Bildirim
SS2 kumanda alıcısını bağlamak içi com port yok...
Amazon.com.tr | Gülümseten Kasım Fırsatları 2024
https://www.amazon.com.tr/blackfriday
4 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
SS2 kutusundan sanırım böyle bir çevirici çıkıyordu.Hatta ben usb ye çok ihtiyacım olduğu için com porttan bağlamıştım.Yanlız bir sorun daha vaar com port olmadığında göre eski bir pc.Bu yüzden ss2 ile sorun yaşayabilirsiniz -
yaa yok aksine çok yeni pc :) anakartta seri port yokmuş. sadece yeri var. allahtan satılıyomuş seri port kablosu da almış arkadaş. gidip ayarlıcam bu akşam. ilgin için teşekkürler... -
Peki RS232 alıcı var mı?
Piyasa da yada interntte..
Mutlaka bulmam lazım... -
vatanda olması lazım -
Ne şekilde aratmam lazım.
Tam ne olduğunu bilemezsem bulmam çok zor olacak.
İnternet sitesinde aratıyorum... -
Arkadaslar bu com port olayı ile bana bilgi verebilir misiniz?
SS2 kutusundan mor renkli bir parca cıktı.
Com port olayı ile ilgili bu parca mı?
Kardesim sen de bu cıkıs yok diyordu.
Kasa yanımda degil, su an bakamıyorum.
Anakartım yeni bir anakart, Msi p35 platinium.
Böyle bir detayın atlanmıs olacagına ihtimal vermiyorum.
http://www.sanalmarketim.com/urun/6eb28a9aae4bb75b335f087b9e6e5414/?liste&ref=%2Ckeywords%3Amsi%20p35%20platinium&sxsiti=&liste_tipi_yaz=&sxpg=1
Kumanda için neler yapmam gerektiğini yazarsanız bilgilenmiş olurum.
Tesekkurler.
-
com portuyla uğraşmanıza gerek yok. SS2 nin kumandasının adam gibi çalıştığı görülmüş şey değil zaten..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahsin053 -- 30 Ocak 2008; 11:35:50 > -
quote:
Orjinalden alıntı: tahsin053
com portuyla uğraşmanıza gerek yok. SS2 nin kumandasının adam gibi çalıştığı görülmüş şey değil zaten..
2.6d ss2 çok güzel çalışıyor winlirc ve dvbdream ile
sen yanlış biliyor olmayasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyae -- 31 Ocak 2008; 3:31:49 > -
Yeni anakartlarda com portu anakartın kutusunun ıcınde bi parça var onu anakartına baglayıp pcı a parça takıyormusun gıbıkasaya monte edıyorsun ve com portun oluo olay bundan ıbaret -
quote:
Orjinalden alıntı: spyae
quote:
2.6d ss2 çok güzel çalışıyor winlirc ve dvbdream ile
sen yanlış biliyor olmayasın
2,6d yi ben de kullandım. Dehşet yazılım desteği olan ama aynı zamanda uğraş isteyen bir kart..Şu an Aver DVB-s Hybdid kart kullanıyorum kafam rahat.. Tak ve çalıştır -
quote:
kardes ben cok memnunum ss2den kumanda olayında ılk baslarda sorun yasadım oda bılmedıgımden sımdı a-z herseyını blıyorum hemen hemen kumandada hıc sorun yasamıyorum her tusa bır komut vermısım super calısıyo uzatma taktım ona dıger odadan cekıyo yanı randumanlı
bu ıs fenerbahce galatasaray olayına döndu kımı ss2 desteklıyo kımı dıyer markaları ayrımcılık cıkıyo yanı zevk meselesı en zoru ss2 bunu herkez bılıyo ama tadına varanda bılıyoo
kolay gelsın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X