Şimdi Ara

SS'li Subaru İmpreza Müthiş Bir Gün (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

sesli güldüm gece gece
  • subaru candır. o ilgiyi çok iyi bilirim. yolda giderken 1 km ileriden geri bakmaya başlarlar. öyle bir ses çıkıyor ki isterlerse bakmasınlar :) zaten aracın çekiciliği de var. bu subarular bir başka oluyor

ama benim düşünceme göre subaru hava atılacak bir araba değil. mesala ben sevdiğim için aldım bu aracı. asla hava atmadım. hoş istemesen bile çok dikkat çekiyor. şimdi sticker kit yaptırıyorum arabaya. aşağıdaki gibi olacak. umarım yakışır.

not: aşağıdaki renk day glow yellow diye geçiyor ve çok pahalı bir renk. ama gerçekten çok güzel. ben sarı ve mavi gölgeli aldım

SS'li Subaru İmpreza Müthiş Bir Gün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 21 Nisan 2014; 1:40:26 >

• rambetiko R kullanıcısına yanıt
    o renk cok guzel. subaru wrx sti icin ozel bir seri yapip o renk ile cikarmali
  • öpücem abey Ö kullanıcısına yanıt
    Babam 2008 yılında vefat etti..!! Ama sıkıntı yok arattırırız burdan öteki tarafta sanada bi subaru ayarlarız paşam sen gönlünü hoş tut.
  • Subaru keyif ve zevk arabasıdır işte Yakıtı dert etmeyen, haftada iki üç kez kullanacak olan herkese tavsiyemdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mol3v

Babam 2008 yılında vefat etti..!! Ama sıkıntı yok arattırırız burdan öteki tarafta sanada bi subaru ayarlarız paşam sen gönlünü hoş tut.

Nick'ine bakın ve çok ciddiye almayın
  • msansertekin kullanıcısına yanıt
    densiz işte :)
  • hayat bizi yordu yıprattı yaşamayı unuttuk deyince 30-35 lerde bir arkadaş sandım meğer 91 liymişsin daha yolun çok başındasın bu yaşta ne çabuk yoruldun arkadaş
  • WarSaw kullanıcısına yanıt
    Benim öle pek ahım şahım gençliğim olmadı öle varlıklı insanlarda değiliz sonucta üniden sonra bayabi kastım kendimi paso geliştireyim geleceğimi garanti altına alıyım son 3 yıldır birfiil kasıyorum kendimi bayada pinti oldum cıktım :D aylık kendi arabamın kredi taksiti var 1200 - 1200 onu ödüyorum 17 ayı kaldı 4 seneden bitirsem o yükü atabilsem üstümden rahatlıcam borc olmadan birsey olmuyo ama o kadarda kasmayada değmez valla...
  • Valeye selamün aleyküm diyip kızları eve atmak iyimiş. Kimsede demiyorki o kızlar ilgiler arabaya sana değil. Arabadan olmadan hiçsin kişiliğinle fark yaratmak varken emanet arabayla değere binmek. Hiç düşünmediniz mi lanet olsun bu dünyaya insanlar bir arabaya bu kadar değişiyor oysa ben aynı ben.
    Neyse benden size nasrettin hocadan ye kürküm ye gelsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hikaye zaten yalan gibi duruyorda, adam kızları eve atmış, evlenmemiş. iki tarafta birbirini kandkrıyor. umarım kaderiniz daha iyi insanlarla tanışmayı nasip eder
  • Öncelikle iyi forumlar arkadaslar ben bu konuyu bi tartışma platformu oluşturmak için açmadım veyahut burda birilerine birşey ispatlamayada çalışmıyorum özgüven eksikliği gibi bir sorunum da yok nerden geldiğimi çok iyi biliyorum olayı seri anlattım cok uzun yazıpta laf kalabalığı etmek istemedim benim için güzel bir anıydı zaten o aksam benim konustuğum kızların arabaya geldiğini cok iyi biliyorum 1-2 saatte kişiliğime bakıpta gelcek kız yok anlasılan onlarda aranıyomuş bulduk avantayı.. Neyin ne olduğunu cok iyi biliyorum bu konuyu yazarken de aklıma geldi sizin gibi arkadaslar bakıyorum konu acan arkadasların konusuna gelip hep aynı mantalitede konusuyolar hoş kötü birşey de yazmamışsınız. Ben zaten konudada belirttim amacım kızları vurgulamak değil arabayı vurgulamaktı araba sayesindede güzel bi gün geçirdiğimi belirttim alan memnun veren memnun ;) arabasızda hatunumuz cok bu ekstradan olan bi olay. (Herşey ne paradadır nede tiptedir !!! Karı kız kısmında akıllı olucaksın çene olucak adamda)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.