Şimdi Ara

SS GELDI//Amerika'ya tasindim SORULARI ALAYIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
31
Favori
4.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Robert Downey JR

quote:

Orijinalden alıntı: Hamikisi

quote:

Bu eleman gerçekten amerikada csb deği daha önceki konuları var bu arada annenin başkasıyla evlenmesine nasıl müsade ettin ?

amerika boy ortalaması kaç 1.65 altı kızlar varmı ?

Avrupa da kizlar 1.80

İstisna vardır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bu eleman gerçekten amerikada csb deği daha önceki konuları var bu arada annenin başkasıyla evlenmesine nasıl müsade ettin ?

erkek 1.78
    kadın 1.65 idi galiba.
    Ama kadınların geneli 1.70 falan var topukla 176 177 falan oluyorlar erkeklerde 177-183 aralığında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xassemer

quote:

erkek 1.78
    kadın 1.65 idi galiba.
    Ama kadınların geneli 1.70 falan var topukla 176 177 falan oluyorlar erkeklerde 177-183 aralığında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

quote:

Orijinalden alıntı: laggerme

Çok seks dönüyormu la filmlerde herkes birbirini emiyor

Hemde nasil
    Liseler falan zaten full uyusturucu +sex yuvasi ozellikle

quote:

RobinHood35

Arkadasin ebay hesabiyla siparis ettim onun pcden linkini bulamam o yuzden, modelinide ben bilmiyorum
    3.7ghz 16gb rami falan vardi ama

Sen neresindesin?

ben dc deyim. ekran karti kacti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

erkek 1.78
    kadın 1.65 idi galiba.

hocam türklerde kısa değil almanya'ya gittim geçen sene şubat ayında boyum 179 yaşıtlarımdan 10 kişiden 6 sından uzundum 2 siyle aynı boyda 2 sinden kısa idim.
    hiçte söylendiği gibi kısa hissetmedim dışarda yine türkiyede ki gibi çoğu kişiden uzundum

edt:amerika boy ortalaması almanyadan fazla amerikan filmlerinde gözümüze küçük gelen oyuncular genelde 183 185 boylarında oluyor örneğin jensen ackles 185 adamın boyu ama amerikalılar bol ve büyük giyindiğinden en fazla 175 dersin dizide izlerken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wrutera -- 8 Kasım 2015; 21:48:13 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

erkek 1.78
    kadın 1.65 idi galiba.

hocam türklerde kısa değil almanya'ya gittim geçen sene şubat ayında boyum 179 yaşıtlarımdan 10 kişiden 6 sından uzundum 2 siyle aynı boyda 2 sinden kısa idim.
    hiçte söylendiği gibi kısa hissetmedim dışarda yine türkiyede ki gibi çoğu kişiden uzundum

edt:amerika boy ortalaması almanyadan fazla amerikan filmlerinde gözümüze küçük gelen oyuncular genelde 183 185 boylarında oluyor örneğin jensen ackles 185 adamın boyu ama amerikalılar bol ve büyük giyindiğinden en fazla 175 dersin dizide izlerken.

Söliycek birşey yok

• Karıncayiyen Yiyen Adam kullanıcısına yanıt
    hadi be karınca yiyen bi elim orta öbür elim kilit tuşunda ss almak için mesajını bekliyorum

• Karıncayiyen Yiyen Adam kullanıcısına yanıt
    Haha CSB'ye bak, akşama demiş mesaj saati 21:18:19
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

Biri arkadaşa saat farkını söylesin

• quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

• Şu Amerikayı ne kadar büyüttünüz be.
  • Spor yapıp keşke öyle gitseydin

• quote:

Orijinalden alıntı: darXelcan

hadi be karınca yiyen bi elim orta öbür elim kilit tuşunda ss almak için mesajını bekliyorum

Burdaki kizlar havali degiller, marka takintilari falanda yok(apple haric), tipi hosuna giderse aliyorlar herseyi

Teklif edersen oda seni begenirse direkt muhabbete giriyorlar obur turlude terslemiyorlar ama asla, insan yerine koyuyorlar yani
    Bunlar disinda fazla tecrubem olmadi daha
    Hatta yarim ingilizcemle bile terslemedi henuz kimse beni

• Abartılı binaları dışında Türkiye'deki gibi hayran bırakacak doğal güzellikleri var mı ? Normalde amerikaya gitmeyi bende çok istiyorum ancak,Sonradan düşündüğümde çoğu yer yüksek binalarla kurulu ben bina görmeye mi gitçem ? Doğal güzellik ne var örneğin ?
  • Annenin nasıl başkası ile evlenmesine müsade ettin. Durumunuz mu iyi değil? Gerçekten merak ediyorum.

Allah korusun babam ölse annem başkasıyla evlenmeye kalksa benden önce abim vurur adamı

• Favorilere attım bekliyorum
  • Ss bekliyoruz

• Ulæn dün akşam rüyamda amerikaya gittiğimi görmüştüm ya california yada washington olması lazım yeri tam hatırlamıyorum ama kalmak için yer arıyordum basık hondalı birisine yer soruyordum bir baktım oda türk çıktı ondan sonra bununla bir pizzacıda pizza yerken eleman alımı olduğunu görüp başvurmuştum pizzacıya ne güzel ev olayını çözdüm iş olayınıda çözdüm tam mutlu oldum derken rüyadan uyandım sonra bi hüzünlenme tuttu tabi.
  • Takip

Edit: Hocam yaş kaçtı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarK BrotherS -- 8 Kasım 2015; 22:30:17 >
  • darısı başımıza artık ne denir :D bol bol paylaşımda bulun hocam bizde böyle mutlu olalım :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.