Hiç günah işledin mi Çözümü denedin mi Suçumu kabul ettim Darısı başına
Adını yazacaklar Bizi ayıracaklar Kuyumu kazacaklar Darısı başına
Söyle düşmanlara uslu olsunlar Bana vuracağına güçlü olsunlar Töreyi kabul edip suçlu olsunlar Kaderim ellerinde
Aşkın kazanması için ayrı gitme Bir kuru göz yaşı için ayrı gitme Saçının tanesi bile güneşten parlak Beni karanlığa itme
Seninde yüreğin vardı doğduğunda Söyle kim aklını aldı solduğunda Başına talihin kuşu konduğunda Beni uzaklara itme
Niye kor adama niye zor ucuz olmak ne ala köşeden sebep olmak hani aşk kutsaldı yasaldı hani yaşanan gerçek tek masaldı günahta gizledin ayrılığı yalandan dolandan bıktım oyundan kalbime her kamçı ucunda sen sana haberim var vazgeçtim seni sevmekten
Hiç günah işledin mi Çözümü denedin mi Suçumu kabul ettim Darısı başına
Adını yazacaklar Bizi ayıracaklar Kuyumu kazacaklar Darısı başına
Söyle düşmanlara uslu olsunlar Bana vuracağına güçlü olsunlar Töreyi kabul edip suçlu olsunlar Kaderim ellerinde
Aşkın kazanması için ayrı gitme Bir kuru göz yaşı için ayrı gitme Saçının tanesi bile güneşten parlak Beni karanlığa itme
Seninde yüreğin vardı doğduğunda Söyle kim aklını aldı solduğunda Başına talihin kuşu konduğunda Beni uzaklara itme
Sen sabaha kadar gezerken iyiydi sen aşkımla havanı atarken iyiydi o harabe beni sana özel gibi yapıp kendini sana satarken iyiydi arkamdan öterken dost dediğin imamlar kuyumu kazarken iyiydi kaderine kışı değişti ne kadar ağlasan gitme kal desen de gidiyorum ben iyi mi