Şimdi Ara

SSANGYONG KORANDO SPORTS TÜRKİYEDE... (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
447
Cevap
3
Favori
99.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir kaç firmanın internetten kasko fiyatlarını kıyaslamaya kalkmıştım. Orada bile görünüyor. SSANGYONG KORANDO SPORTS 6AT Q SE. Kasko bedeli de 2013 YILI İÇİN 57.500-TL çıkıyor.
  • ssangyongclub.tr.com da kabin vs ve araclar hakkında detaylı bilgiler mevcut ..
  • Su aracin Turbo Benzinli modeli var mi?

Bir de Yokuş Kalkis desteği var mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • senersongur kullanıcısına yanıt
    sadece 2000 cc dizel 155 begyir 360 tork motorlu modeli var ulkemızde , benzinli modeli getirmıyorlar , bende manuel vitesi var hill holider yok otamatik viteslilerde varmı yokmu bilmıyorum , sıtesıne bakmak lazım ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS 07

Arkadaşlar merhaba, ben bir süredir forumunuzu ara ara dışarıdan okuyordum. Bu arada ofis arkadaşım nick im ile ilgili SS ne demek nazi sempatizanı mısın diye güldü. O konuya da açıklık getireyim. SSangyong un "SS" i Antalya nın "07"

Neyse konuya dönelim. Benim birkaç sorum olacak. Dün Antalya YMY (distribütörün kendi bünyesinde imiş) ye gittim ve Korando Sports u inceledim. Daha önce de bir kaç kez bakmıştım. Bir test sürüşü yapmıştım çok kısa bir mesefade. Ama dün canımı sıkan şeylerden bir tanesini sizinle paylaşmak istiyorum. Müşteri temsilcisi arkadaş, bu camlı kapaklı olan arka kabini artık getirmediklerini söyledi. Nedenini sorduğumda ise o çok pahalıya geliyor. Nakliyesi bile çok zahmetli artık bıraktık dedi. Ben de ben ondan istiyordum ama dedim. Diğer bayilerden sorarız. Cengiz Beye soralım dedi. Plaza Müdürü Cengiz Bey in yanına gittik. Kendisi Maliyenin arka kapak camlı olduğu için Eskişehir ve İzmir de kullanıcılara ek vergi çıkarttığı ve ceza yazdığını söyledi o yüzden getirmiyoruz artık sıkıntı olduğu için dedi. Bu bana hem bu haliyle hem de satış temsilcisinin fiyat sebebi ile demesinin ardından çok uyduruk ve saçma bir bahane gibi geldi. Bu konuda duyumu yada bilgisi olan var mı. Yada bu kapağı servis dışında dışarıda temin etme ve taktırma şansı var mı. Varsa orjinal mi yan sanayi mi. Ruhsata işlenmesi gerekiyor sanırım kaça maloluyor yaptıran var mı. Ayrıca ben de yan basamak tavan rayı ön ve arka koruma ile geri görüş kamerası ve 300 TL farkla önde de kamera konabileceği ve otomatik kayıt özelliği olduğunu söylediler (şu Rusya da ki seyir halinde kayıt yapan işlevi var anladığım kadarı ile) ve hız sabitleme, bunları yaptırmayı düşünüyorum. Bunları dışarda yaptırmak sanırım daha ucuza geliyor ama malzeme kalitesi aynı mı ve işcilik nasıl.

Başka sorularım da var:
    Bu aracın; şehir içi hız limiti kaç? (diğer binek araçlar gibi 70 mi daha mı düşük)
    Şehirler arası hız limiti kaç? (80 diye duymuştum doğru mu?)
    Bölünmüş yollardaki hız limiti kaç? ( Otomobillerle 110 + %10 aşma payı ile 120 km ye kadar seyredilebiliyor. Bunlarda kaç?)

Çok farklı ve ilginç şikayetler var Şikayetvar.com yada diğer sitelerde. Bu insanı düşündürüyor. Kullanıcılardan yaşadıkları en ufak sorunu bile belirtmelerini istesem. (Far ampulu patlaması bile dahil) Bu ne ifade edecek diyeceksiniz. Şöyle; bizim evde bir 1999 model Mitsubishi Carisma 1.8 GDI var bir de 2009 model Citroen C5 1.6 Hdi var. Carismanın bu kadar yıl da sadece 3 defa far ampulu iki defa da park ampulleri patlarken ve bunun dışında rutin servis ziyaretleri dışında tamir yada bakım yapılmazken Citroen de bu yaklaşık iki katı oldu. Ayrıca vites topuzu soyuldu ve garantiden değişti. Şu anda değişen de kısmen kararmaya başladı. Yada iki defa fren müşürü arızalandı. Biri garantiden biri de daha 15 gün önce kendim bedel ödeyerek değiştirdim. Mitsubishi ye aldığımızdan beri klima ile ilgili hiç bir müdahale yapılmazken bu yaz citroen in klima gazı eksildiği için gaz bastırmak zorunda kaldım. Ha bu bir aracın iyi yada kötü olduğunu göstermez ama hassas olup olmadığı hakkında bilgi verir. Gene de ben her iki arabayı da seviyorum. Çünkü özellikle Citroen in verdiği konforu başka araçlar da kullanmış olmama rağmen başka yerde bulamadım. Yada diğer forumlarda rastladığım (diğer araçlarla ilgili) koltuk kumaşında bozulma, sünger yapısında deformasyon, Vites topuzunda yada direksyonda soyulma. Elektrikli cam düğmelerinin yerinden çıkması gibi sorunlar yaşayan var mı. Tıkırtı gıcırtı sesi oluşuyor mu kabin de.

Ayrıca ben otomatik Q paketle ilgileniyordum bir de SE (special edition)(yanlış yazdıysam kusura bakmayın ) bir versyonu olduğunu söylediler.

Q paketle Aradaki farklar: Deri döşeme , ısıtmalı koltuklar, elektrik ayarlı koltuklar , elektronik klima , katlanır yan aynalar , 18 inç alaşım jantlar, bir de sun roof opsyonu var ekletebiliyorsunuz dediler. 2013 de geldiği ve satıldığı söylendi gören yada inceleyen var mı. Donanımları anlatırken söyleyen arkadaşın ses tonu ve mimikleri bana çok emin konuşuyormuş gibi gelmedi. O yüzden teyit etmeye çalışıyorum.

Şimdilik bu kadar. Cevap verecek arkadaşlara da şimdiden TEŞEKKÜR EDERİM...

Ya foruma pek giren yok.. Yada benim sorduğum soruların cevaplarını kimse bilmiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Su aracin Turbo Benzinli modeli var mi?

Bir de Yokuş Kalkis desteği var mi?

Hocam yokuş kalkış desteği var diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alirsın sssang olursun young
  • selamlar kerkese,
    dün korando sportsuma kavuştum 2012 7000 dealdım aracımı.ilk izlenimim çok rahat bir sürüşü olması ve herkesin dönüp bakması.yakıt konusunda daha sonra bilgi aktarabilirim.en kötü yanı arkadaşların ne aldın diye sorduunda cevabın zor anlaşılması.:))
  • muluceviz M kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı uğurlu olsun İnan parasının karşılığını fazlasıyla veren bir makıne , 360 tork motoruylada inanılmaz seri tokatlamadıgım gti kalmadı desem yalan olmaz , sürat acısından .
    Arac sehir ıcı 9 litre yakar uzun yolda 120 ıle gıdersen 7' 7'5 litre 180 200 gidersen 11,5 litre yakar , ufacık tefecık 100 beygır arabalara 40 50 lira istendıgı bu zamanlarda korando sports bu paralara bedava , araç hem çok rahat hem çok tam Çelik şasesiyle guvenlı ve sessiz binen aracın dizel oldugunda inanmıyor . Tekrar hayırlı olsun .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pozitif man P kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim. sizlerin sayesinde aldım diyebilirim. birazda gönlüm vardı itiraf edeyim. dediğiniz gibi 9 lt şehir içi şu anda öyle gösteriyor. ah birde park sorunu olmasa)).
  • Hayırlı olsun. Kaça aldınız acaba ? Arka kabin kapalı mı?
  • aserel kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. 36 000 tl ye aldım. Q paket çelik jant, yan basamaklar çift airbag ,manuel. Bagaj yarım kapalı.
  • Güç konfor muazzam sağlamlık gtı tokatlayacak kadar sürat hemde bu paraya her türlü korando sports

• Fiyat listesinde 4x4 yok. Acaba öyle bir üretim mi yok? Varsa TR ye ne zaman gelecek, bilgisi olan var mı?

• Konuda uzun zamandir yorum yok..
    Gecenlerde gördüğüm; tum modellere esp gelmis.. 6 ileri olan otomatik vites, actyon sportstaki 5 ileri mercedes' e geri dönmüş. 6 ileri olanla ilgili birkac sikayet okumustum..
    En fullü (koltuk isitma, 18"jant, sunroof, dijital klima vs)60bin civarina geliyor..
    Yakiti ve muayenesi sorun olmasa, hardtop+geri görüş+hiz sabitleyici ile gozu kapali alinir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rallier_61 -- 29 Eylül 2014; 0:08:26 >
  • Merhaba arkadaşlar,

Ssangyong Club tr de bir arkadaşımızın geçirdiği ufak kazadan resimler paylaşıyorum,

Yorumsuzdur...Fikir vermesi açısından yayınlanmaktadır...

SSANGYONG KORANDO SPORTS TÜRKİYEDE...

[simage]http://i.hizliresim.com/R6kzE7.jpg[/simage]

Hayırlı günler....

• Plastik tamponun altında 5 mm demırden bükülmüş tampon var , hiç bir bınek aracın ssangyong ıle çarpışmasını asla tafsıye etmem

• Arkadaşlar bu aracın ucuz ol Aşının nedeni.ssangyong değil araç kamyonet olduğu için ÖTV si %18 ÖTV si otomobil lerdeki %45 olsa en az 70000 tl olur.her sesine muayene ,src,hız limitleri ve her iki köprüden geçememe dışında güzel araç.şehir için değilde köy yeri için on numara araç

• Arkadaşlar bu aracın ucuz ol Aşının nedeni.ssangyong değil araç kamyonet olduğu için ÖTV si %18 ÖTV si otomobil lerdeki %45 olsa en az 70000 tl olur.her sesine muayene ,src,hız limitleri ve her iki köprüden geçememe dışında güzel araç.şehir için değilde köy yeri için on numara araç

• quote:

Orijinalden alıntı: yerli79

Arkadaşlar bu aracın ucuz ol Aşının nedeni.ssangyong değil araç kamyonet olduğu için ÖTV si %18 ÖTV si otomobil lerdeki %45 olsa en az 70000 tl olur.her sesine muayene ,src,hız limitleri ve her iki köprüden geçememe dışında güzel araç.şehir için değilde köy yeri için on numara araç

Her iki köprüden geçememe mi

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.