Juventus maçı birazdan başlayacak zevkli maç olacağı zaten belli. Umarım kazanan taraf oluruz.
Her gol duran toptan mı yenir arkadaş?
İyi maç oldu Cavani hayal kırıklıgına uğrattı bugün.Lavezzi'de ortalıkta yoktu hiç.
Napoli yi Şampiyon liginde yeniden görmek güzel olur... Bu yenilgiden sonra cok zor
Beni de ekleyin. Ayrıca Napoli forması alacağım ancak bulamıyorum. Nerede bulabilirim?
Dün gece çok uykum vardı 10'da uyumuştum. Yine yenilmişiz...
Lazio 3-1 Napoli. Hala Aronica'yla oynamaya devam etsinler!
Ulan mazzarri dön eski taktiğe ben böyle kadro yaparım:De Sanctis-Cannavaro,Federico Fernandez,Campagnaro-Gökhan İnler,Dzemaili(Gargano),Superbike Maggio,Dossena-Marekiaro Hamsik,El Pocho Lavezzi,El Matador Cavani... Atalantada 3-1 çaktı halimiz harap.. Napoli forması almak isteyen arkadaş.sahibinden.com da 'ARA' bölümüne 'NAPOLİ' yaz orjinal ve çakma formalar çıkıyor...Arkadaşım benide ekleyebilirsin taraftar köşesine
Ekledim hocam. Her maç günü buraya yazmak istiyorum ama yenile yenile yazasım da gelmiyor!
Evet fiorentina maçında rosatiyi almıştı bence yine rosatiye şans vermeli o gün müthişti,bence hala şampiyonlar ligi şansımız var ama avrupa ligindede çeyrek finale gideriz..umarım bu pazar günkü lecce maçını kazanırız lazioyla udinese süpriz maçları kaybediyor
Arkadaşlar biraz hareketlenin yarın maç var taraftar köşesinde tık yok! -FORZA NAPOLİ-
quote:
Orijinalden alıntı: realasim
Arkadaşlar biraz hareketlenin yarın maç var taraftar köşesinde tık yok! -FORZA NAPOLİ-
Son 4-5 haftalık skorlardan dolayı biraz durgunuz
Napoli en çok sevdiğim 3 yabancı takımdan biri. Nasıl görmedim bu konuyu bilmiyorum.