61 desen inanırdım ama 62 diyince ss koymazsan inanmam 61-62 arası istenilen exp x2 gelen exp ise- x2 oluyor o kadar uzun boyluda deilSS istiyoruz
quote:
Orjinalden alıntı: LookMySmile
61 desen inanırdım ama 62 diyince ss koymazsan inanmam 61-62 arası istenilen exp x2 gelen exp ise- x2 oluyor o kadar uzun boyluda deilSS istiyoruz
SS nasıl konuluyor anlatırsan koyayım size yalan borcumuz yok çar satıyoz adam mı knadırıyoz:S Anlat nasıl SS yoyacagımı KSC alıp koyam bilsem senın gibileri konuşturmam bile:S
quote:
Carnacda 60+ çok adam var artık. Adam satıyosa satıyodur yalan borcumu var ? Bende carnactayım arkadaşlarım ilk günden beri kastığı için hepsi +60 oLdular.
quote:
+65 bile war serverda...
Platinium premium ile zor bişey değil ki 62 level ;)
anlayan anlıyo işte bilen biliyo nasıl çarın kasdıgını çar ID:ewrencafe lwl:62 %15 class: mage itemler: wood +8 paper karışık set ve görev takıları ne eder fiyat pls
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme