Şimdi Ara

SSD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bilgisayar aldım. Yerel disk d yok bir tek c var o da 111 gb ve Yeni Birim F olarak var 931 gb ssd de almıştım oda çıkmıyo nasıl kurulacak ona oyun falan ?

Teşekkürler

• Ben vatandan pc toplattım 1 tb ram ve 120 gb ssd vardı şimdi bilgisayarıma giriyorum eski bilgisyarda gördüğüm d yok c var 111 gb lık bir de yeni birim f var 931 gb bu normal midir birde oyunları ssd üzerine nasıl kurabilirim?

Ayrıca cd rom dan eski bilgisayardakinden çok daha fazla ses çıkarıyor yeni aldım pc yi kırmışmıyımdır yoksa normal mi pioneer in 56 liralık bir romu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epic_respawn_tr -- 25 Ocak 2015; 21:27:45 >
  • yardım edecek yokmu :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epic_respawn_tr -- 27 Ocak 2015; 10:22:05 >
  • epic_respawn_tr E kullanıcısına yanıt
    F olarak görünen diskin aldığın 1tb disktir. eğer bu harfi D ye çevirmek istersen, bilgisayarıma sağ tıkla Yönet de soldan disk yönetimini seç F olarak görünen diske tıkla ve üzerinde yine sağ tıkla sürücü harfini değiştir seç D ye çevir uygula, dilersen yine orada diskini bölebilirsinde sonrada biçimlendirmeyi seç hızlı biçimlendir kullanmaya başlarsın.

Windowsun SSD ye kuruluysa sen oyunları yüklemeye başladığında zaten ssd ye kurulucaktır oyunlar, yok oyunlar ssd ye kurulmuyorsa oyun kurulum ekranlarının neredeyse hepsinde oyunu nereye kurmak istediğini sorar, sende SSD hangi harf ise nerdeyse onu seçer kurdurursun.

Düzenleme :

SSD

Harfi yolu değiştir sonra yine üzerinde sağ tıkla biçimlendir veya bölüm oluştur de diski 2 ye 3 e orada istersen bölersinde ve tekrar biçimlendirirsin biraz kurcalarsan olayı kolayca çözeceksindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNaR-X -- 27 Ocak 2015; 17:11:47 >

• İki tane oyun kurulum erkranında bi c ye bir de F var heralde windows ssd ye kurulmuş.

Bir de o kasanın arkassındaki fan ısındığında çalışır demiştin ama hiç çalışmıyo ısınmışmı diye bakıyorum bana sıcak gibi geliyor xigmatek red scorpion var ondan mı acaba?
  • epic_respawn_tr E kullanıcısına yanıt
    Kasa arkasındaki fandan değil PSU üzerindeki fandan bahsettim, sen egzost fandan bahsediyorsan onun ya fişi takılı değildir ya bozuktur yada anakart üzerindeki fans konnektörlerinden birine taktıysan biostan ayar gerekebilir aksi halde o konnektörde bozuk olabilir.
  • o bahsettiğim fan (en arkada üstte) anakarta bağlı nasıl yapacağım hiç girmek istemiyorum biosa falan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sata ssd öneri
    3 hafta önce açıldı
    HDD-SSD
    2 yıl önce açıldı
    sata ssd önerisi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bios tan update falan mı gerekiyor öyle okumuştum
     SSD
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.