Şimdi Ara

SSC Napoli Taraftar Köşesi (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
3
Favori
27.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kişiler kurumları bağlamamalı yaptıkları çok çirkin ayrıca..
  • Arkadaşlar İstanbul içi Napoli forması ala bileceğim bir yer var mı ? 2 Hafta önce taksim taraflarda bir çok yere baktım ama bulamadım, werder bremen forması bile vardı ama napoli kime sorduysam yok
  • kesinlikle haklısın ama herkes senin gibi düşünmüyür milanın coro-anti napoli diye bir bestesi vardı mesela onlar ceza yedimi bilmiyorum,italyada ırkçılık sorununa çözüm yok açıkçası juventusu italyada biraz milliyetçi kesim destekliyor sanırım her zaman napoli ye catania ya ırkçılık yapıyorlar,bazı juve grupları daha ılımlı yaklaşıyor bu konuya fakat her seferinde inter,milan,juve gibi büyük,dünya çapında bünük kulüplerin yaptıkları utanç verici.madem napoliyi ve güney italyayı isetemiyor kuzeyliler italya birleşmeden önceki toprakları geri iade etsinde napoliden pescara ya kadar ki sınır tekrar çizilsin güney italya ayrılsın,çözüm bu ama bunuda kabul etmeyirlar,napolilere afrikalı dedikten sonra napolililerin italya-arjantin maçında italyayı destekmesini bekliyorlar,gereği olmayan şeyler gerçekten o vesuvio lavali col fuoco besteside anlamsız 3 milyon insan napolide ölünce zevk alacak bu ırkçı kesimler buda işin başka bir açısı

• Juventus'u İtalya genelinde çok desteklendiği için tek bi taraftar ya da düşünceyle özdeşleştirmek doğru olmaz hele bu devirde ki taraftarının çoğunluğunu güneyden Fiat'a çalışmaya gelen işçilerin oluşturduğu bi takım Torino'nun üvey evladı ama bu çağdışı düşünceleri savunan taraftar gruplarının olmadığını da göstermiyor maalesef.Sizin fikriniz imkansız uçuk bi fikir tek çözüm ve herkesin istediği futbol sahasından ırkçılık ve siyaseti ayrılacak ne olursa olsun Almanya'da da var böyle tipler ama sahada veya dışarıda bir şey yapabiliyorlar mı yok.İngiltere holiganizmi nasıl önlediyse İtalya'da bu işleri engelleyebilir biraz uğraşarak bıktım çünkü ben İtalya'daki ırkçılık ayrımcılık işlerinden ben sadece futbol hakkında araştırmak istiyorum Napoli dendiğinde Maradona'yı rekabeti Gentile'nin Maradona'yı bezdirmesini konuşmak istiyorum ama yok hep tatsız saçma sapan şeyler
    @realasim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regista -- 29 Ekim 2013; 14:15:18 >

• İtalyada bu sorunu çözmek zor lazio yu görüyoruz,hellas veronayı görüyoruz adamlar ceza alsada faşizme devam juvenin napoli ile problemini tam olarak bilmiyorum italyancayı geliştirdikten sonra italyan sitelerine bakacağım,ama di canio rahatsa nazi selamı veriyorsa bu ligde ıkrçılık bitmez gibi geliyor bana.
  • fiorentina 1-2 napoli çok anormal bir maç oluyor
  • fio 1-2 napoli dakika 80 maggio atıldı
  • addio cuadrado.. pozisyon penaltı olmalı fakat abartılı düşmenin sonucuna katlandı ne cuadrado.italyada hakem yönetimi berbat
  • Maç sonucu fiorentina 1-2 Napoli #forzanapoli #kahrolsunhakem
  • napoli 2-1 catania - torino 1-1 roma eline ayağına sağlık alessio cerci haftaya napoli-marsilya/juve-napoli
  • giandomenico mesto 4 ay süre ile sakatlandı.. maggio ve zuniga iyileşmezse yandık
  • roma 90+4 te berardiden yediği gol ile sassuoloyla 1-1 berabere kaldıiakşam maçı alırsak puan farkı 1 e iniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: realasim

juventus 1-0 napoli juvenin golü ofsaythttps://www.facebook.com/photo.php?fbid=544446318975019&set=a.245339135552407.60137.237809412972046&type=1&theater

hakemin galiba gözlerini oymuşlar
  • Klasik juve-napoli maçı juveliler yatar juventusa faul verilir,higuain formadan çekilir faulu higuain yapmış olur.yediğimiz 2.golde acaba hangi hakem o frikiği verir,aynısı bizde olunca faulu bizimkiler yapmış oluyor
  • 3-0 oldu hakeme müthiş yönetiminden dolayı en nadide küfürlerimi yollayıp allahın en yakında belasını vermesini diliyorum.juve taraftarlarıda önce lavali col fuoco o vesuvio diye bağırıyor sonra napoli taraftar marşını söylüyor bunlarda garip insanlar
  • napoli 0-1 parma cassano attı gerideyiz 90+3 verdi mazzoleni hırsızı ayrıca formda fernandez varken gidip kazma britos niye oynatılır anlamıyorum
  • şampiyonluk şansı bu maçtan sonra bitmiştir,en azında şampiyonlar liginde gruptan çıkıp ligide ilk 3 te bitirmeliyiz
  • Nedir bu hakemlerden çektiğiniz
  • bianconera kullanıcısına yanıt
    esas dortmund maçını izle dostum :D penaltı gerçekten komik umarım sizin başınıza şl de bböyle bir kaza gelmez 2-1 oldu insigne
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.