Şimdi Ara

SS DE 10+ YILLIK ÇALIŞANLAR CİDDEN 100K+ MI ALIYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ctis yazınca benim haller

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim sıralamamı yap sonra konuş loser  

• Kaç yaptın hocam

• Hayattaki tek başarın bu sanırım

• maroonedd kullanıcısına yanıt

19 yaşında başka ne başarı bekliyorsun? Tengri akıl fikir versin dostum.

• Dayı sen hani 28 yaşındaydın
    Makineyi bırakıp ticarete atıldım diyodun
    Şimdi de 19 yaşında bilkentte okuyan biri mi oldun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumda o tarz abuk subuk konular açılıyordu ona istinaden trolledim. 

• maroonedd kullanıcısına yanıt

sen ne anlatıyon olm alayınıza blok ya

• Bu forumda sıralaması 5K nın üzerinde olan bir ton insan var pek hava atmak için mantıklı bir şey değil de neyse

• ya kanka demek istediğim o değil adam 50-100-150-200k yapmış benim bölümüme laf atıyo, garip yani. Neyse ya ayar oldum iyice. Hep senin yüzünden oldu bunlar.

• CS dışında herhangi bir bilgisayar ile alakası olan bölümlerin ortak kaderi YBS de de aynı olay ben olmasam başkası yapardı tahminen

• @objet petit a hocamın sıralamasını bilmeden çok beylik laflar bunlar. Bu başlığın altındaki adamlar çoğu senin bursulu 12 kişi alan udemy kursu bölümüne girebiliyordu, az biraz o kıvrımları çalıştırdı da yazmadı.

İnsanların her yerden üzerine yüklenmesini istemiyorsan haddini aşan laflar edip insanlara sataşma. Ben ve forum ahalisi normalde bölümlere giydirmez ama sen ayrıca sevimsiz birisin. Bilkent sınırları dışında bu hareketleri pek yapma eğreti duruyor.

• GDKSGSKAHSKSHDMSJSKS Üslup her şeyi anlatıyor

• Ulan üsluba bak bir engellemiş beni. Valla çok sevdim seni çocuk. 1-karamba 2-stem 3-sen bu forumu terk etmemesi gereken forumun değerlerisiniz. Aklına estikçe buraya yazmaya devam et valla gözlerim hep seni arayacak.

Hangi bölümde okuduğuma gelirsek sakarya ünide ee okuyorum kardeşim TKR ile beraber hem çöp değil ortalama üni  Fakir bir köylü olduğum için Ankara'ya otobüs bileti alamıyorum fakat bana özelden yaz IBAN'ı atarım Odeon'da teke tek atarız. Oradan sonra Bilkent Şehir Hast acil sonra da Gülçimen Aspava SSK KYK paramla sana şöyle kallavi bir sofra dizecem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickolangelo -- 29 Ekim 2023; 17:19:7 >
  • Legolas’ı sevmiyorum, yazdıklarının çoğuna da katılmıyorum fakat ctis okuyanlara laf atması komik cs okuyanların. Sanki dünyayı değiştirecek projeler yapıyor tüm cs mezunları. %90’dan fazlası orasından burasından reklam fırlayan mobil oyunlar, websiteleri falan yapıyor. İtişmeye gerek yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.