas gm ile birebir KONUSARAK itemı degistirtti.

char hacklenirse itemların goldlardan emin degiliim geri veriliyor. gm le konusabilme olanagı oyunu oyun yapıyor.

ve wow da en ufagından hile mesela balıkcılık denen birşey var oltayı atıyon belli süre gerek balık gelene kadar. o süre beklemeden direk atıp cekme hilesi vardı bu yüzden banlanan lar oluyor gözünün yasına bakılmıyor hiç bir türlü.

Alıntıları Göster
    okul başladığında bıraktım.hiç te özlemedim
    daha mutluyum diyebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: fSinatra

Alıntıları Göster
    insanın kendi isteyi bırakan bırakır ßn memnunum
    quote:

Orjinalden alıntı: safaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Forvelin_

quote:

+2
    quote:

quote:

+1

+2

+3

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: 0nly4y0u

quote:

+2
    quote:

quote:

+1

+2

+3

en güzeli +4

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.