Şimdi Ara

SS>> CARNAC ta SATILIK 62 LWL MAGE <<SS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Atlantis
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EWET BEYLER CARNAC TA 62 LWL MAGE SATILIR
    İLETİŞİM İÇİN : erkilet_3883@hotmail.com
    satış yuz yüze KAYSERİDEN YAPILACAKTIR
    NOT: HİÇ BELLİ OLMAZ HİZ BİZE ULAŞTIGINIZDA ÇARIN LWL İ YUKSELMİŞ OLABİLİR HAZIRLI OLUN
    SAYGILAR

• 61 desen inanırdım ama 62 diyince ss koymazsan inanmam 61-62 arası istenilen exp x2 gelen exp ise- x2 oluyor o kadar uzun boyluda deilSS istiyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: LookMySmile

61 desen inanırdım ama 62 diyince ss koymazsan inanmam 61-62 arası istenilen exp x2 gelen exp ise- x2 oluyor o kadar uzun boyluda deilSS istiyoruz

SS nasıl konuluyor anlatırsan koyayım size yalan borcumuz yok çar satıyoz adam mı knadırıyoz:S
    Anlat nasıl SS yoyacagımı KSC alıp koyam bilsem senın gibileri konuşturmam bile:S
  • quote:

61 desen inanırdım ama 62 diyince ss koymazsan inanmam 61-62 arası istenilen exp x2 gelen exp ise- x2 oluyor o kadar uzun boyluda deilSS istiyoruz

Carnacda 60+ çok adam var artık. Adam satıyosa satıyodur yalan borcumu var ? Bende carnactayım arkadaşlarım ilk günden beri kastığı için hepsi +60 oLdular.
  • quote:

+65 bile war serverda...
  • Platinium premium ile zor bişey değil ki 62 level ;)
  • anlayan anlıyo işte bilen biliyo nasıl çarın kasdıgını
    çar ID:ewrencafe
    lwl:62 %15
    class: mage
    itemler: wood +8 paper karışık set ve görev takıları
    ne eder fiyat pls
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.