Bildirim
SSD
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
10 yillik degilse pc helalinden bir cift cekirdekli dual core vs. 775 pin ve uzeri ise sata 2 vardir en azindan. Ssdlerun hepsi guzeldir. Ancak piyasada kingston v300 var onun disinda hemen hemen her ssd alinabilir v300 sorunlu bir seri oldugundan.
Helsiburada da 120 lik sandisk 169 a vardi bi ara. Alinabilir guzel olur. Gunluk bilgisayar kullanimin sahlanir emin ol
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sistemi yazarsanız konuya cevap gelecektir. Ancak genel olarak konuşmak gerekirse dediğiniz kadar ölü bir sistemi canlandıracak bir şey değil SSD. Yani bunun için yapılabilecek ilk adım Ram takviyesi olabilir diye düşünüyorum. Büyük ihtimalle anakartınızda Sata III çıkışı yok ve bu yüzden yeni nesil bir SSD alsanız dahi paranız çöpe gitmiş olacak. Bence hiç girme... -
Pek anlamıyorum öyle sata falan ama görebildiklerimi yazayım.
2Gb kingston ddr2 1100 lü bi ram var
Ekran kartı ati radeon hd 4300 gibi bişey
İşlemci intel pentium dual core e5500 2.8 ghz
Anakart Asus P5kpl-am-se görebildiğim kadarı ile
Power şeysi 230w lik eski bişey kasaya bağlı
iki adet te harddisk var ne oldukları okunmuyor ikiside 70 gb
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X