Şimdi Ara

***SS'Lİ DİŞ HEKİMLİĞİ ANKETİ*** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

***SS'Lİ DİŞ HEKİMLİĞİ ANKETİ***

(En Son Oy Tarihi: 6.4.2017)
Giriş
  • Tmm ama tiplari yazdıktan sonra dışlere capa, hacettepe ile başlamalıydın bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sansal97 kullanıcısına yanıt
    Hocam adiyaman tip 15.100 capa dis 13k civari, zaten adiyaman geldikten sonra capa-hacettepe degerlendirilmeye alinmaz diye yazmadim

Sizin siralama nedir hocam

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up up up
  • madem tıp da istiyorsun üstlere tıpları doldurmussun van ve karsı niye yazmadın ki
  • Hocam gaziantepte yasıyorum tıp olursa gaziantep e yakın olsun veya erzurum olsun diye düşündüm,van kars çok doğuda geldi niyeyse :(
  • tanfurkann T kullanıcısına yanıt
    ben balıkesirde yaısıyorum karsı yazdım tercih meselesi saygı duyarım
  • Baba sen cidden tıpçı olmak istiyormuşsun o zaman,hakkında hayırlısı olsun :D
    İstiyorum da tam olarak ondan değil.Gaziantep'i bilmem ama Balıkesir merkez çok küçük yapacak hiçbir şey yok, deniz kenarına gitsen 2-3 sa ilçelere. Kimse de 2 sa diye kalkıp gitmiyor yine tatil zamanı gidiyor. Ha bir de yazlık yer gibi giyinemezsin burda rahat bir şekilde İzmirle karıstırmayın. Yani demek istediğim insanlar haritaya bakıp oo batı deniz kenarı diye geliyorlar halbuki bilmiyorlar ki doğu illerinin yarısı daha gelişmiş burdan. Sağolasın cümlemizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F3CABBDB -- 8 Ağustos 2016; 15:41:46 >
  • Aynen hocam öncelikle her şeyin hayırlısı, sizin sıralamanız neydi hocam bu arada?
    13k
  • Siralamam 10k tıpla tercihe başladım trakya dan duzceye kadar indim sonra dişleri capa ile başladım trakya ile kapadım dişi.
    Neyse hocam ben dedim gruplandırma yapmışsınız zaten benim gibi dişi haccettepeyle başlasaydınız bence. olur mu olur talep meselesi bunlar yani

Hocam haklısın ama şöyle bir durumda var, bu okulların aldığı talep neredeyse her sene aynı o yüzden pek bir etkilenme olmayacağını düşünmüyorum bu okullarda
  • Up up up

• up up up
  • up up up up up up
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.