Şimdi Ara

ss3 usb yi alt dvb ile çalıştırabilen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ss3 usb aldım ve kurulum cd sınde destekledıgı programlar arasında alt dvb de yer almakta , cd dekı alt dvb yı kurdum ama olmadı , graph error verıyor dogr kodeklemeyı yaptıgım zamanda sımsıyah ekran cıkıyor olay kodek olayı degıl. sınyal buluyor ama scan edemıyor. scan error verıyor paso. sınyal verdıgı kanalın transponder bılgılerını yazıp taratın scan error verıyor. ayrıca dıseq ayarlarında ıstedıgınız gıbı yazın cızın alt dvb yıne sınyal buluyor. yanı sız lnb 1 ide secsenız 2 yi, 3 ü, 4 ü de secsenız hep sınyal goruyor alt dvb kendı bıldıgını okuyor yanı. kısacası bence alt dvb ss3 usb ıle kullanılamıyor.

Eger ss3 usb yı alt dvb ıle kullanabılen bırıerı varsa burada bıze yardımcı olabılır mı acaba?
    veya sadece ss3 usb yı alt dvb ıle calıstırabılen var mı? bence yok.

• kartını satılığa çıkarmışsın anlatmaya gerek kaldımı bilmiyorum
    kullandığın tüm programları uninstaller ile kaldırıp altdvb yi yeniden yükle
  • resmi gördüm ikna oldum. biraz daha ugrasıcam. tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gawain1985 -- 30 Mart 2008; 14:42:13 >
  • arkadaşım neden çalışmadığını iddia ediyorsun şu anda bende canavar gibi çalışıyor

tavsiyem siyah ekrana sağ tıkla ve dsconfige tıkla ve sonrasını resimdeki gibi yap
    http://www.imagehosting.com/show.php/1662785_altdvb1.JPG.html

• quote:

Orjinalden alıntı: lokosit

arkadaşım neden çalışmadığını iddia ediyorsun şu anda bende canavar gibi çalışıyor

tavsiyem siyah ekrana sağ tıkla ve dsconfige tıkla ve sonrasını resimdeki gibi yap
    http://www.imagehosting.com/show.php/1662785_altdvb1.JPG.html

lütfen sonucu buraya yaz
    traşmı değilmi belli olur
    ben progdvb kkullanırım ama senin için altdvb kurdum ve izliyorum.
    ayrıca gösterdiğin kartın sürücüleri farklıdır ve altdvb yi desteklemiyor olabilir.
    çok çabuk önyargıya vardın ve karalamaya başladın

söylediklerimi yaptıktan sonra fikrin değişebilir
    ayrıca kartını buralarda satmana gerek yok eksiksiz getirdiğin takdirde iade alacaklarını sitelerinde de yazmışlar

• resmi gördüm ikna oldum. biraz daha ugrasıcam. tesekkurler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gawain1985

resmi gördüm ikna oldum. biraz daha ugrasıcam. tesekkurler.

iyimi kötümü bilmem ama bu tv kartları canı sıkılan insanlar için birebir:) insan uğraştıkça kendisini geliştiriyor
    kartın çok güzel ve kullanışlı bir karttır.
    bende mp4 izleyebilmek için k-lite mega kodek yüklü. kartı kurarken herhangibir kodek yüklemedim.
    resimdeki gibi ayarlarsan sorunun çözülecektir. umarım başarırsın. sorun yaşarsan pm dende yardımcı olurum.
    eminim başaracaksın
  • Gawain1985
    Bilgisayarınızda hangi işletim sistemi yüklü. Xp de sorunsuz kurmanız lazım. Vistada ise bazı sorunlarla kaşılaşabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.