Şimdi Ara

SSC Napoli Taraftar Köşesi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
3
Favori
27.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiorentinanın juve maçında %100 penaltısı verilmedi..0-0 bitti maç
  • Cavani Hetrik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok iyi gidiyoruz.

• lazio,sampdoria derken yarın psv maçı var başarılar napoli |FORZA RAGAZZİ|
  • Takimin havasi iyi boyle gider umarim.

• Tekrardan Juve-Napoli

SSC Napoli Taraftar Köşesi
  • ekle beni

lavezzi gitti takım güç kaybetti
  • güç kaybetmedik! GÜÇLENDİK! vu arada vargas başka bir takıma mı gidiyor? umarım ben yanlış anlamışımdır..
  • Dniproyada yenildik takim dususe gecti psv maciyla basladi ardindan juve simdide dnipro biran once toparlanmasi lazim takimin yoksa erken kopacagiz. Uefada en az final bekliyordum umarim olur.

• uefa dan elenmeliyiz zaten 3 maçtada yedekler oynadı lige baksak daha iyi olur
  • rezalet... atalantaya yeniliyoruz
  • son dakikalar evet
  • Juve son dakikada attı arkadaş
  • Yenildik. yazık oldu cavanin olmayışı belli oluyor pandev çare olamaz cavaninin yanına iyi bir golcü lazım yoksa bu düşüş devam eder. chievo macını 1-0 aldık ama çok lakayıt futbol oynadık.
  • Juvenin puan kaybettiği bu hafta bu maç alınmalıydı. Gereksiz puan kaybı
  • takımın zarre kadar hatası yok o aronica mahlukatı yüzünden puan kaptırdık..buyrun:http://www.youtube.com/watch?v=KofiujTMPAo izninizle aronica yı yılım malı ilan ediyorum..
  • napoli:4-2:dnipro ya ni cavani 4 dnipro 2 75. dakikada 2-1 mağlubuz 75 2-2,86, 3-2,90+4 4-2 işte budur ayrıca vargasın asisti var umarım takımda kalır
  • demekki neymiş cavani siz olmuyor. bu adamın yanına sağlam bir adam daha lazım cavanin altrernatifi yok alsalardı doumbia yı yıkardılar seri a yı.
  • haha genoayı 2-4 yendik 3 gol 80 den sonra;cavani 1 gol,mesto 1 gol 1 asist,insigne 1 gol,hamsik 1 gol, süper maçtı
  • Cavani gidecek diye bir söylenti çıktı,doğrumu arsenal ve m.city teklif vermiş şu an 3,5 atıyorum eğer giderse acil forvet almamız lazım
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.