Şimdi Ara

(Ss’li) Türk Gençliği Tembeldir sonuçlarını değiştiriyoruz….

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstatistikler ve tüm veriler bunu gösterse, bu doğru olsa da bunu değiştiriyoruz…

Evet bu mümkün ve hızla değişiyor…

Daha az önce gelen mesaj…

Ankara’da Ankarakampseverler…

Diyarbakır’da CsDiyarbakır olarak…

Diğer şehirlere de hızla yayılarak…

Uyanmak ve hareketli olmak dileğiyle….
    instagram
    Diyarbakır Sosyal Etkinlik Topluluğu on Instagram: "Değerli Katılımıcılarımız;Günaydınlar dileriz;Topluluk olarak Özgürlük;Nereye gideceğimize;Nasıl gideceğimize;Ne yapacağımıza;Nasıl yapacağımıza;Ne zaman yapacağımıza;Kiminle yapacağımıza;Kendimizin KARAR vermesidir; bu nedenle tamamen özgürüz.Tüm etkinliklerimizi birlikte belirliyor, birlikte planlıyor, birlikte gerçekleştiriyoruz.Bu nedenlerle sınırlamalara, keskin kurallara, çizilmiş alanlara bağlı değiliz.Anayasal özgürlüğümüzü hür irademizle ve tamamen gönüllü olarak, hiçbir şartta maddi kaygılara takılmadan yaşıyoruz.Profesyonel sporu değil, profesyonel özgürlüğü amaçlıyoruz.Resmiyet olmadan tamamen samimiyet…Maddiyat olmadan tamamen keyfiyet…Harika bir haftasonu dileriz.Diyarbakır Sosyal Etkinlik Topluluğu"
    https://www.instagram.com/reel/C3KDJPpo5Zb/?igsh=MXZxNWFlaXVmeWMwYg==

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 11 Şubat 2024; 1:14:7 >

• Ve dahası…

• (Ss’li) Türk Gençliği Tembeldir sonuçlarını değiştiriyoruz….
  • Umarım ben de değişebilen , üzerimdeki ölü toprağını atabilen ve hayata tutunabilen biri olabilirim.

• torquehp kullanıcısına yanıt
    Ben olamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.